• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günaydın kızlarrr
oglusumun yarın dogum günü
pasta sıparısı verdim
bide persembe günü foto cekımı yaptırdık ona
yarım kaldı gercı pazartesi devam edecek ınsAllah hevesim vardı gelen harclıklarından ayırmıstım bütcesini.
gorumcemler de geldi bu sabah aıle içinde kutlayacagız yarın ınsAllah.
Vay be zaman ne çabuk geçiyor
Nice mutlu yılları olsun pasanin

kahvemsi hayırlısı olsun canım ama burası bir süre sonra araç da verecek sanırım değil mi? Sanırım kararında patron beyin tatil dönüşü tavrı da etkili olur. Dilerim içine sinen hangisiyse sonunda da o olur :KK28:
suankinden az kazanmak seni rahatsiz etmez mi?
Sağolun kızlar
Ben şu anki yerin islerini de haftasonu devam ederim diye düşünüyorum.
Bu durumda gelirim şimdikinden fazla olur.
Ama Allah biliyor ya içimi işler düzelsin burada kalayım istiyorum, işimi ortamı seviyorum

is yogunlugunun az olmasi da güzel. yol cok mu uzak, araba verecekler demistin ama yine de trafikte kalacaksan bir eksi tabi.
benim icin en önemli sey is ortaminin kendisi, insanlarin rahatligi, mutlulugu. stresli ortam en kötüsü. bir de cok yogun calismamak. galiba para ikincil durumda bende. zaten öyle olmasa baska is yapardim 😄 sen de kendine göre bak eksilerine artilarina. gönlüne göre olsun 🥰
Üç ay en az ayrılacak hanımefendi ile çalışılır diye plan yapmışlar, yılbaşına kadar araç olmayacak.
Bu da beni çok zorlayabilir.
Toplu taşıma zaten kullanamam pandemi sürecinde.
Servisleri ile bir yere kadar gidip sonra taksi olabilir.
Dün trafik olmayan saatlerde gidiş dönüş 1,45 sürdü.
Hiç alışkın olmadığım bir durum trafik olayı.
Bakalim artık hayirlisi

Üç ay en az ayrılacak hanımefendi ile çalışılır diye plan yapmışlar, yılbaşına kadar araç olmayacak.
Bu da beni çok zorlayabilir.
Toplu taşıma zaten kullanamam pandemi sürecinde.
Servisleri ile bir yere kadar gidip sonra taksi olabilir.
Dün trafik olmayan saatlerde gidiş dönüş 1,45 sürdü.
Hiç alışkın olmadığım bir durum trafik olayı.
Bakalim artık hayirlisi
Mesafe epey fazla sanirim kahvemsim.

Günaydın kızlar🌷yeni işyerine alışmak zaman alacak galiba😕 iş çocuklar yerleşememiş bir ev ile başım belada😞aslında evi yerleştirmiş ama çocukların odaları ile ilgili kararsız kalınca ertelemiştim yerde mekan yatakta idare ettik birsüre😉çift kişilk olunca memnuniyetle uyudular beraber ama oda çok ufak ve oyuncaklar her yerde:KK53:kıyafetleri hala bizim şifonyerde kışlıklarıda bazamın altında ama baza altım çok dolu yedek yorganlarfalan derken herşey yerde kaldı😭geçen gün biyerden sipariş verdik birer baza ve dolap ama gününde getirmediler getireceklerini söyledikleri gün bütün işlerimizi erteleyip bekledik yine getirilmeyince gittik kaporayı geri alıp iptal ettik😣tekrar baza bakmaya gidip bilindik biyerden model seçtik pazartesi gelecek ama dolap beğenemediğimiz için ve 2 ay süre verdikleri için dolapları yok hala ve ben daha fazla dayanamayacağım bu dağınıklığa😩nerden alabilirim bilmiyorum hemen getirip takacak hafta içide çalışıyoruz akşama kalıyor😐akşamları böyle işleri yapınca geç saatte sağlıksız besleniyoruz çünkü yemek yetişmiyor😩yetmezmiş gibi banyonun kapısı bozuldu kilit mekanizması dağıldı:işsiz:eşim gece çalıştığı için şuan uyuyor uyandıramadığımdan oturdum kahve yaptım içiyorum hem dağınık hem pis evimde:rolleyes:bütün temizlik malzemelerim banyoda çıldırmama az kaldı😩

kronikuykucu kronikuykucu sağlıklı mutlu yılları olsun...Maşallah ya zaman geçiyor
okyonus okyonus gözünaydın guzel günleriniz olsun
K kahvemsi mutluluk istanbul trafiği hep var ama neresi olursa olsun yol yoruyor...Umarım gönlüne gore olur..
Ilk görev yerim de yaklaşık 3 saat yolda geciyordu omrumden omur gitti resmen...
O yuzden hep isteğim okula yakin ev

Ay inşallah T tatlu daha bir kısmı bu hayatımdaki meşguliyetlerin inan herkesin koşturmacası ayrı evet ama gerçekten taşınmak yeni biyerde düzen kurmak çok zormuş:KK43:birde ilk gün kaza yapıyordum nerdeyse yetmezmiş gibi motorlu bir dayı önüme kırdı hızımda az değildi yol boş olduğu için😒yan şeritten geldğini farkednce frene basmama rağmen çarpacağımı anlaynca ona bişey olmasın diye sağa kırdım direksiyonu gerçektenAllah korudu arkadan gelen yokmuş iyiki ya ben çarpacaktm kaskı falan olmadığından kötü olacaktı yada ben arabayla fena olacaktım düşünmek istemiyorum😕sıyırdım motoru resmen kızdım adama ama hiçbişey olmamış gibi yüzüme bakıp gitti:sinirli::KK57:

Ay inşallah T tatlu daha bir kısmı bu hayatımdaki meşguliyetlerin inan herkesin koşturmacası ayrı evet ama gerçekten taşınmak yeni biyerde düzen kurmak çok zormuş:KK43:birde ilk gün kaza yapıyordum nerdeyse yetmezmiş gibi motorlu bir dayı önüme kırdı hızımda az değildi yol boş olduğu için😒yan şeritten geldğini farkednce frene basmama rağmen çarpacağımı anlaynca ona bişey olmasın diye sağa kırdım direksiyonu gerçektenAllah korudu arkadan gelen yokmuş iyiki ya ben çarpacaktm kaskı falan olmadığından kötü olacaktı yada ben arabayla fena olacaktım düşünmek istemiyorum😕sıyırdım motoru resmen kızdım adama ama hiçbişey olmamış gibi yüzüme bakıp gitti:sinirli::KK57:
Geçmiş olsun canım.
Yeni evde düzen kurmak zor, her yer her yerde olunca insanın birşey yapasi gelmiyor ki.
Koridorun dolabı gelene kadar bende tüm fazlaklliklari boş odaya doldurmustum.
Bir aya yakın mecbur kalmadıkça kapısını açmadım🤭

Birazdan markete çıkacağım, bu hafta aldığım ve tüketilmeyenleri önümüzdeki haftaya ekleyerek, stokları çıkartarak 250 TL limitini kendimce tutturuyorum🤭
Öğlene eşime çorba+tavuk+salata
Akşama fasulye+yoğurt
Bana yoğurtlu karisim var.
Pazartesiden sonra ortak beslenmeye geçeceğiz, daha rahat olur.
A101de familia 40li wc kağıdı 34,95 TL, kaldıysa alırım bir tane.
Biraz yeşillik de almam lazım.

kronikuykucu kronikuykucu ben takip etmeye başladığımda daha hamile bile değildin gerçekten zaman nasıl hızlı geçiyor☺️Rabbim güzel yaşlar nasip etsin inşallah🤲🏻
K kahvemsi mutluluk boş odada yok🤣 ayrı oda yapayım dedim eşyalar gelince kolay kurulsun diye odaları boşalttım sadece yattıkları yatak var bir odada yerde😅birde evde çok dolap yok banyoda ufak deterjanlar yerlerde onlarada bir dolap alıp yerleştirmem lazım ama vaktim anca kalırsa çocuk odalarına arıyoruz işte perde var tül yok yatak odam da bekliyor hala onada bakamadım😀eve baktıkça kederleniyorum açıkçası😂
Buarada dün biraz alışveriş yaptık toptancı market varmış arkadaş götürdü 2 ayrı yerden 700 lira tuttu ama deterjan yağ kahvaltılık ve gıda olacak şekilde baya bişey var içinde☺️Fiyatları çok inceleyemedm ama bazı ürünlerde güzel fark var arada gidip stokluk yapılabilir yani vakit kalırsa inşallah😂kendi aldıklarımı tekrar inceledim doğru kararlar vermişim ama fairy pahalıya geldi çünkü onu aceleyle eşim seçti benim kadar incelemiyor :işsiz: 72li platinıum 84 liraya almış😕kalsın bimden alalım dedim ama al gitsin dedi🙂 daha önce kullandım bi fairy değil tabi ama idare edilir hani belki alıp dönüşümlü kullanabilirim:olamaz:

Back
X