Altın takayım diye barışmak istemiş

Herkes altını geri iste demiş ya çok güldümyahu kadının gözünü nasıl altın bürüdüyse sırf bunun için konu sahibi ile yeniden konuşmaya başlamış. Bu kadın böbreğinden vazgeçer o altından vazgeçmez, buraya yazıyorum. Konu sahibi siz de hayat dersi almış oldunuz. Daha da yakınınıza yaklaştırmayın bu kadar yüzsüz birini.

Edit: ama ortak tanıdıklarınız varsa rezil edin bence.

Nişanlısı da çok iğrenç biriymiş. Arkadaşınız ondan da beter. Gerçekten çok yaralayici olmuştur. Acı da olsa gerçek yüzünü tanıdınız artik. Demekki karakteri bu. Dostluğa , arkadaşlığa değer vermek yerine paraya , altına değer veriyor.
Ayrıca hangi arkadaş bu pahalılıkta altın takıyor, siz de çok çok iyi niyetli tatlı birisiniz. Kimse kimseye takmıyor artik kolay kolay arkadaş olarak boyle bir hediye çünkü.
Üzülmeyin artik. Daha fazla kandirilmayacak olmanıza sevinin.

Nişanda altın takılması da ilginç olmuş. İsteyin mutlaka geriye ama bu ekonomide zor geri vermez bence. Çoktan bozdurmuştur onları.

Yakin zamanda aylardir görüşmediğim hatta küs gibi okdugumuz arkadasjm benj düğününe cagirmusti ben buna ankam vermezken birdd duhune gitmedjm diye beni instagrandan takipten çıkmıştı benimde aklımda deli sorular suan acaba aynj sebepten mi diye düşünüyorum

Nısanlısı da mahalle teyzesı gıbıymıs.

Öyledir. İnsanları artık tanıdım. Aylarca konuşmayıp düğüne çağırdıysa altın ve yapacağınız kalabalık için çağırmıştır. Etrafa benim çok arkadaşım var izlenimi veremediği için de sinirlenip sizi takipten çıkarmıştır. İyi niyetli düşünmeye gerek yok artık bu kişiler için.

Ben niianlısına kızanları anlamadım. Adam resmen hayatının iyiliğini yapmış konu sahibine, gözünü açmış. Şu ahlaktaki bir arkadaşı hayatında tutsan fırsatını bulunca konu sahivine ne kötülükler yapardı. Kaldı ki nişanlınıjnkonu sahibine yazma nedeninin intikam olduğunuda düşünmüyorum. Belli ki benzer bir durumdan canı yandı o da gözünü açmaya çalışmış. Zira zaten konu sahibinin arkadaş kalmak pek de umrunda değilmiş o kızın. Altını istese ne olacak o arkadaş birde zeyninyağı gibi üste çıkar. Nişanlımı o ayarttı bak internetten konuşuyorlarmış diye iftira bile atar yani. Uzak durmak en iyisi.

Bende yazıp ivinden gecenkeri doksem mi diye dusunuyorum

Ailelerimiz tanışıyor annemi arayacağım altın için. Gider o parayla sokak kedilerine mama alırım daha iyi.
Altını anne iz değil sizesaj atıp isteyin benim için böyle diyormussun hemen o altı i götürüp anneme terim ediyorsun diyin.hatta ben olsam mesajları annesine atardim.kiziniz altınını getirsin anneme teslim edin diye

Bunda bu paragözlülük varken unutun bence o altini siz ama annenizi karistirmayin direk kendiniz isteyin ve nisanlisinin attigi ss yi de atin belki biraz suçuklanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…