• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın konusu devamı

Devam niteliğinde konu açmak yasak, diğer konunuzdan devam etseydiniz..
Sasiracak bir durum yok diğer konunuzda da yazıldı bariz anneniz haksiz ve kusura bakmayin yüzsüz..sert bir dille çıkışın..
Neden aramasina vs izin veriyorsunuz.
Müstakbel kayinvalideniz görgülü bir insanmış..
Mune Mune @Margarikotin Devam niteliginde konu.

annene demiycektin boyle oldugunu sen bana soraydin once keske:)) annen fazla tepki gostermis canim ya

Devam niteliğinde konu açmak artık yasak değildi en son, peace konusunda baya tartışılmıştı hatta

Eşin ömrü boyunca annenden hoşlanmayacak ve hakli bu konuda.arada sen kalacaksin.ama annen yaptigi davranişin normal olmadiginin farkindaysa her seyi göze almıştir zaten.üç kuruş için senin hayatini zorlastiriyor nasil anne bu

Erkek tarafı da sinirle hareket etse olan sana olacak
Annen kızının mutluluğuna engel olmus oluyor
Siz altınları alın ne borç varsa annen yazsın gerekirse o parayı gidin anneye verin o ödesin
Ama altınları kimseye vermeyin
Nişanlın ve ailesini konuşturmayın

Aynısını kardeşimde yaşadık hemen özet geçeyim.
Bunlar geçen sene evlenirken bizim gelinin babası kınada takılan altınlar bizde kalacak dedi. Ama babam ve annem onların seviyesine düşmemek için kabul etti 20 tane altına muhtaç değiliz çok şükür.
Ne oldu gelinin ailesinin gözümüzde saygısı kalmadı. Aç gözlü oldular.Gelinimiz bize mahçup oldu. Üzüldü.
Kardeşim iyi bir insan da bunu umursamadı.
Eşin bunu sorun haline getirirse arada kalan sen olursun.

Arkadaslar merhaba tekrar bi once ki konumdan bilmeyenler icin kosaca ozet geceyim. Annem kinada takilan takilari alip yazicam odenmesi gereken borclardan sonra size geri veririm demisti. Nisanlimda hayir sana versin sen yaz ve odenmesi gereken borclari biz odeyelim dedi. Dun bu konuyu anneme soyledim. Annem cok fazla tepki gosterdi. Nisanlimin annesini aradi. X kisi benim altinlarima guvenerek mi shanna ile evleniyor, eger taki icin aliyorsa hic gelmeyin. Takilar benim ister veririm ister vermem. diye tepki gosterdi. Bu da dogal olarak nisanlimin kulagina gitti. Dugun 4 gun kala iptal olma noktasina geldi. Nisanlimin annesi konustu ortami nisanlimi sakinlestirdi, annem size takilanlarida sen al dedi ama kayinvalide ben almam benim cocuguma takilanlari ben nasil alirim gibisinden konustu bi sekilde konu kapandi ve dugun planlandigi gibi yapilacak. Simdi benim endisem annemin tum takilara el koyup benim demesi ve nisanlim hakkinda annesine kullandigi kelimeler. Evlendikten sonra nisanlimin anneme alabilecegi tavir. Ne yapmam gerekli kim hakli kim haksiz sasirmis durumdayim.

Bir öncekindede aynını dedim çok saçmalamış ANNENİZ
Madem bukadar altın derdine düşmüş düğün olmadan anneniz gelen akrabalarına rica etsin bana elden verin diye.
Keza sizi nişanlınız ve ailesinin yanında hatta kendini küçük düşürüyor.

annen net haksız. burda anlatılan kaynanalardan bi farkı yok. altın derdine düşmüş çok yazık.

Anneniz gercekten dusman basina kusra bakmazsaniz.
Onun dışında siz ne demeye gidip annenize boyle boyle diye anlatıyorsunuz? Gercekten sizin gibi kadinlara ben cok şaşırıyorum. E sonra kavgalar gurultuler kopar tabii. Sanki kendi dusuncenizmis gibi annenize altinlari vermeyeceginizi soylemeniz gerekiyordu. Kavga ediyorsa da sizinle edecekti. En azindan su rezillik yasanmamis olurdu.
Bu arada annenize ciddi bir sinir cekmeniz gerekiyor. Yoksa ilerde gerçekten cok mutsuz olursunuz. Nisanliniz da kindar biriyse vay halinize. Size tavsiyem nisanliniza annenizi savunmayın ki iyice sinirlenip bilenmesin.
Bu arada kayinvalide konusunda cok sanslisiniz anlaşılan. Baskasi olsa simdi asla o kizla evlenmeyeceksin diye bir de kendi kavga cikarirdi.

Kenara çekip konuşamadın mı annenle, benim huzurumu kaçıracaksın kocamı kendine ayar edeceksin, ömür boyu huzursuzluk yaratacaksın diye? Nişanlına da annesine de duyurmadan halletmen gerekirdi bu işi, altın konusunda aynı şeyi kocanın ailesi tarafı yapsa ne düşünülürdü? hiç hoş olmamış, bu mevzu ısınıp ısınıp önüne gelir ömür boyu

Arkadaslar merhaba tekrar bi once ki konumdan bilmeyenler icin kosaca ozet geceyim. Annem kinada takilan takilari alip yazicam odenmesi gereken borclardan sonra size geri veririm demisti. Nisanlimda hayir sana versin sen yaz ve odenmesi gereken borclari biz odeyelim dedi. Dun bu konuyu anneme soyledim. Annem cok fazla tepki gosterdi. Nisanlimin annesini aradi. X kisi benim altinlarima guvenerek mi shanna ile evleniyor, eger taki icin aliyorsa hic gelmeyin. Takilar benim ister veririm ister vermem. diye tepki gosterdi. Bu da dogal olarak nisanlimin kulagina gitti. Dugun 4 gun kala iptal olma noktasina geldi. Nisanlimin annesi konustu ortami nisanlimi sakinlestirdi, annem size takilanlarida sen al dedi ama kayinvalide ben almam benim cocuguma takilanlari ben nasil alirim gibisinden konustu bi sekilde konu kapandi ve dugun planlandigi gibi yapilacak. Simdi benim endisem annemin tum takilara el koyup benim demesi ve nisanlim hakkinda annesine kullandigi kelimeler. Evlendikten sonra nisanlimin anneme alabilecegi tavir. Ne yapmam gerekli kim hakli kim haksiz sasirmis durumdayim.
Vuuuu hele anneye !

Annen senin düşmanın mi ? Neden böyle davranıyor ? Evlendikten sonra bir problem yaşarsan annen yüzünden ..ona yapılacakları da hak ediyor ,üzgünüm !

Şu para mevzu olunca çirkinleşen insanlar mide hassasiyeti yapıyor !

Afedersin ama annem tam olarak malin gozu. Borcu da ustleniyorsunuz ama hala laf ediyor altin almak istiyor. Onun derdi baska.

Vermeyin altinlarinizi. Basbaya diyin ki bana takildi benim altinim borcu da ben oderim. Doverek mi alacak?

ödeyecegi borc senin ceyizinse evlendikten sonra biraz calıs biraz ver.

annen bencil seni rezil ediyor olay cıkarıyor kızının mutlulugunu düsünmüyor esin tavır almakta haklı olur illaki herkes can ciğer olmak zorunda degil takma

Annen iyice sasirmis
İnsanın fikri neyse zikri odur
Aslında annen senin altinlarina güvenip evlendiriyor seni

Ben olsam al hepsini benden de uzak dur der ne varsa verirdim birseyde istemezdim

Allah gözünü doyursun

Hep erkek anneleri olan kaynanalardan dert yanılır ya hani, bi de madalyonun diğer yüzü vardır. Kızı ile damadının arasına giren, damadının ailesini kızına kötülemekten çekinmeyen, yapıcı değil yıkıcı olan, onların artık bi aile olduğunu kabullenemeyen, sırf egosu yüzünden, kızının mutluluğunu zerre kadar düşünmeyen kaynanalar. Hah işte bunun en güzel örneği anneniz.

Bir ömür birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız siz?
Eşiniz ve anneniz temalı çok konu açacaksınız bu gidisle.
Mümkün olduğu kadar annenizle ilgili konuları nisanliniza tasimayin derim.

Back
X