Altin takmalimiyim takmamalimiyim?

almanya 500 eu cok para degılmı nışan ıcın cok para agctan toplamıyoruz burdada ...

Takmadılarsa takma ne ayıbı olacak. Bu işler karşılık işleri düzen bu şekilde

bence sen yeterı kadar masraf etmısım ztn almanyadan ucak bıletı bedava degıl somucta ama sem almamyadan geldıgın ıcın sana şuataya yazıyorum arkandan komuscklar takı takmadı dıye. ben olsam takmam nışana dahı gıtmezdım dugun olaa hadı neyse bılet alınır. sana nasıl deger verıyorsalar sende aynısı yap sana takmadıysa sende takmıcan. enayı degıl kımse

Aynı durum bende de var kuzenim nikahima bile gelmedi nisanli kendisi, nöbeti varmış nikah gününü 1 ay önce almış haber etmiştim yani ayarlanırdı nöbet neyse şimdi yazın onun düğünü var ben gitmiycem dedem görmedim onu görmek için gidersem de hicbirsey takmiycam

düğünede mı gelmedı geldısye gıt takı takma sende haklısın

Eğer durumunuz müsait ve kuzeninizin takacağınız takıya ihtiyacı var; takın takınızı. Ama maddi durumu iyi ve sizin takacağınız takıya ihtiyacı yoksa, takmayın..
Ama ben sizin yeriniz de olsam, takımı takar ve iki çift cümlede söylerdim. En azından içim rahat ederdi..

Düğün yapmadım 1 nikahim vardı ona da gelmedi,. Nisana zaten gelmedi kendisi amca kızım onları temsilen yengem geldi.onlara da babam gider takar bi çeyrek heralde. .
nıkah dıye gelmemıstır kesın önemsemedı calısayım barı dedı bende olsam takmam sızın yerınızde

Sana ne takip takmadigina gore degil de, sana karsi nasil davrandigina gore altinini tak yada takma derim.
Herkesin durumu farkli sen taki parasini rahatlikla cikarabilirsin o baska seylerden kismak zorunda kalarak cikarabilir.

Bilmiyorum benim sahsi dusuncem maddiyattan cok kisinin insanligidir.

Belki alip bir altin takabilecek gucu yoktur ama altin gibi bir kalbe sahiptir.

Ay kizlar kusura bakmayin ama ne kadar cikarcisiniz...
Tum mesajlari simdi okudum da buyuk bir cogunlugunuz taki takmayana takma demis, hersey karsilikli demis!
Inanin cok uzucu bir durum bu aslinda. Hersey mefaat mi kizlar? Nisan dugun gibi gunlerde takilar takilir kisinin gucunun yettigince ama amac dugun evine katkida bulunmaktir. Ben ona ceyrek altin takiyorum aynisini da bana beklerim dusuncesiyle degil.

Madem takacaginiz takinin karsiligini bekliyorsunuz, kimseye taki takmayin, hatta alin direkt kendinize takin, birinci elden.

Biraz dusunecek olursaniz vallahi uzucu.

ztn bılet almıs almamaydan sıf nısan ıcın aman bıze ne taktsa taksın takmsa takmasın:))))

Selam kizlar,

yakinda kuzenimin nisani var...ve ben altin takayim mi takmayayimmi diye düsünüyorum.
Ben evlendigimde bana ne o kuzenim ne ailesi ceyrek altin takmadi...kisasa kisas mi yapiyim napim? takmasam ayip olur mu?

onlar sıze ne yaptıysa aynısını yapın..nışanınızda taktılarsa takın...dugununuzde takmamışlar sızde takmayın...
bu arada bence cok ayıp yaptıkları....kuzenınız yanı takmaları gerekıyordu..sıze takmayana ne dıye takacaksınız kı

Cok cok yanlis düsünüyorsun, sen 1500 tl kazaniyorsun bizde burda 1500€ kazaniyoruz, bizim paramiz türkiyede cok oluyor ama türkiyede de zaten fiyatlar ucuyor, hersey cok pahali, almanyada yasiyoruz ama affedersin tuvaletten kalkinca altin yada para bulmuyoruz, bizde calisip yoruluyoruz, bana göre paramin degeri var cünkü ben her sabah uyanip ise gidiyorum, calisip milletin derdini dinleyip sonra aksam evime dönüyorum

Ben evlendigimde kuzenimde calisiyordu, babasi emekli, evleride var, simdi annesi babasi köye ev yaptiriyor....bi ceyrek altina mi yetmedi paralari?

Ben kararliyim...cogu arkadas sana verilen degerin aynisini sende ver dediler ve gercekten öyle, ben zaten türkiyeye gidecektim, bileti sadece nisan icin almadim yani, almazdim da ama simdi madem gidiyorum nisana gitmemek olmaz

Annemde cok üzüldü bu yaptiklarina, yani ceyrek altin cok pahali bisey degil...insan almanyadaki yegenine kuzenine bi ceyrek altin göndermezmi? Dügün bu sonucta, ben bide nisani evde yaptim aile arasi, öyle salon falan tutmadim

Nisanda şart değil ondan takmamis olabilirler. Arayip yardıma yada bir ihtiyacınız varmı diye sorsanız yeterli olur..Bence.. Sonuçta onlarda sormuşlar dır ailenize. .

Nisanda şart değil ondan takmamis olabilirler. Arayip yardıma yada bir ihtiyacınız varmı diye sorsanız yeterli olur..Bence.. Sonuçta onlarda sormuşlar dır ailenize. .

Benim nisanim olmadi, dügünümde bisey takmadilar
Onlarda bize biseye ihtiyaciniz var mi diye sormadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…