- Konu Sahibi Ruhumda SIZI
Cümlenin sonundaki gülme simileyi nedir???Biraz sansurledim taninmayayim diye ama herkes tanıyacak![]()
Böyle üzücü bi konuda yanlışlıkla koydugunuzu düşünmek istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cümlenin sonundaki gülme simileyi nedir???Biraz sansurledim taninmayayim diye ama herkes tanıyacak![]()
Ah kuzum Kıyamam annemm tutmaz tabu hickimse simdikini doldurmaz ne diyim bilemiyorum çok korkuyorum psikolojim bozuluyo kendime kızıyorum derdin yok gibi bir derdim var ne okuyosun diye ama okuyorum işte kaderden kacilmiyo Allahım bir önce kabullenme duygusunu versin içinizi sogutsun gulecek yeni sebepler versin insallahAllah sizin kızınızı, herkesin çocuğunu korusun. bir değil bin kızım olsa BİLGE SULTANımın yerini tutmaz. hem çok kıskanırdı. birdefasında karnımı gösterip burda bebek var demiştim defalarca, sözde karnımdan alıp balkondan atmıştı bebeği.
Denilebilecek tek sey : Allah vakti gelince kavuştursun insallah hepimizi. .ne diyebilirimki çok üzgünüm
Dogru düşünmüşsünüz şimdi farkettim de ,elestirilebilecek bişey değil bence .kendi kızımın mezarının altına bu smileyi koymam dimiCümlenin sonundaki gülme simileyi nedir???
Böyle üzücü bi konuda yanlışlıkla koydugunuzu düşünmek istiyorum
Rabbim size de sabır versin inşallahDogru düşünmüşsünüz şimdi farkettim de ,elestirilebilecek bişey değil bence .kendi kızımın mezarının altına bu smileyi koymam dimi
Amin teşekkür ederim.Rabbim size de sabır versin inşallah
Yanlış anlama lütfen kırmak istemedim birden gözüne çarptı kirdiysam kusura bakma çok üzüldüm sizedeDogru düşünmüşsünüz şimdi farkettim de ,elestirilebilecek bişey değil bence .kendi kızımın mezarının altına bu smileyi koymam dimi
Rica ederim ! Böyle bir konuda yanlış anlaşılmayı kimse istemez .amin inşallah ,teşekkür ederim.Yanlış anlama lütfen kırmak istemedim birden gözüne çarptı kirdiysam kusura bakma çok üzüldüm sizede
Allah sizede sabırlar versin Rabbim kimseye evlat acısını yasatmasin![]()
merhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
Uzun süredir görüp okumak istemedigim bir post'tumerhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
Allah buyuk sabır versinmerhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
yaşamaya devam etmeye çalışmaktan baska care yokdoğum gününde küçük bir pasta aldım _bugüne kadar hiç mezarı kelimesini kullanmadım_ yanına gittik. mumu yaktık hadi beraber üfleyelim demeye kalmadan mum sönüyor. herzaman yaptığımız gibi bida bida diyerek tekrar tekrar mumlara üfledik kızımla
Allah dayanma gücü versin. inşallah kavuşuruzAllah sabır versin. Başınız sağolsun sözün hiç sevmem çünkü kızım vefat ettiğinde güvenlik görevlisi bana bunu söylemişti ilk öyle haberim olmuştu. Evlat acısı yaşayan anne artık yarım insan gibi hayat gerçekten zor oluyor. Allah sabır versin bizler yavrularımızla cennette inşallah kavuşacağız ve sonsuza dek onlarla beraber olacağız