Çok yoruldum ya 8 buçuktan 10 bucuga kadar ara ara uyandı yavrum 🤦🏻‍♀️
Duşa gircektim suyu açtım son kez bakım dedim uyanmış uyuttum
Girdim ağladı çıktim uyuttum
Tekrar girdim ağladı çıktim uyuttum 🤦🏻‍♀️
Çıktıktan sonra yine iki kere uyandı
Hiç böyle yapmazdi huy degistiriyo yavrum 😂
Bugün teyzeleri ve kuzenleri vardı şaşırdı heralde kalabalık görünce 😂

Köye gittik bugun...
Dort yere baktik. Ikisi koyun tam icinde, ikisi de cok disinda...Disinda olanlardan birini cok begendim ama orda da su yokmus. Prefabrik de olsa, bir yasam alani olacak. Susuz olmaz ki. Neyse, arastirmaya devam...
Esimin dayisinin kizi bu istegime pek sasti. Koy sever birine benzemiyormusum. Onun annesinden yerleri varmis, dayisina satmis hep. Bizim yana yikila yer aramamiz tuhafina gitti...🙃Koy sever biri nasil oluyor ki?
Bizim oralarda sondaj vurulur abla kuyu işte öyle imkanin yok mu

Aynı şeyi bu akşam biz dedik eşimle. Sonra bikac yer baktık netten uçmuş fiyatlar yani bu kredi işi bir fayda saglamayacak bu bir gerçek..Öyle artmis ki fiyatlar
27 mayıstan sonra fiyat artisi yapılan satışlar kampanyaya dahil edilmeyecek diye karar alınmış.
Nasıl tespit yapılacak bilmiyorum ama bir uyarı olmuştur umuyorum tüm saticilara

Selamsiz daldim yine...selam 😃

Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii

canim Spaghetti cekti mesajin yüzünden 😂

Ben bugün alisverise gitdim, kiralik ev ilanlarina basvurdum, aksamda cupra yedik.
Yarinda kizimin dogumgünü pastasini aldik mi tamamdir 😊

Cennem sayesinde türk bakkalindaki tüm calisanlarla kaynastim 😂😂😂
Cuprada indirim yapildi ve normalinde baligi temizlemezler, bana kiyak yapip temizlediler 😊

Normalde çok dikkat etsek bile insanları öyle rahat görünce istemsizce ayak uyduruyoruz sanırım🤔
Oy bilmiyorum ki biraz da bıkkınlık mı var anlamadım ama yanlış tabi ki nerde ilk zamanlardaki hassasiyet. Oysaki tehlike hala var. 🤦🏻‍♀️

Oy bilmiyorum ki biraz da bıkkınlık mı var anlamadım ama yanlış tabi ki nerde ilk zamanlardaki hassasiyet. Oysaki tehlike hala var. 🤦🏻‍♀️
Kesinlikle bıkkınlık var... ya hani en azindan maskeyle çıkılsa bari...
Mesela bana gore en fazla çocuklar ve yaşlıların ihtiyacı var dışarıya... Keşke serbestlik onlara biraz daha olsaydı...
Neyseki 2 gün cikacak çocuklar..

Selâm kızlar,
Eve gelip anca kendimi arındırıp çocukları uyutup geldim.
Ne var ne yok, nasılsınız?
Ben de biraz bakınayim diye girdim.

Kendi mesleki eğitimin vardi saatlerdir onu izledim basım ağrıdı.

Biraz da ev baktık netten moral bozukluğu oldu. 1 hafta önceki ile şimdiyi kıyaslayınca sınır olduk...

Back
X