Birinin aynısının fiyatı 350 idi zaten de.300 den sat bence
İnstada filan 2. el altın satanları görüyorum bozarken verdikleri paradan yükseğe satıyorlar ikinci el.Gidin bi kuyumcuca satarsam ne kadar deyin öğrenin fiyatini
Bide hak niye geçsin ki. Alan sonuçta bilerek alacak
Altının fiyatı da yüksek ama şunda tahminime göre 14 ayar yüzükler 600 olması lazımBirinin aynısının fiyatı 350 idi zaten de.
Şöyle diyeyim
Gram başına nasıl fiyat vereyim ki hak geçmesin başkasına
Taşlı olunca tam fiyat vermezler dedim amakuyumcuya sorun satsam kaça alırsınız diye.
alsaydım kaça satardınız diye.
O kadar etmez bendekiler :)Altının fiyatı da yüksek ama şunda tahminime göre 14 ayar yüzükler 600 olması lazım
Eee 100 TL'den kapı açın ozamanO kadar etmez bendekiler :)
Yerinizde olsam birkaç kuyumcudan fiyat alır, en yüksek verene satardım.
En iyisi sorayım kuyumcuya :)Eee 100 TL'den kapı açın ozaman
Taşlı olunca tam fiyat vermezler dedim ama
Valla yok hiç, rastgele sorucam artık gidip :)hımm hiç anlamadığım iş.:)
tanıdık kuyumcu yok mu?
Bence de :)En iyisi sorayım kuyumcuya :)
Bozmaya da kıyamıyorum, evde öyle duruyor
Canım taşlı ise tasini sokup oyle tartip gramina gore ayarina gore fiyat veriyorSelam arkadaşlar
Elbet bilen vardır diye yazıyorum
2 tane 14 ayar yüzüğüm var, biri Damla kaplan gözü taşlı, biri dorika denen top top modelden
Ben bunları hiç takmıyorum, güzel oldukları için bozmak da istemiyorum, zaten sayılı kullandım, 2. El olarak satayım diyorum da kaça aldığımı hatırlamıyorum.
Hak geçmemesi için nasıl fiyatlandırma yapabilirim bunlara?
Çok ağır ya da pahalı şeyler değiller belirteyim.
Evet taşlı, aşağı yukarı bi fiyat alırım artık.Canım taşlı ise tasini sokup oyle tartip gramina gore ayarina gore fiyat veriyor
Bende bozdurdum onceden taşını söküp tartti ve ayarına göre fiyat söylemişti canimEvet taşlı, aşağı yukarı bi fiyat alırım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?