Altin oran hesaplama

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Simdi oylesine ders caliairken kafam dagilsin deyip internette gezeyim dedim.altin oran heaaplayan bir uygulama.indirdim resim tarattim.yuzdeki altin oranim 9.20 cikti ve perfect yazdive okudugum haberde altin oran 10 a yaklastikca cekicilik artar diyordu.simdi anladigim kadariyla baya yakin ama neden erkekler tarafindan begenilmiyorum hani altin oran?? Hani cekucilik şeysi artacakti.ben daha bugun yine sevgilim yok diye kahirlandim..

Altın oranını bilmem de kaç yıldır ilişkin yok

Erkek misin sana belli etsem nolacak ki koca ariyom ben istw adamlara nasil bellinederim diye size sormak icin actim konuyu ama sana belli etmek degil.
ahahaha tamam anladım niyetin bu değil. ama erkekleri de bu kadar yüceltme ya boşver aramadığın zaman gelir zaten. dışarıda milyon tane var aynısından.

Face testleri vardır ya hani, İsminizin harfleri ile karakter analizi(Kimseye şrfszsiniz, karakteriniz de gtüm gibi yazmıyor ama ortalık karaktersiz dolu), bundan önceki hayatında kimdin (Herkes de Kleopatra hea, bi tane düz köylü, dağlı yok) filan... Onlar gibi test. Düz bir fotoğraftan altın oran mı hesaplanır yav, inanmayın şöyle antirik kuntirik programlara testlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…