Saç Rengi ve Saç Boyama Altın Karamel & Küllü Açık Sarı

prediletto

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
456
14
118
kızlar saçımda şu an altın karamel, fındık kabuğu karışımı var. biraz koyu bir karamel oldu. ama kötü değil. beğendim.

bi sorum olucak. altın karamel ile küllü açık sarıyı karıştırsam daha açık bir karamel veya balköpüğü gibi bir renk elde edebilir miyim ? yeşilli kırmızılı bi renk olmasın da bilmiyorumkismile

işte renkler ama karamel kutudaki kadar açık bi renk olmuyor. bu yüzden soruyorum sarı karışsa açık karamel olur mu diye

Eklentiler

• $karamel.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 484
  • $sari.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 588
olur canım ama kullu sarı karıstırma ,normal açık sarı karıştır.hatta şöyle yap açık sarının içine açık karamelin yarınını ekle,alix 8.8 açık karameli tavsiye ederım cok guzel,bende karamel yapmaya çalşısıyorum bu konuda baya bılgı sahıbı oldum,ben çikolata kahve sacımın ustune once koyu sarı,bır ay sonra sarı,bır ay sonrada acık sarı boyadım karamel oldu bır kac hafta sonrada gene boyayacagım bu sefer sana tavsıye ettıgım gıbı yapacagım acık sarıya alıx 8.8 acık karamelın yarısını ekleyecegım,tamamıda eklenebılır ama boya fazla gelır dıye ben ayrısını eklıcem acık karamelın

küllü dememin sebebi hani karamelde sonuçta bi kızıllık var ya iyice kızıl olmasın diye demiştim. çok sağol canım yardım için. o zaman normal sarı karıştırıcam 9-0 olanı. turuncu bişey olmaz dimi eyvahedigeldismile

kızlar yok mu başka altın karamelle sarı karıştırıp açık karamel yapan fisfisfis

birisi bişey desin lütfen yaaa mafoldumben bu akşam eve giderken alıcam boyaları. ama kimseden ses yok benneyaptımki

tamam iki fotoyu da eklerim boyayınca. umarım turuncu falan olmaz. korkuyorum açıkçası.

bende bu renk istiyorum ama rengi tutturabilir miyim güvenemiyorum o yzden kuaföre yaptıracağım

ne güzel değil mi.. kimse aslında nasıl yapılacağını bilmiyor maleseff, kendi derdinde :)

ben de bu kervana katılabilir miyim..

saçlarımı 6 gun önce röfle yaptırdım.. çok beyaz ve çirkin bir renk oldu.. üstelik pek yoğun sizce predilettonun tercihini ben de denesem olur mu? sarılar kızarmaz değil mi? bu konuda o kadar bilgisizim ki.. sabahtan beri bi sürü konuya yazdım kimse bişi demiyor (

canım ben röflemi kapatmak için loreal casting bal köpüğü boyamıştım. güzel de olmuştu. ama tek sorun seninki kadar açık bi sarı değildi ama platindi yani sen beyaz diyosun bilmiyorum. sonra yıkandıkça alttan hafif röfleler çıkınca güzel bi ışıltı katmıştı.

bende bu ikiliyi denemek istiyorum aslında saçlarımı yenı boyadım loreal 7.31 ıle cok koyu oldu akmasını beklıyorum acılsın dıye altın karamel ıle kullu sarıyı karıstırıyım dıyorum senın mantıgında dusundum yanı kullu olursa turunculuk asırı olmaz herhalde. Sen denedın mı pekı nasıl oldu?

krometerapi bende merak ediyorum loreal 7.31i . boyamadan önceki saç rengin neydi ve nasıl bır sonuc elde ettin koyu derken ? dorelik var mı boyada yogun ?. bu prokeratin sistemin eski loreallere göre bir farkını gorebildin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…