- 19 Ocak 2010
- 456
- 14
- 118
- Konu Sahibi prediletto
-
olur canım ama kullu sarı karıstırma ,normal açık sarı karıştır.hatta şöyle yap açık sarının içine açık karamelin yarınını ekle,alix 8.8 açık karameli tavsiye ederım cok guzel,bende karamel yapmaya çalşısıyorum bu konuda baya bılgı sahıbı oldum,ben çikolata kahve sacımın ustune once koyu sarı,bır ay sonra sarı,bır ay sonrada acık sarı boyadım karamel oldu bır kac hafta sonrada gene boyayacagım bu sefer sana tavsıye ettıgım gıbı yapacagım acık sarıya alıx 8.8 acık karamelın yarısını ekleyecegım,tamamıda eklenebılır ama boya fazla gelır dıye ben ayrısını eklıcem acık karamelın
bende bu renk istiyorum ama rengi tutturabilir miyim güvenemiyorum o yzden kuaföre yaptıracağım
9.0 da turunculuk olur sakın yapmayın ben koyu kestaneye boyatarak kurtulmustum
ne güzel değil mi.. kimse aslında nasıl yapılacağını bilmiyor maleseff, kendi derdinde :)
ben de bu kervana katılabilir miyim..
saçlarımı 6 gun önce röfle yaptırdım.. çok beyaz ve çirkin bir renk oldu.. üstelik pek yoğunsizce predilettonun tercihini ben de denesem olur mu? sarılar kızarmaz değil mi? bu konuda o kadar bilgisizim ki.. sabahtan beri bi sürü konuya yazdım kimse bişi demiyor (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?