- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #60.061
Fimfit olursun 60 olursanYa çok zor o kiloları görmek
Eski iradem yok
65e inebilsem şükredecem
Sonraki hedef olsun 60
Lânet 70ten bir cikayimda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fimfit olursun 60 olursanYa çok zor o kiloları görmek
Eski iradem yok
65e inebilsem şükredecem
Sonraki hedef olsun 60
Lânet 70ten bir cikayimda![]()
Çok özledim o hallerimiFimfit olursun 60 olursan![]()
İstersen yine öyle olursun.Çok özledim o hallerimi
Hamilelikten önce görmüştüm en son
Yani 8 senedir hasretim![]()
Hayirlisiİstersen yine öyle olursun.
Biraz elin biraz da ağzın dursa yeter![]()
1 saat yürüdüm dusumu aldım
Yesilcayimi demledim
Yarın tartı günü Allah utandirmasin![]()
HayırdırBugün moralim sıfır sıfır sıfır![]()
Hayırdır
yanliz bizde sales department yok. Tek sales consultant benim
Bütün findikli kırmızı çikolatamikser kulun köpegin olsun. Sen yeterki iste![]()
ben toz kullaniyorumKime sorsam sivi kullaniyor, toz deterjanlari kim aliyorsa ciksin ortaya...
Amin insaallah, kizce cok heyecanli ve mutlu. Haklarinda hayirlisi...![]()
Çenem ağrıdı gülmektenyanliz bizde sales department yok. Tek sales consultant benim
ya cidden nedir benim isin ismi türkcede? Müsteriyi ben buluyorum, yollancak isciyide.
Lakabim cok kötü![]()
rejimdeyiz sana kötülükyamam nayirrrrBütün findikli kırmızı çikolata![]()
Vazgeçtim mikserden domol ürünleri yolla banaben toz kullaniyorumyanliz benimki rossmann markadi domol ve minak paket. Parfümsüz oldugu icin onu aliyorum. Ariel filan bilindik markalarda koku var, migdem bunaliyor malesef. Ayrica burda o büyük kartonlarda satilan tozlar iyi yikamiyor fiyorlar, cünkü icine camasir tozuna benziyen sma hic bir etkisi olmuyan madde koyuyorlarmis, fazla görünsün diye. Kücük, konsantre olanlari testlerde tavsiye etdiler. Genel olarakda sivi deterjan makinenin ömrünü kisaltiyormus. Test yapan yerlerin yalancisiyim ama
![]()
Ben fazlalıklardan kurtuldum ama yerimrejimdeyiz sana kötülükyamam nayirrrr
Sen anladin onuÇenem ağrıdı gülmekten
Aciklamayi Türkçe'ye cecirirsek sonuç fena
Müşteri temsilcisi ya da satış temsilcisi diyip kapatalım konuyu![]()
burda cok uygun özelikle ariel ve persille kiyaslarsak. Bazende 3 al iki öde kampanyalari oluyor.Vazgeçtim mikserden domol ürünleri yolla bana
Burada rossman diye bir mağaza var oarada satılıyor ama pahali
yok bende kilo verene kadar tüm kadinlar kulubunu cikolata yooook. Kiskanmaya basladim size aaaaaaaBen fazlalıklardan kurtuldum ama yerim
Rejimdeyken de ölçüyü ayarlayip yiyordum ama
Yolla sen
Arada kampanya oluyor ama yine de diğer markalara göre pahalı.burda cok uygun özelikle ariel ve persille kiyaslarsak. Bazende 3 al iki öde kampanyalari oluyor.