- 22 Nisan 2020
- 219
- 226
- 18
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #58.761
Günaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 2 ay önce elektrik faturası 180 idi geçen ay 138 şimdi 132Günaydın, hoşgeldin, gitmişsin gelmişsin, ben çok uğrayamıyorum bu aralar, çok yoğunum
Yarın sabah eve dönüp işe başlayacağım inşallah, çok şükürçocukları nE yapacağım belli değil
kreş açılıyor yarın ama cesaret edip gönderemem, oğlanları babaya verip, kızımı ofise götüreceğim galiba ☺
Burada arkadaşlarların elektrik 900 e kadar gelen var, ısıtıcı, termosifon vs çok yakıyormuş, su da bahçe sulama, balkon yıkama vs çok geliyormuş, yandık
![]()
Fırına kilit vurursan neden olmasınBenim 2 ay önce elektrik faturası 180 idi geçen ay 138 şimdi 132
Acaba 100 'ün Altına düşer mi diye düşündüm![]()
Altın banka hesabında ama aní düşüş ve yükselişe karşı bir miktar nakit bırakmak istiyorum canimama altin olarakda zaten kenarda elinde degil mi?
Çamaşır kurutmaya kilidi vurdum biraz da çamaşır makinasına 40 tl farkettiFırına kilit vurursan neden olmasın![]()

Aaa bu gerçek mi. Konut kredisi için mi
Ayyyy bizim de balkonda sandalyenin üzerine gelip kapıdan bakıyorsuMutfak camından içeri muhabbet kuşu girdi.
Geldi kafama kondu
Şimdi de Mutfak dolabının tepesinden bana bakıyor.
Eşim kapat cami gitmesin, bakarız ona diyor![]()
Ayyyyy inşallahhhhh gerçek olur yaaaa dimi çok iyi faiz oranıAaa bu gerçek mi. Konut kredisi için miçok iyi eğer bu kadar düştüyse
Aaa bu gerçek mi. Konut kredisi için miçok iyi eğer bu kadar düştüyse
Bu görüntüyü olduğum bolgedeki en bilinen emlakci paylaşmış.Ayyyyy inşallahhhhh gerçek olur yaaaa dimi çok iyi faiz oranı![]()
hadi insAllah canım hayırlısıyla olur ya
Hakkınızda hayırlı neyse o olsunGünaydın kızlar kahvaltı hazırlayacağım sonra valiz toplar anneme giderim artık annemde yasayacağız mesai başlıyor oğlana bakacak.Eşim gelince evi toparlarız taşınırız inşPazarteside tayin belli olsak keşke beklemek belirsizlik çok sıktı
Ayyyy inşallahhhh yaaaaaBu görüntüyü olduğum bolgedeki en bilinen emlakci paylaşmış.
Dün gelen borosurde başka bir firma yine aynı oranları yazmıştı.
İnternette kamu bankalarının açıklayacağı taslak diye bir yazi dolanıyor orada da oranlar böyle.
Bu hafta bankalar açıklama yapar, muhtemelen böyle olacak ki herkes ona göre onceden hazırlığını yapiyor
Hadi hayırlısıGünaydın kızlar kahvaltı hazırlayacağım sonra valiz toplar anneme giderim artık annemde yasayacağız mesai başlıyor oğlana bakacak.Eşim gelince evi toparlarız taşınırız inşPazarteside tayin belli olsak keşke beklemek belirsizlik çok sıktı
Oturdugunuz ev size aitse mantıklıAyyyy inşallahhhh yaaaaa
Bi de şöyle birşey sormak istiyorum sizce hangisi daha mantıklı
Benim oturduğum semtte evler 250 binden aşağı değil en iyi ihtimal ve benim hemen hemen 50000 tl peşinatım var
Ben şöyle birşey düşünüyorum tabi daha eşimle konuşmadık
Yeni yerleşim yerinde yapılan sıfır 2+1 evler 120 bin civarı yaklaşık aylık kirası ise 900 tl ben kendim çok zor sokmadan 70 bin civarı kredi çeksem 5 yıllık filan ortalama ödemesi 1200 civarı olur ve üzerine 300 koyup o evi de kiraya versem daha iyi olur mu acaba
Umarim yapılandırma şansı bize de verirler 0.74 çok iyi bir oran eğer faydalanabilirsek.Bu görüntüyü olduğum bolgedeki en bilinen emlakci paylaşmış.
Dün gelen borosurde başka bir firma yine aynı oranları yazmıştı.
İnternette kamu bankalarının açıklayacağı taslak diye bir yazi dolanıyor orada da oranlar böyle.
Bu hafta bankalar açıklama yapar, muhtemelen böyle olacak ki herkes ona göre onceden hazırlığını yapiyor
Kendi evinizde misiniz şu an, kira ise bence olmaz.Ayyyy inşallahhhh yaaaaa
Bi de şöyle birşey sormak istiyorum sizce hangisi daha mantıklı
Benim oturduğum semtte evler 250 binden aşağı değil en iyi ihtimal ve benim hemen hemen 50000 tl peşinatım var
Ben şöyle birşey düşünüyorum tabi daha eşimle konuşmadık
Yeni yerleşim yerinde yapılan sıfır 2+1 evler 120 bin civarı yaklaşık aylık kirası ise 900 tl ben kendim çok zor sokmadan 70 bin civarı kredi çeksem 5 yıllık filan ortalama ödemesi 1200 civarı olur ve üzerine 300 koyup o evi de kiraya versem daha iyi olur mu acaba