Altın takı ve yatırımlarınız için sorularınızı buradan sorun ( Eşim Kuyumcu :) )

Aysoho

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
207
8
96
İzmir
Merhaba. Eşim kuyumculuk yapıyor. İnternet üzerinden de insanlara yardımcı oluyor. Altın takılar ve yatırım hakkında. Aklınızda altın ve takılar için aklınıza ne geliyorsa sorabilirsiniz.

Tamir, altın ayarı, alyanslar, işçilikler, modeller, tavsiye istekleri, hangi altını almalı, altın takı, bilezik fiyatları ne varsa sorabilirsiniz.

Bu sayfadan sorabilirsiniz. Bilgisayara baktığında yorumları onaylayıp kendisi cevap veriyor. Bende aslında yanında dura dura öğrendim ama işin teknik kısmını kendisi biliyor çekirdekten yetiştiği için.

Soru sorma sayfası: Tahminler ve Yorumlar! - Altın Fiyatları

su kırlangıclı kolyeelrden almayı dusunuorum ama ustnde ayetel krsu yazan plaka kolym var ust uste takcam nasıl durur acaba ya :44:

ikisi birlikte pek güzel bir görüntü olmayabilir ama değişimli takarsınız. Neticede bir çok takımız oluyor altın olmasa da. Değişik değişik takıyoruz. Sizde koleksiyona eklersiniz:)

ben bu plakayı hıc cıkamıorum da o yuzden bırlkte guzel durabılıcek bısey ıstıorum anne bebek temalılar cok kaba cırkın . ya nazarboncuklu bısey ıstıorum yada oyle zarıf bısey hıc ıstedıgım gıbı bıseyde yok kı ya su umutsuz ev kadınlarındakı bayanın ısımlı kolyesıde hosuma gıdıodu esımle kendı ısmımı yaptırrım dıe smdı herkeste ondan var ay sınır oldum ya

isimli kolyenin modası geçmez denilsede çok bilindik ve sıradan olmaya başladı. nazar boncuklu kolyeler var onlarda baya güzel. Ama size tavsiyem kuyumcuya gidip orda modelleri tek tek birlikte takıp görmeniz. Müşterilerede söylüyoruz bazen vitrinde görünen ürün sizde okadar güzeldurmayabilir veya vitrinde güzel durmayan üzerinizde çok güzel durabilir.

Örnek

bende bu tarz bisey ıstıorum bakalım gıdıp gorerek daha ıyı anlarım

Tabi. şimdiden hayırlı olsun. bu tür birşey alırsanız yalnız kötü atölyelerden çıkmış ürün almayın hemen taşı düşmesin.

ilgili soruları siteden sorarsanız eşim yanıtlayacaktır. ben sizlerde yararlanın diye bilgilendirme amaçlı buraya konu açtım. Kendim sadece satış yapıyorum başka konularda çok bilgim yok malesef.

merhabalar..ben dün feci şekilde düştüm ve tamtur yüzüğümün zirkon taşlarından biri düştü. hemen kuyumcuya gidip yaptırdık. eve geldik ve bir baktım yine düşmüş.tesadüfen ayağımın dibinde taşı buldum ve eşim onu japon yapıştırıcısıyla yapıştırdı. tekrar düşer mi, takmaya korkar oldum.
bir sorum daha var. biz birikim olarak ata cumhuriyet altını alıyoruz her ay. daha karlı bir altın türü var mı yoksa buna devam mı edelim. aylık 1500-2000 civarında ayırıyoruz altın yatırımına. cevaplarının için şimdiden teşekkür ederim.

verdiğim sitede zaten sorduğunuz bilgileri ekledi eşim. Site açmaktaki amacıda neticede insanlara yararlı olabilmek. Buradaki sorunuzu verdiğim adrese kopyalarsanız cevap yazar oradan. yatırım için cumhuriyet altını iyidir bu arada.

ben dügünden sonra çok kilo aldım ve alyansım olmuyor.kuyumcuya gittim genişlettiler ama olmuyor.acaba alt kısmından kesip parça ekleme falan olurmu.çünkü alyansımı değiştirmek istemiyorum.teşekkürler

yeni beebeğim oldu onun altınlarını ve parasını bilezik haline getirmeyi düşünüyorum...
atasayda 750 liralık alışverşe 925 ayar gümüş set hediye ediyorlarmış ...
bieziğğği oradan alsam fiyatta dışardaki kuyumcuya göre fark varmıdır?
bide altın alırken en uygun yer neresi ...
kısacası atın alınımında ve satışında en uygun yer neres

Merhaba, 14 ayar beyaz altın set aldık. Fakat, eve gelince kolye üzerinde sarı bir renk olduğunu fark ettik (koyu sarı, parlak değil). Internetten araştırınca, rodaj ile altının renginin değişebilecegini, başka bir degisle altın kaplama olabileceğini öğrendik acaba dolandirildim mi, ne yapmam gerek? Beyaz altında böyle leke normal mi? Rodaj beyaz altın ile normal beyaz altın arasında ne gibi bir fark vardır? Şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…