- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
Canım yargıtayın bir kararı var okudun mu bilmem yüzük hariç bütün hediyeler iade edilmeli diyor aksi taktirde damat tarafı "beni dolandırdılar,altınlarımı gasp edip nişanı bozdular" diye biliyor. Senin dediğin boşanma için geçerli nişan için değil yani. Ekleme; evet şimdi baktım karşı taraf "sebepsiz zenginleşme" davası açabilirmiş.Canım altın kızda kalır, gelenek öyledir. Emsal kararlar var, hukukta öyle diyor.
Çünkü bu bozulmalarda kız tarafı daha çok yıpraniyor, ve kızın adı çıkmış gibi görünüyor. Onun kefaret bedeli de altınlar sayılıyor.
zaten öyle ben iğneye kadar toplayıp vereceğim erkek tarafının zaten. merak ettiğim misal halamın taktığını halama amcamın taktığını amcama geri iade etmem mi gerekir yoksa versem ayıp mı olur bende mi kalmalı.Herkes kendi tarafinin taktiginin alsın. Taki videosu yok mu? Veya fotograflar? Oradan bakin kim ne takmis.
biliyorum ama ben gerçekten bir şey istemiyorum bana zarar vermeden bu iş bitsin yeter.Canım altın kızda kalır, gelenek öyledir. Emsal kararlar var, hukukta öyle diyor.
Çünkü bu bozulmalarda kız tarafı daha çok yıpraniyor, ve kızın adı çıkmış gibi görünüyor. Onun kefaret bedeli de altınlar sayılıyor.
Hayır vermelisin.zaten öyle ben iğneye kadar toplayıp vereceğim erkek tarafının zaten. merak ettiğim misal halamın taktığını halama amcamın taktığını amcama geri iade etmem mi gerekir yoksa versem ayıp mı olur bende mi kalmalı.
Bence geri verzaten öyle ben iğneye kadar toplayıp vereceğim erkek tarafının zaten. merak ettiğim misal halamın taktığını halama amcamın taktığını amcama geri iade etmem mi gerekir yoksa versem ayıp mı olur bende mi kalmalı.
Canım altın kızda kalır, gelenek öyledir. Emsal kararlar var, hukukta öyle diyor.
zaten öyle ben iğneye kadar toplayıp vereceğim erkek tarafının zaten. merak ettiğim misal halamın taktığını halama amcamın taktığını amcama geri iade etmem mi gerekir yoksa versem ayıp mı olur bende mi kalmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?