• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eğer bir yerden denk gelirse oku ama para verip alma derim.
Benim hayatıma uyarlayabilecegim bir kitap değil en azından.
Zaten kitapta bir bolumde yazar da diyor en iyi yazan değil en çok satan kitap diye.
Babilin En Zengin Adamı kitabını tavsiye ederim bunun yerine.
sagol canim 😘

Kız herseyi gğzel de o kordon tarafı barlar sokagı cis kokuyo ya🤦🏻‍♀️
Bi cözemediler o kokuyu
Ben de izmir de yasamk isterim kesinlikle yasanack sehir.
Bazen oluyor ağır bir koku o konuda haklısın.
Alkolün çıkışi bir şekilde olacak diye espirisini yapıyoruz biz eşimle🤭
Ama guzel memleket çok güzel

Selam kizlarr ya hiçmi bişeye vakit olmaz hele şu sıra oğluma kendi yataginda desteksiz uyutmayi öğretiyorum inşallah basarabiliriz
Bazen kötü biseymi yapıyorum diyorum üzülüyorum kıyamam ben ona 😣
Memlekete gidip geldik eşimin babanesi vefat etti size soyledimmi bilmiyorum bende kaldım iki hafta annemlerdede net yok giremedim kumbara hesabımıza ne kadar atmamiz gerekiyor kızlar ben bayadir girmeyince atladım hiç bişey koymadım
Basınız saolsunn🙏🏻

Bayagi cekmissiniz canim ama hic sorun değil sağlıkla oturun zaman dediğim geçiyor ödenir...Bi de bu gidişle dediğim yerler olursa o kadar çekeceğiz bakalim kismet
evet canım tahmınımın çok üstünde ama ıste arabayı satmak ıstemedık yada düşürmek. 120bin cıvarı edıyordu ondan da yüksek oldu Allah hayırlısıyla odemeyi nasıp etsin ınsAllah senın de gonlune gore olur her sey sız de mi 300-350 cıvarı kredi dusunuyosunuz

Çok karlı bir alisveris bence.
Eline para geçtikçe ihtiyacı erken kapatmaya öncelik verebilirsin onun faizi daha yüksektir.
evet canım sızden ogrendım bıseyler elime para geçtik hesaplayıp hangısı karlıysa o sekılde ara ödeme yapmayı planlıyorum
ilk hedefım kredi taksıt meblasını dusurmek
ıstedıgıme gelınce vadeyı dusurmeye calıscam ınsAllah

Saymak zorundayiz beybi 😂 yine iki üç haftalık aticam ama ayrica bide işsizlik maasim yatiyo mecbur kalmadıkça dokunmuyorum😀
Sekerimm özlüyoruz cnm seni, ama sen gelmiyorken olmuşsun 😀
Ne güzel olur degil mi
Çook güzel olur tatlucum
Bizim de gitti ama böyle aglamadik dimi karamelli_turta karamelli_turta , biraz huzun oldu tabi 😂
Ah ağlamadık da gözlerimiz dolu dolu oldu 😥😄
ben sızınkılere de aglarım canım hıc sıkıntı degıl :KK70:
😄😄
evet canım tahmınımın çok üstünde ama ıste arabayı satmak ıstemedık yada düşürmek. 120bin cıvarı edıyordu ondan da yüksek oldu Allah hayırlısıyla odemeyi nasıp etsin ınsAllah senın de gonlune gore olur her sey sız de mi 300-350 cıvarı kredi dusunuyosunuz

evet canım sızden ogrendım bıseyler elime para geçtik hesaplayıp hangısı karlıysa o sekılde ara ödeme yapmayı planlıyorum
ilk hedefım kredi taksıt meblasını dusurmek
ıstedıgıme gelınce vadeyı dusurmeye calıscam ınsAllah
Bende bu yönde ilerliyorum uykucu.
1 yilda 10 yillik borç 6 yil kaldı.
Baska ödeme yapmasak bile 7 yilda bitirmiş olacağız inş.
Ama hedefim max 3,5 4 yilda bitirmek.
Kismet diyelim.
Senin adina da çok mutlu oluyorum, güle güle oturun.

Son düzenleme:
ben geldimmmm

sekerim00 sekerim00
basiniz sagolsun, isiklar icinde yatsin

kronikuykucu kronikuykucu
canim cok sevindim sizin icin, mutlu yillariniz olsun o evde! Gicik komsudanda kurtuluyorsun 😁

3 cocukla oarka gitdik, ama park full felaket sesli. Bizim 3 cocukda öglen uyumadi, onlarda zorladi bizi.
Kafalar sisdikten sonra, daha kücük bi parka gitmege karar verdik, iraya giderken de, arkadasin lokantasinda mola verdik, arkadas ve iscileri cocuklarla ilgilendiler, bizde bi cocktail icip yine kendimize geldik 😂

ikinci parkdan sonra artik kendimi eve attim, kizi doyurdum. Sütünü icerkende kucagimda bayildi resmen uykusuzluktan.
Bende simdi biraz ortaligi topluyacagim.
Aksam yemegi yemedim, biraz acim. Yemeden uyuya bilirsem süper olur.

Yarinda gidip bi kot alcam kendime, esimle banada ufak tefek seyler gerekiyor. Kesin disarda yeriz. Bakalim be kadar gitcek.
Ama kot pantolun sart, iki tane kaldi, obirileri yirtildi hep.

ben geldimmmm

sekerim00 sekerim00

canim cok sevindim sizin icin, mutlu yillariniz olsun o evde! Gicik komsudanda kurtuluyorsun 😁

3 cocukla oarka gitdik, ama park full felaket sesli. Bizim 3 cocukda öglen uyumadi, onlarda zorladi bizi.
Kafalar sisdikten sonra, daha kücük bi parka gitmege karar verdik, iraya giderken de, arkadasin lokantasinda mola verdik, arkadas ve iscileri cocuklarla ilgilendiler, bizde bi cocktail icip yine kendimize geldik 😂

ikinci parkdan sonra artik kendimi eve attim, kizi doyurdum. Sütünü icerkende kucagimda bayildi resmen uykusuzluktan.

Yarinda gidip bi kot alcam kendime, esimle banada ufak tefek seyler gerekiyor. Kesin disarda yeriz. Bakalim be kadar gitcek.
Asmin oldun sen kız
Öğlen yazmışsın, tebrik ediyorum 🤭

ben geldimmmm

sekerim00 sekerim00

Hosgeldiin😉
Bak bak yazmıyorken gıcık komşulardan bile haberi varmış 😄
Kisce enerjiyi bol bol atmış, iyi olmuş.
Arkadaş lokantasina bizi de gotursene😅

Ben basladım🤣
10 kilo bezelye aldırdm bugun.
4 kilo kadarını ayıkladm
Haftasonu biter ins.
Domates olayını migros sanaldan bardak domates söylemeyi düsünüyorm
Takipteyim 5 er kilo 5 er kilo söylerim haftalık
Blendrda bızlatıp difrize atıyorum
Hicc sos du mosdu ugrasmam😆
Anam veriyor zaten salca vs.
Ellerine sağlık baby 😉

Sekerimm özlüyoruz cnm seni, ama sen gelmiyorken olmuşsun 😀

Çook güzel olur tatlucum

Ah ağlamadık da gözlerimiz dolu dolu oldu 😥😄

😄😄

Bende bu yönde ilerliyorum uykucu.
1 yilda 10 yillik borç 6 yil kaldı.
Baska ödeme yapmasak bile 7 yilda bitirmiş olacağız inş.
Ama hedefim max 3,5 4 yilda bitirmek.
Kismet diyelim.
Senin adina da çok mutlu oluyorum, güle güle oturun.
sagol canım Allah razı olsun ıçtenlıkle soyledıgınızı bılıyorum aminn
ben geldimmmm

sekerim00 sekerim00

cok tesekkur ederim canım ya ınsAllah cumlemize huzurlu evler nasıp olsun
üst komsunun da kapısına kına bırakasım var buyursun yaksın gidiyoruz
daha ev sahıbımıze soylemedik ama sorun edıcek bırı degıl zaten cıktıgımız gunun ertesı tutulur ev merkezi
belkide satar bılmıyorum

Ben daha kıta degistirip anama gitmedim
Yok yok biz anormaliz artık böyle düşünüyorum
Sen normal olansin,
Bende olduğum yerden kipirdayali 2 gün oldu,
O da kıl tüy işi olmasa olmazdi 😄
Nasil cesaret var,kitayi birak ülkeyi değiştiriyor 😄
Kitayi ilk degistireli bilmem kaç gün oldu oohhooo😅

Sen normal olansin,
Bende olduğum yerden kipirdayali 2 gün oldu,
O da kıl tüy işi olmasa olmazdi 😄
Nasil cesaret var,kitayi birak ülkeyi değiştiriyor 😄
Kitayi ilk degistireli bilmem kaç gün oldu oohhooo😅
Bugün iki arkadasimla konuştuk.
Biri gece Antalya'ya yola çıkacağız dedi, erken değil mi dedim.
Herkese gidiyor evde sıkıldı çocuklar da annemde hep beraber gidiyoruz dedi. Otele gidiyor.
Diğeri Çanakkale'deyim dedi. Arkadaşına gitmiş kalmaya, eşi de çocukla köye gitmiş.
Kız KV ile görüşmediği için evde yalnız kalmak istememis.
Eşime diyorum ki ben hala market siparişlerini online veriyorum diyemedim ikisine de 😂

Burda vska sayizi düsük olunca herkes berdese nirmal hayata döndü uzun süredir. Parklar dolu, cocuklar birbiriyle oynuyor, kresler acildi, lokantalar folu (sadece masa sayisi azaltildi), cogu kiside izin planliyor, yanliz otel degilde kirslik evlerde cogu.
Türkyedeki vaka sayisini bilmiyorum, ama herkes cok yüksek diyor, o durumda bende daha dikatli olurdum kesin. Umarim sizde daha normal bir hayata döne bilirsiniz yakinda.
Yanliz bence artik su maske olayina alisalim, cok uzun süre kalacak gibi bu virus.

Back
X