Sana değer vermeyene sen neden vereceksin? düğünde bile takmamışlar sen nişandamı takacaksın? durumlarıda kötü değil diyorsun çeyrek alabilirlerdi. Ben olsam asla takmazdım.
Cok cok yanlis düsünüyorsun, sen 1500 tl kazaniyorsun bizde burda 1500€ kazaniyoruz, bizim paramiz türkiyede cok oluyor ama türkiyede de zaten fiyatlar ucuyor, hersey cok pahali, almanyada yasiyoruz ama affedersin tuvaletten kalkinca altin yada para bulmuyoruz, bizde calisip yoruluyoruz, bana göre paramin degeri var cünkü ben her sabah uyanip ise gidiyorum, calisip milletin derdini dinleyip sonra aksam evime dönüyorum
Ben olsam takmam. Çekirdek aile birleşip 1 çeyrek takabilirlerdi, parasını bölüştürünce hiçbir şey ki kuzeninizin kendi kazancı var diyorsunuz. Çok ayıp etmişler, ki düğününüzde ele güne karşı takmamışlar. Nişana çöp bile takmam ben. Düğünlerine de takmam, hatta belki gitmezdim bile. Enayi yerine koymayı sever bizim millet.
Ben € kazaniyorum, kuzenim TL kazaniyor. Zaten benim haddime degil milletin maasini hesaplamak ya da bana altin alip almiyacagini düsünmek, bana dügünümde ne ondan ne de ailesinden bir ceyrek altin takilmadi...ben yine de cagrildim ve gidiyorum, zaten türkiyeye gidecektim, gitmislende nisana gidecem, kuzenim üsteledi diye de onlarda kalicam.