altın-takı işlerinden anlayan hanımlar bir bakın ne olur

Bir arkadasimiz bir yillik evliyken bosandi. Birinci dereceden akrabalarin taktiklarini geri verdi, yeniden evlenince geri takarsiniz diye. Bizimkileri vermedi ama

Hukukta böyle bir şey yok. Maddi değeri olan hediyeler geri verilmeli nisan bozulursa. Aksi taktirde karşı taraf dava bile açabilir. Ancak nisan taraflardan birinin haksız eylemi sonucu bozulduysa ve karşı taraf bundan maddi zarar gördüyse (yapilan masraflar) maddi, manevi olarak incindiyse manevi tazminat söz konusu olabilir. Ayrıca adı çıkmak nedir ya... hem de nişan atıldı diye.

Bizim buralarda hiç duymadım canım nişan bozulunca misafirlere geri verildiğini . Bir arkdsmın nişanı bozulmuştu Geri vermedi misafirlere. Sonra başkasıyla evde nişan yaptı ve takı olmadı yani söyledi takı olmicak diye misafirlerine çağırırken Sonra düğünde takı oldu.​

Hadi gecmis olsun kurtulmussun. Neyi var neyi yoksa gonder. Ben olsam sahitler huzurunda teslim ettirirdim ki inkar edemesinler.
çok sağolun. vericem çer çöo dahil her şeyi vericem ama şahitler huzuru dediğiniz nasıl olacak ki hani iki aileyi de tanıyan ortak tanıdık yok arabulucu dünürbaşı va yok yani. kimi nasıl şahit tutabilirim?

bende hiç duymadım ama verilmesi gerekir mi acaba diye sorayım dedim. halam eniştemin tarafında nişan atan birini örnek verdi iki nişanında da taktık dedi geri alma gibi bir durumdan bahsetmedi ama sorsam yanlış anlar diye sorup öğrenemiyorum

Benim başıma öyle bir durum gelseydi vermezdim misafirlern takılarna canım takanlara.ilerde tekrar nişan yapcaksam da evde takısız söz nişan gibi birşey yapardım. Sonra da düğünde takı olurdu tabi . İnşallah çok mutlu olursun

kuzenim nisan bozulduğunda taki vermemisti kiz tarafi bizim tarafa, sadece bohca kiyafet nisan elbisesi falan gondermisti kiz tarafi

bence sen yolla onlarin taktigi takilari bulasma onlara. zaten mumkunse hayir yap kurtuldugun için

Sen muhatap olma, ailenden biri teslim etsin. Ya da iadeli taahhutlu gonder. Icindekilerin de listesini mi tutarsin bilemedim. O is nasil yapiliyor onu bilmiyorum.

ben verilmez diye biliyorum

ama yeniden nisanlansan oncekinde taktik diye tekrar nisanda takmazlar mesela

Eski konularından hatırladım seni kurtulmuşsun o psikopattan
Hakkında hayırlısı olsun canım Allah iyilerle karşılaştirsin

Bence takıları ver hiç görme daha iyi
Daha güzelleri gelir inşallah

Karşı tarafın taktıklarını ailen versin. Sıkıntılı bi nişanlılıktı zaten.
Takıda yöntem nedir bilemem ama kurtulduğuna sevindim, hakkında hayırlısı.
Sen muhatap olma, bulaşmasınlar tekrar.

Yöreden yöreye değişiyor sanırım bizim erkek kuzen nişan atmıştı kız tarafı ağrılıydı nişanı siz attınız altınlar bizim demişti alma verme olmadı. Bi kız arkadaşımda nişan attı karşılıklı herşey alındı verildi vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…