- 28 Kasım 2010
- 42.471
- 141.086
- 798
- Konu Sahibi Marianihal
-
Hmm o zaman cidden gereksiz kayıp olmuş haklısınızBekarım ben
Düğünü olmayacaktı nikahı olacaktı ben de nikaha katilamayacagim için simdiden takmış oldum.Nişanda altın mı takılır yahu
Yakin zamanda aylardir görüşmediğim hatta küs gibi okdugumuz arkadasjm benj düğününe cagirmusti ben buna ankam vermezken birdd duhune gitmedjm diye beni instagrandan takipten çıkmıştı benimde aklımda deli sorular suan acaba aynj sebepten mi diye düşünüyorumEskiden yakın ama şu anda benim için bir hiç olan biriyle ilgili içimi dökmek için açtım konuyu. Ben doğuda görev yaptığım için memlekete ancak okullar kapanınca gelebiliyorum. Henüz memlekete gelmeden önce orda da çok mutlu olmadığım için sanırım biraz huysuzluk yapıyor ve arkadaşlarımdan ilgi alaka bekliyordum. Bu arkadaşım da son zamanlarda aramalarimi açmamaya mesajlarıma geç cevap vermeye başlamıştı. Bu olay iki ay civarı sürdü. Sonra ben de baktım ki hep ben arıyorum ben konuşmaya çalışıyorum aldığım cevaplar kısa kesik ne diye uğraşıyorum ki diye bu kişiyle ilişkimi kestim. Ha bu arada öyle kimseyi darladigim yoktu ama bu kişi ben aramazsam hiç arayan mesaj atan biri değildi on yıldır arkadaş olmamıza rağmen.
Her neyse buraya kadar sorun yok her şey olağan. Bu arkadaşım beni arayıp binlerce kez özür diledi nişan hazırlıkları şu bu derken bana vakit ayiramadigini barışmak istediğini vs söyledi. Hatta nişandan sonra sen gelirsin beraber üç beş gün tatil yaparız affettiriirm kendimi dedi. Ben de çok uzatmadim. Nişanı olduğu zaman altın taktım katıldim vs . Öğrendim ki gecen hafta nişani atmışlar. Bana işte nişanlısının ailesi yuzunden ayrildiklarini söyledi. açıkçası çok uzgun de sayılmazdı.
Nişanlısı artık neden bu kadar kinlendi arkadasima bilmiyorum ama bana Instagramdan mesaj atmış. İşte arkadaşımla mesajlaşmalarinin sslerini göndermiş kız demiş ki "ya barisip barışmamasi umrumda değil de çeyrek olmuş 1500 şimdi altından olmayalim özür dileyim barışayim da altın taksin bari " demiş. Ben bunu görünce gerçekten beynimden vurulmusa döndüm. Evet biraz paragozdu ama üç kurus için böyle seyler yapacağı gerçekten aklımın ucundan bile geçmezdi. Her şeyi bildiğimi söyledim biraz saydirdim ve engelledim. İnsanlari gerçekten anlamak zor ne olacak böyle bilmiyorum.
Nısanlısı da mahalle teyzesı gıbıymıs.Eskiden yakın ama şu anda benim için bir hiç olan biriyle ilgili içimi dökmek için açtım konuyu. Ben doğuda görev yaptığım için memlekete ancak okullar kapanınca gelebiliyorum. Henüz memlekete gelmeden önce orda da çok mutlu olmadığım için sanırım biraz huysuzluk yapıyor ve arkadaşlarımdan ilgi alaka bekliyordum. Bu arkadaşım da son zamanlarda aramalarimi açmamaya mesajlarıma geç cevap vermeye başlamıştı. Bu olay iki ay civarı sürdü. Sonra ben de baktım ki hep ben arıyorum ben konuşmaya çalışıyorum aldığım cevaplar kısa kesik ne diye uğraşıyorum ki diye bu kişiyle ilişkimi kestim. Ha bu arada öyle kimseyi darladigim yoktu ama bu kişi ben aramazsam hiç arayan mesaj atan biri değildi on yıldır arkadaş olmamıza rağmen.
Her neyse buraya kadar sorun yok her şey olağan. Bu arkadaşım beni arayıp binlerce kez özür diledi nişan hazırlıkları şu bu derken bana vakit ayiramadigini barışmak istediğini vs söyledi. Hatta nişandan sonra sen gelirsin beraber üç beş gün tatil yaparız affettiriirm kendimi dedi. Ben de çok uzatmadim. Nişanı olduğu zaman altın taktım katıldim vs . Öğrendim ki gecen hafta nişani atmışlar. Bana işte nişanlısının ailesi yuzunden ayrildiklarini söyledi. açıkçası çok uzgun de sayılmazdı.
Nişanlısı artık neden bu kadar kinlendi arkadasima bilmiyorum ama bana Instagramdan mesaj atmış. İşte arkadaşımla mesajlaşmalarinin sslerini göndermiş kız demiş ki "ya barisip barışmamasi umrumda değil de çeyrek olmuş 1500 şimdi altından olmayalim özür dileyim barışayim da altın taksin bari " demiş. Ben bunu görünce gerçekten beynimden vurulmusa döndüm. Evet biraz paragozdu ama üç kurus için böyle seyler yapacağı gerçekten aklımın ucundan bile geçmezdi. Her şeyi bildiğimi söyledim biraz saydirdim ve engelledim. İnsanlari gerçekten anlamak zor ne olacak böyle bilmiyorum.
Öyledir. İnsanları artık tanıdım. Aylarca konuşmayıp düğüne çağırdıysa altın ve yapacağınız kalabalık için çağırmıştır. Etrafa benim çok arkadaşım var izlenimi veremediği için de sinirlenip sizi takipten çıkarmıştır. İyi niyetli düşünmeye gerek yok artık bu kişiler için.Yakin zamanda aylardir görüşmediğim hatta küs gibi okdugumuz arkadasjm benj düğününe cagirmusti ben buna ankam vermezken birdd duhune gitmedjm diye beni instagrandan takipten çıkmıştı benimde aklımda deli sorular suan acaba aynj sebepten mi diye düşünüyorum
Annenizi karıştırmayın kendimiz isteyinFotoğrafları gördüm de iki üç altin anca vardı biri zaten benim altınım :)
Bende yazıp ivinden gecenkeri doksem mi diye dusunuyorumÖyledir. İnsanları artık tanıdım. Aylarca konuşmayıp düğüne çağırdıysa altın ve yapacağınız kalabalık için çağırmıştır. Etrafa benim çok arkadaşım var izlenimi veremediği için de sinirlenip sizi takipten çıkarmıştır. İyi niyetli düşünmeye gerek yok artık bu kişiler için.
Altını anne iz değil sizesaj atıp isteyin benim için böyle diyormussun hemen o altı i götürüp anneme terim ediyorsun diyin.hatta ben olsam mesajları annesine atardim.kiziniz altınını getirsin anneme teslim edin diyeAilelerimiz tanışıyor annemi arayacağım altın için. Gider o parayla sokak kedilerine mama alırım daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?