Altın takayım diye barışmak istemiş

Marianihal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
766
En iyi cevaplar
1
1.291
43
Eskiden yakın ama şu anda benim için bir hiç olan biriyle ilgili içimi dökmek için açtım konuyu. Ben doğuda görev yaptığım için memlekete ancak okullar kapanınca gelebiliyorum. Henüz memlekete gelmeden önce orda da çok mutlu olmadığım için sanırım biraz huysuzluk yapıyor ve arkadaşlarımdan ilgi alaka bekliyordum. Bu arkadaşım da son zamanlarda aramalarimi açmamaya mesajlarıma geç cevap vermeye başlamıştı. Bu olay iki ay civarı sürdü. Sonra ben de baktım ki hep ben arıyorum ben konuşmaya çalışıyorum aldığım cevaplar kısa kesik ne diye uğraşıyorum ki diye bu kişiyle ilişkimi kestim. Ha bu arada öyle kimseyi darladigim yoktu ama bu kişi ben aramazsam hiç arayan mesaj atan biri değildi on yıldır arkadaş olmamıza rağmen.

Her neyse buraya kadar sorun yok her şey olağan. Bu arkadaşım beni arayıp binlerce kez özür diledi nişan hazırlıkları şu bu derken bana vakit ayiramadigini barışmak istediğini vs söyledi. Hatta nişandan sonra sen gelirsin beraber üç beş gün tatil yaparız affettiriirm kendimi dedi. Ben de çok uzatmadim. Nişanı olduğu zaman altın taktım katıldim vs . Öğrendim ki gecen hafta nişani atmışlar. Bana işte nişanlısının ailesi yuzunden ayrildiklarini söyledi. açıkçası çok uzgun de sayılmazdı.

Nişanlısı artık neden bu kadar kinlendi arkadasima bilmiyorum ama bana Instagramdan mesaj atmış. İşte arkadaşımla mesajlaşmalarinin sslerini göndermiş kız demiş ki "ya barisip barışmamasi umrumda değil de çeyrek olmuş 1500 şimdi altından olmayalim özür dileyim barışayim da altın taksin bari " demiş. Ben bunu görünce gerçekten beynimden vurulmusa döndüm. Evet biraz paragozdu ama üç kurus için böyle seyler yapacağı gerçekten aklımın ucundan bile geçmezdi. Her şeyi bildiğimi söyledim biraz saydirdim ve engelledim. İnsanlari gerçekten anlamak zor ne olacak böyle bilmiyorum.

Kendisinden "taktığınız çeyrek altını" geri isteyebilirsiniz.

Nişan atılmış , kendisi de bile isteye sizi kullanmış ; kendisine hak ettiği gibi davranın.

Annem aracıligi ile isteyeceğim düşündüm o konuyu zaten.

"Takı geri istenmez , düğün yapıp boşananlar var vb" yazacak arkadaşlar için ; konunun kendi özelindeki art niyet sebebiyle, konu sahibinin geri isteyebileceğini belirttim.

Çoğu bölgede nişan birbirini tanıma sürecidir diye ; nişan törenlerinde, nişanlı çiftin anne babası dışında takı takılmaz.

Evet zaten normal bir durum olsa neden isteyeyim. Helali hoş olsun. Ama kız beni yürüyen çeyrek altın olarak görmüş vermese bile geri isteyeceğim.

Nişan atılmış. Adam da duruma sonradan uyanıp ,o sinirle her şeyi ifşa etmeye başlamış olabilir.

Adamla da takı töreni için nişanlanmamıştır inşallah.

Ay valla ben de bir arkadaşımdan bu sebeple şüpheleniyordum şüphelerim iyice arttı şimdi Ne insanlar var ya… Altınınızı mutlaka geri isteyin vermezse çirkefleşin ne iğrenç biri. Parasından değil de kullanılmışlıktan dolayı kinlenir isterdim vermezse ailesine bile söylerdim.

Ailelerimiz tanışıyor annemi arayacağım altın için. Gider o parayla sokak kedilerine mama alırım daha iyi.

niye ayrilmislarki nisanlisiyla, tencere kapak.

Nişanı atmışsın çeyreğimi geri gonder diyin .
Bu durumdan haberdar olduğunuzu da söyleyin.

Bence kendisine bu ss i atıp kaç kuruşluk insan olduğun ortaya çıkın. Terbiyesize bak ya. İyi miyet suistimali bu. Nişanlısına da teşekkür edin gözünüzü açmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…