- Konu Sahibi karamelli_turta
- #67.821
burda 100 bin kisiye karsi 3,8 insan hasta. O riske gircem özledim insan agirlamayi yaKoranayi hepten yayarim diyorsun yani![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda 100 bin kisiye karsi 3,8 insan hasta. O riske gircem özledim insan agirlamayi yaKoranayi hepten yayarim diyorsun yani![]()
Kendin evdeyken 1+0da otur, enişte evde olunca 4+2 ev bul.sagolun canlarcok sevindik gercekten.
bulasik makinemde olcak, balkonumda ve en önemlisi cocugumun odasi, oynama alani olcak![]()
asmin gözünüz aydin canim cok sevindimKizlaaaaaar!
Evi bize verdi kadin! Esiniz niye isden cikariliyor dedi. Bende dürüstce cevab verdim, dedim biz istedik cünkü kres bulamiyoruz.
Kadin dedi tamam haftaya contratlari yolluyacagim. 16.11.2020 den ihtibaren ev bizim![]()
Sağol canım bayağı kolayladim.Kolay gelsin cnm
he ya sansli köfte yaKendin evdeyken 1+0da otur, enişte evde olunca 4+2 ev bul.
Enişte temizligi sana yaptırmacak diye bu kadar büyük ev buldu
Sen temizlik malzemesi stokla![]()
Ayaklarınız yere basmiyor taa buralardan hissediyoruzbenim adam mutlukuktan ucuyor, bense yine listeler yapiyorum, hangi belediyelere gidilcek, ne nezaman hal edilcek diyeallahdan daha 30 gün izin hakkim var is yerinde
![]()
Esin haklı cnm,hayatimda herhalde ilk kez taksitle birsey alcam. Mutfak.
Elimizde hic birsey kalmiyacak, onuda pesin ödersek, altinlsr haric. Onlarda cok fazla degil zaten. Esim bozma onlari diyor.
Onu taksitle alalimki, elimizde biraz nakit kalsin. Malum Virus var, kisin tasiniyoruz iknci dalga gele bilir. Nakit sart.
acikcasi ben altini satma tarafindaydim. Dedigim gibi burda pek bir getiri yok bana, üstünede kasa kirasi ve sigortasi ödüyorum. Onu satip kullanmak isterdim, elimizdeki nakit birikimide kalirdi, ama benim adam altindan ayrilamiyor bir türlüEsin haklı cnm,
Biraz nakit bırakmak gerek ne olur ne olmaz.
Altin yada nakit bence çok farketmez yeterki bir miktar olsun:)acikcasi ben altini satma tarafindaydim. Dedigim gibi burda pek bir getiri yok bana, üstünede kasa kirasi ve sigortasi ödüyorum. Onu satip kullanmak isterdim, elimizdeki nakit birikimide kalirdi, ama benim adam altindan ayrilamiyor bir türlü![]()
burda dedigim cok bir getirisi yok altinin canimAltin yada nakit bence çok farketmez yeterki bir miktar olsun:)
Uzun vadeli ise altin tabii
bende birazdan uyurum.Gözlerim kapaniyor kizlaarrrr yatiyorum ben![]()
hayırlı ugurlu olsun asmıncım Allah güle güle oturmayı nasıp etsınEvdeki stoklari bitircem, dolaplar bosalsin, sata bilecegim icir ziviri satcam. Fazlaliklari atcam, mobilya olaraktacok az götürüyoruz burdan
ben 11ci ayin sonuna cikis vercem burda. Böylece tasinmak icin iki hafta vaktim olcak rahat rahat![]()
Hayırlı olsun yeni eviniz, güle güle sağlıkla oturunsorma hem yeni bir ev, hemde yeni bir sehir![]()