- Konu Sahibi azeri_gelini
-
Yok canım sanki altın olduğunu hissediyorum ruhum sıkılıyor
Bende altını sevmem bana göre çok ağır bir takı arkadaşımı evlenmeden önce sokakta gördüm kuyumcu gibi geziyordu bu halin ne dedim annesi komşulara gösteriş olsun diye taktırmış.bir arkadaşım da evlendiğim de takıcağım altınlarımı kayınvalidemle güne gideceğim dedi. sen de yeni evliymişsin ya takıp takıştırmanı beklemişlerdir ama herkes sevecek diye birşey yok.
Bir de bu tipler vardı di mi hatırlattığın iyi oldu :):):):):):)
Altın çok demode benim için.Beyaz altın hadi bi derece...En güzeli pırlanta.
Yok canım sanki altın olduğunu hissediyorum ruhum sıkılıyor
altın bence de şık değil ama takmak isteyen olursa beyaz altın iste hem kaliteli hem güzel
Sağ olasınız bilgilendirdiniz.pırlantayı da saracak bir maden lazım ama öyle değil mi? tek başına taş kullanamazsın öyle değil mi?o zaman beyaz altın tercih etmek gerekiyor
Gerçekten insanlara anlam veremiyorum.. Kızlar iki gündür resmen kafayı yemek üzereyim. Yeni gelin ve 11 haftalık hamileyim işin garip yanı da ne diyorsunuz. Şöyle ki ben bekarlığım da da evliliğimde de altını sevemedim gitti. Hatta nişan yüzüğümü dahi gümüş istedim. Düğünde takılanlarda öylece duruyor hani gezmeye falan gidince de takmam bilezik falan. Bunun yerine daha sade olan gümüş takılarım var. Altın takınca resmen daralıyorum. Ama gelin görün ki bazı insanlar bunu dahi eleştiriyor. Allah aşkına ya altın sevmemek suç mu ? Ben öğretmenim ve bir dershane de çalışıyorum öğretmenler gününde de eşim bildiği için altın sevmediğimi çok hoş çok zarif gümüş bir tek taş yüzük ve gül ile papatyadan oluşan bir demet çiçek yaptırmıştı nasıl mutlu oldum anlatamam. Ama bazı arkadaşlarım (aynı kurumda çalıştığım kişiler ) bunu laf etmişler ! neymiş "liseli ergenler gibi hala gümüş yüzük takıyor" diyorlarmış... Size ne ya sizeneeee ! Allah aşkına söyleyin suç mu ya !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?