- 28 Mart 2020
- 6.390
- 24.800
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #69.221
Aradı bulamadı benCeylan arıyor o şimdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradı bulamadı benCeylan arıyor o şimdi![]()
Bu gidişle 500 u görmesi yakinGram 471![]()
Evet hafta başını merak ediyorumBu gidişle 500 u görmesi yakin![]()
Ben geyik buldmBiriniz ceylan emojisini bulup doğru yerinde kullanamadiniz ama![]()
Bence de bir müdahale gelecek, MB faiz arttıracak ama her durumda enflasyon olacak, bizler yine etkilenecegiz.Bence düsecek 800 tl ceyrek ne demek ya,gecen sene usd böyle fırlamıstı bikac gün.
Benim umudum müdahale edileceği yönde.
Bunu azcık kafası calısan herkes bilir.
Altın arttı e takmayız düğünde dernekte olayı değil bu.
Herseye ultra zam demek,enflasyonun fırlaması demek.
Zaten pandemi de millet issz.
Napcaklar yani müdahale etmeyip?
Maşallah kızına çok sevindim canimBen de 200 harcadım geldim. İçinde bir şey yok süt,meyve,bir kaç bir şey var. Elde tutulur şeyler de değil.
Bunlar iyi günlerimiz .
Neyse Allah sağlık sıhhat versin.
Kızım kolejde benim. Ödeme planı için gittik. Yüzde 40 indirim aldı,burs sınavında derece yapmıştı. İlaç gibi geldi yav. Keşke küçük de kazansaydi diyoruz.![]()
Güzel indirim almış kizin cnm :)Ben de 200 harcadım geldim. İçinde bir şey yok süt,meyve,bir kaç bir şey var. Elde tutulur şeyler de değil.
Bunlar iyi günlerimiz .☹
Neyse Allah sağlık sıhhat versin.
Kızım kolejde benim. Ödeme planı için gittik. Yüzde 40 indirim aldı,burs sınavında derece yapmıştı. İlaç gibi geldi yav. Keşke küçük de kazansaydi diyoruz.![]()
Altin alinacaksa beklemeye anlam veremiyorum bende olsam alirdim bereketli olsun:)Kuyumcuya gitmeyi planladım dedim evi toplarlayım karnımızı doyurup gidim anam gidene kadar altın çıkmış. 495 ten 15 gr takmalık yatırım yaptım(sipariş verdim parayı bağladım bakim atölyeden gelince tam gr. belli olacak) ,umarım yatırım olur, batırım değil.5 dk sürmedi bişe daha sormak için girdim 500 olmuş gr mı.Baygınlık geçirmemek için kendimi zor tuttum bayramdan önce altın almak için bende duruyordu para salak kafam gidip alsaydınya
![]()
Sağol canım ya aklımda yıllardır çok istediğim bişey vardı o da keyfi bişe onu yapım mmiyapmayim mi, altın düşer mi düşmez mi derken durum bu. Ama alalı daha bişe olmadı 495 den 501. oldu bile iyi ki hallettim üstümden gitti diyorumGüzel indirim almış kizin cnm :)
Altin alinacaksa beklemeye anlam veremiyorum bende olsam alirdim bereketli olsun:)
Güle güle kullanasın.Sağol canım ya aklımda yıllardır çok istediğim bişey vardı o da keyfi bişe onu yapım mmiyapmayim mi, altın düşer mi düşmez mi derken durum bu. Ama alalı daha bişe olmadı 495 den 501. oldu bile iyi ki hallettim üstümden gitti diyorum![]()