• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyada abuk subuk paylasim yapan bir gelinim iyi ki yok...
Yoksa catlamazdim ama uzulur ve endiselenirdim.
En basta bu kiz trubunlere oynama ihtiyaci duyacak kadar mi mutsuz derdim.
O mutsuzsa oglum da mutsuzdur.
Sonra oglumu cok iyi tanidigim icin, eyvah aksama bunun kavgasi olur der endiselenirdim...
Cok erkek sevmez boyle seyi...
Surekli olursa da silerdim. Sanirim biraz da utanirdim...🙈

ögretmen oldugun hemen nasil belli oldu 😘 insallah aklimda tutarim.
Iki kaynimda ögretmen türkyede. Yazin köyde vaya güldüler sayemde.
Onu bsba verirmisin mi diye gibi cümleler kurdugum icin 😂 mi fazlamis, ama onu söylemeyincede, cümle bana eksik geliyor sanki 😂
Buna benzer soyle bir anım var. Doğuda bir köyde çalışıyordum
Soru eki mi mı işliyorum...Hadi örnekler vereli dedim
Elvan okula geldi dedi öğrenci... Ben de dedim ki geldi mi diyeceksin ve yazacaksin
Neyse baska bir ogrenci
Baran koyuna gitti de'di.

Sonra onu da duzelttim gitti mi diyeceksin ve yazacaksin...
Ve ders sonunda anladim ki mi mı kullanmadan gırtlaktan konuşarak sorunca mi mı kullanmış oluyorlarmış...

Sonra ben de bazen Zil çaldı mi degil Zil çaldı diye sormaya alismistim

Dün gece şehit olan askerlerimiz ile ilgili bu yazı çıktı karşıma ağla ağla içim çıktı😭Allahım ailesine sevdiklerine sabırlar versin ne zor yarabbim😭

Dün 2 Şehit Verdiğimiz Hain Saldırı Üzerine!
P. Uzm. Onb. Ercan Zengin bulunduğu birlikte rahatsızlanıyor ve hastaneye götürülmek üzere Land Cruizer tip araç ile yola çıkıyor. Yolda kimliği belirsiz 2 kişi kendilerine sivil halde yolda kalmış çaresizlik süsü veriyor.
Ambulans'ta 3 kişi var 1'i yaralımız Ercan Zengin diğeri P. Uzm. Onb. İdris Mağat, ve 1 Tercüman. Dikkat edin aracın elfreni çekilmiş! Askerimiz yardım etme niyeti ile durumu anlamak için arabadan indiği anda önce İdris Mağat'ı ağır yaralıyorlar, sonrasında aracı tarıyorlar.
Araçta rahatsız olan askerimiz Ercan Zengin şehit oluyor, tercüman da hayatını kaybediyor, şehittir inşAllah. Aradan 5 dk geçmeden birliklerimiz desteğe geliyor, katiller olay mahilinden kaçmışlar. Bölgeye sevk edilen helikopterlerden 1'i ile İdris Mağat hastaneye kaldırılıyor.
Diğer helikopter ile de şehidimizin naaşı alınıyor. P. Uzman İdris Mağat hastanede verdiği yaşam mücadelesinde şehit düşüyor. Başka bir ülkede olsa hiç bir ordunun askeri bu durumda yardım için durmaz iken Türk Ordusu durdu. Niyeti yardım etmekti.
Evet bugün merhametten maraz doğdu ve 2 yiğidini toprağa verdi Türk Ordusu. Yapılan saldırı kalleşçe bir saldırı. İnşAllah kanları yerde kalmayacak! Ruhları Şad Olsun. Vatan Sağolsun!

Dün gece şehit olan askerlerimiz ile ilgili bu yazı çıktı karşıma ağla ağla içim çıktı😭Allahım ailesine sevdiklerine sabırlar versin ne zor yarabbim😭

Dün 2 Şehit Verdiğimiz Hain Saldırı Üzerine!
P. Uzm. Onb. Ercan Zengin bulunduğu birlikte rahatsızlanıyor ve hastaneye götürülmek üzere Land Cruizer tip araç ile yola çıkıyor. Yolda kimliği belirsiz 2 kişi kendilerine sivil halde yolda kalmış çaresizlik süsü veriyor.
Ambulans'ta 3 kişi var 1'i yaralımız Ercan Zengin diğeri P. Uzm. Onb. İdris Mağat, ve 1 Tercüman. Dikkat edin aracın elfreni çekilmiş! Askerimiz yardım etme niyeti ile durumu anlamak için arabadan indiği anda önce İdris Mağat'ı ağır yaralıyorlar, sonrasında aracı tarıyorlar.
Araçta rahatsız olan askerimiz Ercan Zengin şehit oluyor, tercüman da hayatını kaybediyor, şehittir inşAllah. Aradan 5 dk geçmeden birliklerimiz desteğe geliyor, katiller olay mahilinden kaçmışlar. Bölgeye sevk edilen helikopterlerden 1'i ile İdris Mağat hastaneye kaldırılıyor.
Diğer helikopter ile de şehidimizin naaşı alınıyor. P. Uzman İdris Mağat hastanede verdiği yaşam mücadelesinde şehit düşüyor. Başka bir ülkede olsa hiç bir ordunun askeri bu durumda yardım için durmaz iken Türk Ordusu durdu. Niyeti yardım etmekti.
Evet bugün merhametten maraz doğdu ve 2 yiğidini toprağa verdi Türk Ordusu. Yapılan saldırı kalleşçe bir saldırı. İnşAllah kanları yerde kalmayacak! Ruhları Şad Olsun. Vatan Sağolsun!
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.
Ben şehit haberlerini bile izlemiyorum çok üzülüyorum onların yaşadığını düşünmek bile ne biliyim.
Allah yardimcilari olsun hepsinin

Biraz balkonda hava alayım dedim, kalabalık diye cikmadim bugün.
Emlakçıların biri gidiyor diğeri geliyor. Vizir vızır ev gezdiriyorlar.
Kredi oranları çok uygun, herkes değerlendirmeye çalışıyor. Herkesin gönlüne göre umarım.
Fiyatları çok arttırmışlar kredi düştü talep arttı diye

Ne geldi aklıma🤣
Bizim aileler tanışınca eşimin halası, sonra nişanda da annesi beni gördükten sonra eşime demislerki biz akça pakca gelin isterdik.
Ben de öyle kara falan değilim yani.
Eşimin baba tarafı renkli gözlü, açık tenli hepsi hala neslimizin devamı bize benzemeyecek demiş.
Kayınvalidem de ben karayim ya sarı gelinim olsun istedim ama olmadı demiş.
E sende buğday tenlisin esmer değilsin ki 😉

Benimde bir anim var 😁😁
Eşimle manitayiz sozlenmemiz yakin,aileler tanıştı eşimin ablalari, kv hepsi kilolu ben ufak kalmışım aralarinda ki halamın yorumunu unutmuyorum damadin dört bir tarafi iri, çıtı pıtı beğenmiş kendine 🤣

Bir tane daha var.
Eşimle istanbuldaki gorumceme gittik karşı komşusu ile kapıda denk geldik 90 yaşında bir teyze,arkamdan demiş pek minikmis gelininiz 🤣
Görümcem demiş küçük dediğin gelinin çocuğu bile var 😂
Demem o ki insanlar hepp konuşur.
E bende boy kisa o zamanlar kilo da 55i gecmiyordu.

E sende buğday tenlisin esmer değilsin ki 😉

Benimde bir anim var 😁😁
Eşimle manitayiz sozlenmemiz yakin,aileler tanıştı eşimin ablalari, kv hepsi kilolu ben ufak kalmışım aralarinda ki halamın yorumunu unutmuyorum damadin dört bir tarafi iri, çıtı pıtı beğenmiş kendine 🤣

Bir tane daha var.
Eşimle istanbuldaki gorumceme gittik karşı komşusu ile kapıda denk geldik 90 yaşında bir teyze,arkamdan demiş pek minikmis gelininiz 🤣
Görümcem demiş küçük dediğin gelinin çocuğu bile var 😂
Demem o ki insanlar hepp konuşur.
E bende boy kisa o zamanlar kilo da 55i gecmiyordu.
Halanin yorumu çok iyi🤣
Aman kim ne dediyse dedi, sonuca bakıyorum.
Hiçbiri kalmadı, artık aga da benim, paşa da benim.
Herkes kendine yapar ne yaparsa. Benim vicdanım rahat.
Bizim gelin anneme tanışmaya geldiğinde kapiyi açtım, kiz çiti pıtı narin,
kardeşim kalıplı boyda var, ailenin geneli bizde uzun zaten.
Ben birkac saniye kıza baka kalmışım, kizkardesim abla içeri almaya niyetin yok mu diyince toparladım🤣

Halanin yorumu çok iyi🤣
Aman kim ne dediyse dedi, sonuca bakıyorum.
Hiçbiri kalmadı, artık aga da benim, paşa da benim.
Herkes kendine yapar ne yaparsa. Benim vicdanım rahat.
Bizim gelin anneme tanışmaya geldiğinde kapiyi açtım, kiz çiti pıtı narin,
kardeşim kalıplı boyda var, ailenin geneli bizde uzun zaten.
Ben birkac saniye kıza baka kalmışım, kizkardesim abla içeri almaya niyetin yok mu diyince toparladım🤣
Aynen öyle cnm.
Muhtemelen sizin gelin de senin tepkini hatirlar ilerde 😂

Benim büyük görümcemin boyu da var kilo da.
Küçüğün boyu benim kadar ama kilolu.
Kv epey kilolu.
Eşim kilolu sayilmaz ama şu an 90i geçmişim diyor benimle rejime başlayacakmış 🤣biraz önce dedi.

Benim kiz kardeşlerimle boy kilo nerdeyse ayni 😁
Annem babam da öyle.
Bir halam var ben çocukken hep takılırdı bana sen bana benziyorsun benim gibi şişman olacaksin diye 🤣
Ah ne kizardim öyle söyleyince ben sana hiç benzemiyorum derdim.

Aynen öyle cnm.
Muhtemelen sizin gelin de senin tepkini hatirlar ilerde 😂

Benim büyük görümcemin boyu da var kilo da.
Küçüğün boyu benim kadar ama kilolu.
Kv epey kilolu.
Eşim kilolu sayilmaz ama şu an 90i geçmişim diyor benimle rejime başlayacakmış 🤣biraz önce dedi.

Benim kiz kardeşlerimle boy kilo nerdeyse ayni 😁
Annem babam da öyle.
Bir halam var ben çocukken hep takılırdı bana sen bana benziyorsun benim gibi şişman olacaksin diye 🤣
Ah ne kizardim öyle söyleyince ben sana hiç benzemiyorum derdim.
Sanmam hatırlamaz, kıştı o botlarını çıkarmakla meşguldu ama kizkardesim her fırsatta hatırlatıp takilir bana.
Ben de büyük halamın kopyasiyim ya,
Gençlik resimleri tipkisinin aynı, güzel yaş almış ama bakalım bende öyle olacak miyim, kız kardeşim de küçük halama benzer açık tenli renkli gözlü.
Enişteyi tebrik ediyorum.
Ne demiştik evkenirken açlikta, toklukta hep birlikte🤭

Sanmam hatırlamaz, kıştı o botlarını çıkarmakla meşguldu ama kizkardesim her fırsatta hatırlatıp takilir bana.
Ben de büyük halamın kopyasiyim ya,
Gençlik resimleri tipkisinin aynı, güzel yaş almış ama bakalım bende öyle olacak miyim, kız kardeşim de küçük halama benzer açık tenli renkli gözlü.
Enişteyi tebrik ediyorum.
Ne demiştik evkenirken açlikta, toklukta hep birlikte🤭
Deneyeceğiz bakalim 😉
Kizlar halaya benzer bu doğru gerçekten.
Benim halam da gençliğinde ne güzel tam bir afetmis ☺️ kilom benzemesin yeter 🤣

Deneyeceğiz bakalim 😉
Kizlar halaya benzer bu doğru gerçekten.
Benim halam da gençliğinde ne güzel tam bir afetmis ☺️ kilom benzemesin yeter 🤣
Benimki yaşlandıkça baya kilo almış ama şişman değilde kalıplı duruyor. Yaşına göre pek genç durur.
Benim kardeşimin de kızı olursa bana benziycek o zaman🤣erkek kardeşimle benzeriz biz🤭

Back
X