- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
Ben 3yildir evliyim .bosanipmi bekarligin tadini cikarmam lazim anlamadimtemmuzsogu sen bekarlıgın
tadını çıkar buaralar
sana evlilik yakın:)
Ben 3yildir evliyim .bosanipmi bekarligin tadini cikarmam lazim anlamadim
kendime uyduramıyorum hay Allah müstahakkını versin gece gece heyecan yaptım kafa gitti bana fal bakıcan sandımO zaman fali kapatin, (yorumlamadan icinizdede tabi) birsey gormedim deyin, ya da uydurun guzel seyler. Zaten fal hislere datali uydurmadir
bebişko senin yine küseceğin bir sevgilin var bizde o da yok acıların rapisa sı oldumAy rapisa şuracıkta bana tarot bakıversen,aşk acımdan ölcem.Küsüm sevgiliyle.
Tolincim cevap guzel olmus ama degilmi ? :)
hisleri olan, fal bakan rüya yorumunu da ıyı yapar sanıyorum, dun gece rüyamda yedı aylık farkına varmadan hamıle olduğumu gordum, ne demek acaba?? hiç anlamamaısım karnım buyumus ama 7 aylık olunca dr.a gıdıyorum (rahatlığa bak)
sabah esıme anlattım, keşke oyle bırsey olsa dıyor, ''niye'' dedim.
'' ne güzel 2 aya doğar, 9 ay cok uzun dıyor, hey Allahım yaa
ne demek acep..
7 gün de olabilirhisleri olan, fal bakan rüya yorumunu da ıyı yapar sanıyorum, dun gece rüyamda yedı aylık farkına varmadan hamıle olduğumu gordum, ne demek acaba?? hiç anlamamaısım karnım buyumus ama 7 aylık olunca dr.a gıdıyorum (rahatlığa bak)
ne demek acep..
sıkı bir çalışmayla bu işi siz çözersinizhisleri olan, fal bakan rüya yorumunu da ıyı yapar sanıyorum, dun gece rüyamda yedı aylık farkına varmadan hamıle olduğumu gordum, ne demek acaba?? hiç anlamamaısım karnım buyumus ama 7 aylık olunca dr.a gıdıyorum (rahatlığa bak)
ne demek acep..
A y var da tat alabildim mi?:*Aynen ben de acıların tulipası oldum.Ben kova o beter böcek de ikizler .bebişko senin yine küseceğin bir sevgilin var bizde o da yok acıların rapisa sı oldumşimdi kafam yerinde değil yarın unutmazsam bakarım .
Tesekkur ederim arkadasim sagol.temmuzsogugu pardon canım
senle konuşunca evlilik
geldi gözümün önüne direk
meğer zaten evliymişsin
evliliğinin tadını çıkart ozaman
allah daim etsin canım
ya bu seninki yurtdışında olan biri vardı galiba o mu yanlış mı hatırlıyorum.A y var da tat alabildim mi?:*Aynen ben de acıların tulipası oldum.Ben kova o beter böcek de ikizler .
Evet o.ya bu seninki yurtdışında olan biri vardı galiba o mu yanlış mı hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?