- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Altın oranını bilmem de kaç yıldır ilişkin yokSimdi oylesine ders caliairken kafam dagilsin deyip internette gezeyim dedim.altin oran heaaplayan bir uygulama.indirdim resim tarattim.yuzdeki altin oranim 9.20 cikti ve perfect yazdive okudugum haberde altin oran 10 a yaklastikca cekicilik artar diyordu.simdi anladigim kadariyla baya yakin ama neden erkekler tarafindan begenilmiyorum hani altin oran?? Hani cekucilik şeysi artacakti.ben daha bugun yine sevgilim yok diye kahirlandim..
Cok uzun zaman olmadingercinde ne biliymAltın oranını bilmem de kaç yıldır ilişkin yok
Golden ratio diye bisihangi siteden yaptin
Ahahha cok mantikli baak ben bunu sosyal.medyadan heekese acik paylasayimÇıktısını al
Seni beğenmeyenlerin suratına fırlat
Erkek misin sana belli etsem nolacak ki koca ariyom ben istw adamlara nasil bellinederim diye size sormak icin actim konuyu ama sana belli etmek degil.şey değil mi bu ya altın oranımın 9.20 olduğunu nasıl belli edebilirim
Ben de yeni duydum.internette nasil cekici kadin llur diye aratiyodum ki bu ciktiAltın oran diyince, finansda ki altın oran hesaplama anladımolaydan o kadar habersizim.
ahahaha tamam anladım niyetin bu değil. ama erkekleri de bu kadar yüceltme ya boşver aramadığın zaman gelir zaten. dışarıda milyon tane var aynısından.Erkek misin sana belli etsem nolacak ki koca ariyom ben istw adamlara nasil bellinederim diye size sormak icin actim konuyu ama sana belli etmek degil.
Ne biliym ya ben cok yalnizim sanirimahahaha tamam anladım niyetin bu değil. ama erkekleri de bu kadar yüceltme ya boşver aramadığın zaman gelir zaten. dışarıda milyon tane var aynısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?