altıncı hislerim beni korkutuyor:(

O zaman fali kapatin, (yorumlamadan icinizdede tabi) birsey gormedim deyin, ya da uydurun guzel seyler. Zaten fal hislere datali uydurmadir
kendime uyduramıyorum hay Allah müstahakkını versin gece gece heyecan yaptım kafa gitti bana fal bakıcan sandım

Ay rapisa şuracıkta bana tarot bakıversen ,aşk acımdan ölcem.Küsüm sevgiliyle.

Çok ilginç rüyamda görüyorum bazı şeyler ka çok düşündüğüm şeyleri kişileri gerçi bazen hiç düşünmediğim şeyleride görüyorum ve çıkıyo

Ay rapisa şuracıkta bana tarot bakıversen ,aşk acımdan ölcem.Küsüm sevgiliyle.
bebişko senin yine küseceğin bir sevgilin var bizde o da yok acıların rapisa sı oldum şimdi kafam yerinde değil yarın unutmazsam bakarım .

temmuzsogugu pardon canım
senle konuşunca evlilik
geldi gözümün önüne direk
meğer zaten evliymişsin
evliliğinin tadını çıkart ozaman
allah daim etsin canım

hisleri olan, fal bakan rüya yorumunu da ıyı yapar sanıyorum, dun gece rüyamda yedı aylık farkına varmadan hamıle olduğumu gordum, ne demek acaba?? hiç anlamamaısım karnım buyumus ama 7 aylık olunca dr.a gıdıyorum (rahatlığa bak)
sabah esıme anlattım, keşke oyle bırsey olsa dıyor, ''niye'' dedim.
'' ne güzel 2 aya doğar, 9 ay cok uzun dıyor, hey Allahım yaa
ne demek acep..

7 aya kalmaz hamilesin

7 gün de olabilir

sıkı bir çalışmayla bu işi siz çözersiniz

bebişko senin yine küseceğin bir sevgilin var bizde o da yok acıların rapisa sı oldum şimdi kafam yerinde değil yarın unutmazsam bakarım .
A y var da tat alabildim mi?:*Aynen ben de acıların tulipası oldum.Ben kova o beter böcek de ikizler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…