altıncı hislerim beni korkutuyor:(

Modyad, ruyalarinizi anlatmayin. Allah hayirlisini versin. Hic beklemediginiz bir yerden ve beklemediginiz bir zamanda cok hayırlı bir mujde alacaksiniz. Suphesiz en dogrusunu Allah bilir.

sıkı bir çalışmayla bu işi siz çözersiniz

ya aslında bılıncaltıda olabılır, 2 aydır denedik sanırım ıkısıde kımyasaldı, yanı testler cıft ama sonra olmuyordu. bu arada bır kurumun sınavını kazandım, bıraz ara versek ıyı olacak dedım, malum yenı ıs bır de ıstedıgım bır yer. o nedenle mı rüyam bır mesaj verdı bılemedım...
aman zor karışık bu ısler aslında benımde kafam karışık ne yapıcam bılemıyorum

Modyad, ruyalarinizi anlatmayin. Allah hayirlisini versin. Hic beklemediginiz bir yerden ve beklemediginiz bir zamanda cok hayırlı bir mujde alacaksiniz. Suphesiz en dogrusunu Allah bilir.

evet ıyı bır haber aldım bır sınava gırmıstım onu kazandım yenı ogrendım 2 gun once. kararsızlığım v ar ne yapacağımı bılemıyorum..

bol bol meryem suresini dinleyin

çoklu alıntı yapmıştım ama beceremedim sanırım sıze de cok teşekkür ederım..ne güzel de yorumladınız..

Yaa bana da oluyor öyle seyler ama senin kadar net konusamıyorum. Yani söyle diyeyim ben hep rüyamda görüyorum ve rüyalarım cıkıyor, ama öyle her rüya degil alakasız bir insanın öldüğünü görüyorum ve o kişi ölüyor. Birkaç kere üst üste olunca lisedeki din hocasıyla konusmustum bana icine doğuyor demek ki altıncı hissin kuvvetli dedi de cok korkunçtu yani rüyamda öldüğünü gördüğüm kişinin ölmesi. Iliski konusunda birkaç kere oldu sendeki gibi ama onları da rüyamda görmüştüm ve ne gördüysem oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…