• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marketi yaptım geldim, ne kadar pahalı her şey her gün zam mı geliyor acaba.
Şokta kahvaltilik 237 TL, A101de 45,50 TL, yerel markette kuruyemise 138TL, eczane 65TL verdim geldim.
500TL ile gittim sadece bozukluklar kaldı😠
Ne pişirilecek birşey var, ne et var içinde.
Ve liste ile gittim yani.
Olmayan nasıl gecinecek aklım almıyor.
İki paket 8li wc kağıdı, yarım kilo zeytin dışında hepsi günlük kullanılacak şeyler.
Kışın 800gram zeytini 10 TL ye alıyorduk, bugün 500 gramı 10 TL ve alışveriş yapana indirimde.
Gerçekten çok zor günler bizi bekliyor

Selam kızlar..

Bu artışlar çok moralim bozuyor. Korona da artıyor. Hastaneler doldu taşıyor her yerde. Sağlık çalışanları da artık bunalmış durumda. Allah sonumuzu feraha çıkarsın.

Hesaplar iyice şaştı bizde memlekete gidince. Birikim de yalan oldu.. Bilmiyorum ne olacak bu işin sonu.

Bence düsecek 800 tl ceyrek ne demek ya,gecen sene usd böyle fırlamıstı bikac gün.
Benim umudum müdahale edileceği yönde.
Bunu azcık kafası calısan herkes bilir.
Altın arttı e takmayız düğünde dernekte olayı değil bu.
Herseye ultra zam demek,enflasyonun fırlaması demek.
Zaten pandemi de millet issz.
Napcaklar yani müdahale etmeyip?

Bence düsecek 800 tl ceyrek ne demek ya,gecen sene usd böyle fırlamıstı bikac gün.
Benim umudum müdahale edileceği yönde.
Bunu azcık kafası calısan herkes bilir.
Altın arttı e takmayız düğünde dernekte olayı değil bu.
Herseye ultra zam demek,enflasyonun fırlaması demek.
Zaten pandemi de millet issz.
Napcaklar yani müdahale etmeyip?
Bence de bir müdahale gelecek, MB faiz arttıracak ama her durumda enflasyon olacak, bizler yine etkilenecegiz.
2018 yazını hatirlayin papaz olayı, herşey yükselmeye başladı, bu yükseliş market fiyatlarına yansıdı, dolar düştü ama çarşı pazar aynı kaldı 😠
Ytd demek gerekir sanırım ytd

Ben de 200 harcadım geldim. İçinde bir şey yok süt,meyve,bir kaç bir şey var. Elde tutulur şeyler de değil.
Bunlar iyi günlerimiz .☹️
Neyse Allah sağlık sıhhat versin.
Kızım kolejde benim. Ödeme planı için gittik. Yüzde 40 indirim aldı,burs sınavında derece yapmıştı. İlaç gibi geldi yav. Keşke küçük de kazansaydi diyoruz.😆

Kuyumcuya gitmeyi planladım dedim evi toplarlayım karnımızı doyurup gidim anam gidene kadar altın çıkmış. 495 ten 15 gr takmalık yatırım yaptım(sipariş verdim parayı bağladım bakim atölyeden gelince tam gr. belli olacak) ,umarım yatırım olur, batırım değil:işsiz:.5 dk sürmedi bişe daha sormak için girdim 500 olmuş gr mı.Baygınlık geçirmemek için kendimi zor tuttum bayramdan önce altın almak için bende duruyordu para salak kafam gidip alsaydınya 😏

Ben de 200 harcadım geldim. İçinde bir şey yok süt,meyve,bir kaç bir şey var. Elde tutulur şeyler de değil.
Bunlar iyi günlerimiz .☹️
Kızım kolejde benim. Ödeme planı için gittik. Yüzde 40 indirim aldı,burs sınavında derece yapmıştı. İlaç gibi geldi yav. Keşke küçük de kazansaydi diyoruz.😆
Maşallah kızına çok sevindim canim

Bunlar iyi günlerimiz .☹
Güzel indirim almış kizin cnm :)
Kuyumcuya gitmeyi planladım dedim evi toplarlayım karnımızı doyurup gidim anam gidene kadar altın çıkmış. 495 ten 15 gr takmalık yatırım yaptım(sipariş verdim parayı bağladım bakim atölyeden gelince tam gr. belli olacak) ,umarım yatırım olur, batırım değil:işsiz:.5 dk sürmedi bişe daha sormak için girdim 500 olmuş gr mı.Baygınlık geçirmemek için kendimi zor tuttum bayramdan önce altın almak için bende duruyordu para salak kafam gidip alsaydınya 😏
Altin alinacaksa beklemeye anlam veremiyorum bende olsam alirdim bereketli olsun:)

Güzel indirim almış kizin cnm :)

Altin alinacaksa beklemeye anlam veremiyorum bende olsam alirdim bereketli olsun:)
Sağol canım ya aklımda yıllardır çok istediğim bişey vardı o da keyfi bişe onu yapım mmiyapmayim mi, altın düşer mi düşmez mi derken durum bu. Ama alalı daha bişe olmadı 495 den 501. oldu bile iyi ki hallettim üstümden gitti diyorum🥰

Sağol canım ya aklımda yıllardır çok istediğim bişey vardı o da keyfi bişe onu yapım mmiyapmayim mi, altın düşer mi düşmez mi derken durum bu. Ama alalı daha bişe olmadı 495 den 501. oldu bile iyi ki hallettim üstümden gitti diyorum🥰
Güle güle kullanasın.
Benimde özel günler için zincir almıştım ucuna bir büyük ziynet alacağım ilerleyen yillarda inş 😀
Vardi da bozdurmuştum.

Back
X