• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de ütü yapmayı bir severim 😆 sanki hayatımı düzeltiyorum her parçada, iflah olmaz bir başak burcuyum 🙈

Tbox dedin K kahvemsi mutluluk ve yaşımızı gözler önüne serdin 😂 ne güzel saatleri vardı. Üniversitede ilk maaşımla almıştım, hey gidi günler. O zaman saat değil de altın alsaydım :KK70:

Ben de ütü yapmayı bir severim 😆 sanki hayatımı düzeltiyorum her parçada, iflah olmaz bir başak burcuyum 🙈

Tbox dedin K kahvemsi mutluluk ve yaşımızı gözler önüne serdin 😂 ne güzel saatleri vardı. Üniversitede ilk maaşımla almıştım, hey gidi günler. O zaman saat değil de altın alsaydım :KK70:
Benim plaj havlum vardi,
Böyle görsen yikansa da iflah olmaz 😂

Konum at ütüleri sana yollayacağım artik.
O zaman altın alsak bile şimdiye kırk kere bir yere baglanirdi o🤭

Hoşbulduk canım, az çok tanıyorsun beni diğer topikten..ben de aynı senin durumundayim...eşime engel olamıyorum, o sıkılıyor tasarruf denince..üstünde az para olunca mutsuz oluyormuş :( geçen akşam eve gelmiş bana diyor ki ben çok mu para harcıyorum? Sabah 200 TL vardı şimdi 15 TL kalmış nereye gitti hiç farketmedim..böyle bir eşle mücadele ederek kendi kendime bir şeyler yapmaya çalışıyorum.altin kumbaram var, ocaktan beri birikim yapıyorum, kumbarami Aralık'ta açmayı planlıyorum inşallah..hepimize hayırlı olsun topigimiz..

Bu arada dün 4000 TL kadar toplu para geçti elime, bunun 2000 tlsini bu haftasonu otel için ve haftaya gelecek misafirlerin ağırlanması için ayırdım, kalan 2000 ile salı günü kısmetse gidip 2 tam 1 çeyrek almayı planlıyorum...
2020 yili agustos ayindan selamlar o 2000 tl ye artik 1 tam bile gelmiyor :(

Seyyar manav geldi,
Domates, biber, patlican getirmis bahçe ürünü.
Nasıl güzel görünüyor, mahallenin ablaları kasa kasa aldı. Yarın düğün işi olmazsa ben de alır yapardım
Bende haftaya fasulye ve patlıcan koymayı düşünüyorm. Izne ayrılmam lazim islerimi halledeyim

Meslek demisken sabah basvurdugum ilanlardan biri aradı, 8 keredir bakıyorlar cv ye bugün aradılar.
Yeri tek vesait ulaşım mesafesinde.
Telefonda ön görüşme yaptık, iyi güzel.
Pazartesi gelirmisiniz yüzyüze görüşelim dedi.
Olur dedim, yalnız siz başvururken maaş aralığı secmişsiniz ama bizim limit o kadar değil dedi.
Ne kadar dedim. Söyledi. O zaman benim de size bazı sorularım var dedim.
Sordum cevapladı vs.
Yılsonu zam olacak ama onu da göz önünde bulundurun dedi.
Benim limitimin çok altı hiç vaktinizi almayayım dedim.
Çalışmadan kısa calimsa odenegim o kadar zaten benim diye cemkirmek istedim ama tuttum kendimi
Hem bir suru şey isteyeceksin hem de az para teklif edeceksin, bir de sigorta da asgariden
Herşeye çözüm buldular da özel sektördeki adaletsiz ucretlendirmeyi cozemediler.
Sinirlendim yazarken yine

Kesinlikle bende öyle dusunuyorum cnm
Aynen cnm.
Benimde tüm iznim tükendi bitti bakalım.
Özledim ama gerçekten sıkıldım da çok.
Şu an bile nasilsa bir gün ise donecegim diye kendimi avutuyorum.
Kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem ama sabah kalkkahvaltı hazırla, eşini yolla, evi temizle yemek yap, akşam çay koy, gündüz dizi izle hiç benim tarzım bir hayat değil.

Benim daha yıllık izinler var ama ne zaman kuplanacaksak artık zaten şirket kapalı
İleride işler yoluna girerse paraya ceviririm

Back
X