• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

altın saçlarını cennetin ılık rüzgarlarında savuran meleğim

Bir Haksever bir sen yiktınız beni.neden diye sormak haddim olmuyo isyana giriyo sonu çok mutlu olmalı bu acıların

Öyle olduğuna inandığımız için ayaktayız yoksa yaşamanın imkanı yok. Allah sizin çocuğunuzu esirgesin
Amin demeye bile utanıyorum sana ayıp olacak gibi geliyo kızıma bakarken Ağlıyorum çocuk şaşırıyor noldu diye seni bırakmam korkma diyo bunlar bigün bana da aci bi ani olursa diye korkuyorum.Allah heo yanımızda olsun her halimizde bugunumuzu aratmasin insallah

Amin demeye bile utanıyorum sana ayıp olacak gibi geliyo kızıma bakarken Ağlıyorum çocuk şaşırıyor noldu diye seni bırakmam korkma diyo bunlar bigün bana da aci bi ani olursa diye korkuyorum.Allah heo yanımızda olsun her halimizde bugunumuzu aratmasin insallah
inşallah. bende kızıma söylerdim hep seni kimselere vermem diye, ondan aklında kalmış olmalı ki yatarken bir kolunu benim bir kolunu babasının boynuna dolar ben sizi kimselere vermem derdi.

inşallah. bende kızıma söylerdim hep seni kimselere vermem diye, ondan aklında kalmış olmalı ki yatarken bir kolunu benim bir kolunu babasının boynuna dolar ben sizi kimselere vermem derdi.
Dünya hayatı yaşıyoruz işte belki ruhu suan yani başında aranızda yatiyo ah bi görebilsek inanç tamda özlem mahvediyo

Melek kızınızın yeri cennet.Rabbim yardımcınız olsun Allah kimseyi evladıyla sınamasın.bıtun acının yeri ayrı ama evlat acısı ap ayrı ne desem az eksik kalıcak çok zor gercekten cok zor

Gözlerim doldu. Allah sabır versin. Ben bir öksürük krizine girince doktor doktor gezerken sen acısını yaşamışsın. Allah rahmet eylesin. Gerçekten üzüldüm. Yüreğime işledi acısı .

Allah sabır versin..inşallah kızınız sefaatciniz olacak cennet kapısında bekleye cek sizi.ne diyeceğimi bilemiyorum..

Ne denir ki.. Tesellisi yok bu acinin. Allah rahmet eylesin, cennetin en guzel yerinde annesini beklesin yavru kus.. Acinizi derinden paylasiyorum.
Sabir ve dua ile..

merhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
Çok üzüldüm rabbim sana sabırlar versin .... ;( öteki dünyada meleğine kavuşacaksın annesi sadece rabbim sabır versin dayanma gücü versin ebediyette hep birlikte olacaksın inşallah ....

Allah sabırlar versin.bende ilk Bebeğimi hamileyken karniMDA kaybettim.evet acisi çıkmaz ,yerini kimse dolduramaz kızınizın ama ilerde yine belki bir melek sahibi olur uzun yıllar birarada yaşarsınız sağlıkla. Kızınız orda bir melek gibi rahat bunu aklınızdan çıkarmayın.
Rabbim gonlunuzu ferahlatsin.

Back
X