- Konu Sahibi azeri_gelini
-
Gerçekten insanlara anlam veremiyorum.. Kızlar iki gündür resmen kafayı yemek üzereyim. Yeni gelin ve 11 haftalık hamileyim işin garip yanı da ne diyorsunuz. Şöyle ki ben bekarlığım da da evliliğimde de altını sevemedim gitti. Hatta nişan yüzüğümü dahi gümüş istedim. Düğünde takılanlarda öylece duruyor hani gezmeye falan gidince de takmam bilezik falan. Bunun yerine daha sade olan gümüş takılarım var. Altın takınca resmen daralıyorum. Ama gelin görün ki bazı insanlar bunu dahi eleştiriyor. Allah aşkına ya altın sevmemek suç mu ? Ben öğretmenim ve bir dershane de çalışıyorum öğretmenler gününde de eşim bildiği için altın sevmediğimi çok hoş çok zarif gümüş bir tek taş yüzük ve gül ile papatyadan oluşan bir demet çiçek yaptırmıştı nasıl mutlu oldum anlatamam. Ama bazı arkadaşlarım (aynı kurumda çalıştığım kişiler ) bunu laf etmişler ! neymiş "liseli ergenler gibi hala gümüş yüzük takıyor" diyorlarmış... Size ne ya sizeneeee ! Allah aşkına söyleyin suç mu ya !
Gerçekten insanlara anlam veremiyorum.. Kızlar iki gündür resmen kafayı yemek üzereyim. Yeni gelin ve 11 haftalık hamileyim işin garip yanı da ne diyorsunuz. Şöyle ki ben bekarlığım da da evliliğimde de altını sevemedim gitti. Hatta nişan yüzüğümü dahi gümüş istedim. Düğünde takılanlarda öylece duruyor hani gezmeye falan gidince de takmam bilezik falan. Bunun yerine daha sade olan gümüş takılarım var. Altın takınca resmen daralıyorum. Ama gelin görün ki bazı insanlar bunu dahi eleştiriyor. Allah aşkına ya altın sevmemek suç mu ? Ben öğretmenim ve bir dershane de çalışıyorum öğretmenler gününde de eşim bildiği için altın sevmediğimi çok hoş çok zarif gümüş bir tek taş yüzük ve gül ile papatyadan oluşan bir demet çiçek yaptırmıştı nasıl mutlu oldum anlatamam. Ama bazı arkadaşlarım (aynı kurumda çalıştığım kişiler ) bunu laf etmişler ! neymiş "liseli ergenler gibi hala gümüş yüzük takıyor" diyorlarmış... Size ne ya sizeneeee ! Allah aşkına söyleyin suç mu ya !
Aynı kurumda calıstıgınız insanlar öğretmen değil mi?
Oldum olası bana da cok gereksız basıt gelıyor altın
Onun yerıne gumus banada daha zarıf gelıyor aynı sekılde dusunuyorum
Gel gelelım bızım ceddımız annelerımız nenelerımız oldum olası pek sewer aldını
Bıde su var daha gecenlerde 3 yasındakı cocugun bılegındekın 200 tl bıleklıgı calmıslar
Allahtan cocuga bısı yapmamıslar kı su gunumuzde ınsalar 5 tl bı sıgara parasına bırbırını oldürmüyor mu
Bence sat hepsını altın hesabına yatır barı paran yatırım kazanır en azından sattık borclarımızı odedık der agızlarını kapatırsınbebegınde hayırlı olsun ısallah süt ıc kemıklerı gelısır
Napak ölek mi deseydin??
Tiplere bak ya onlara neymiş ya sizin ne taktığınızdan. Asıl liseli olan onlar arkadan dedikodu yapıyolar çocuk gibi.
Ne gıcık insanlar var yaa, ağzı olan konuşuyor.
Hepsinin ağzına bir tane çakasım geldi.
Öğretmenlere bakar mısınız, neyin dedikodusunu yapıyor??? !!
Oldukça enteresan bir ortam, sanıyorum kıskanıyorlar takmayın kafanıza, altın sevmeyen çok insan tanıyorum, hiç karşılaşmamış da olabilirler, azıcık gezin tozun insan içine çıkın diyebilirsiniz:)
Ben de altın sevmeyenlerdenim, herkes de bilir :) Altın rengini sevmiyorum hayatta takamam üzerime, beyaz altın, gümüş ve pembe altın da model güzelse seviyorum:)
Siz takmayın bu insanları, mutluluğunuza kaldığınız yerden devam edin:)
Eşim bir kere çiçek göndermişti bana, kır çiçeklerini çok severim onun bir karışımıydı, bir arkadaşım, aman o kadar paraya değmez toplayıp da gönderebilirmiş demişti bahar ayındayız.
Gülüp geçtim, kıskandığı barizdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?