• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın konusu devamı

Ben buradaki anne adına değil günümüz gençleri adına utanıyorum.

Her şeyin en güzelini isterler.
Ama aileler alacak.
Gücü yeter mi düşünen yok.

Benim annem de kardeşlerim evlenirken bir ton masraf yaptı. Hadi kenarda vardı çok şükür öyle idare etti.

Ama başında kocası olmadan kız evlendirecek ve çalışmadığı halde yaşlı kadın borç altında kalacak öyle mi?

Neden gençler her şeyi biz yapar çalışır öderiz demiyor. Ailelere masraf çıkarıp bir de altın mevzusu böyle çirkin hesaplar yapılıyor.

Kusura bakmayın ama bu konuda utanilmasi gereken kişiler ailelere yük olan gençler.
Igneme kadar kendim aldım.
Kimseye borç bırakmadım çok şükür.
Çalışır da öderim.

En başta bu yol seçilmiş olsaydı borç muhabbeti de altın muhabbeti de olmayacaktı.
Ortada ciddi bir ihmal var.

Shanna annenin durumunu biliyordun en başta şartları böyle olustursan bugün bunlar yaşanmayacakti.

Şimdi Üzgünüm ama bunlar unutulmayacak.
Ne olursa olsun akıllarda kalacak.

iyide zaten kredi çekmişer altınlaradan alacaklarmış anlatılan ifadelerde sanki erkek tarafı çok masummuş ifadesi var

Yani evet bunu niye atlıyorlar ? Erkek tarafıda kredi çekmiş onu ödeyecek o zaman kız da desin ki hayır veremem. Aynı şey işte. Neyse zaten konu sahibi bırakıp gitmiş biz nefes tüketmeyelim :)

Nisanlin annenle konusmaz arasina mesafe koyarsa cok usteleme bence boyle olmasi daha iyi olur. Bi de o yuzden bos yere huzursuzluk cikmasin. Annen "Allah iyilerle karsilastirsin" denilecek cinsten

Annen cok haksiz.
Nasil benim takilar diyebilir ki...
Nisanlinizin annesi cok makul konusmus.
Annenizle konusup durdurmalisiniz. Hem de karsi tarafla diyalogu hos degil. Sizi dusunerek (hakli bile olsaydi) daha dogru yaklasimlar gostermeliydi.
Gorunuse bakilirsa anneyle isiniz zor.

Yani evet bunu niye atlıyorlar ? Erkek tarafıda kredi çekmiş onu ödeyecek o zaman kız da desin ki hayır veremem. Aynı şey işte. Neyse zaten konu sahibi bırakıp gitmiş biz nefes tüketmeyelim :)
onun her zamanki hali şekerim geçen konuda da bırakıp gitmişti

Back
X