altıncı hislerim beni korkutuyor:(

hayırlı olsun, yıne ıcınde tutamamış soylemıssın patladım deyınce ben de kimselere soyleyemedın sandım

tabi bitek bu konu değil söyleye
mediklerim var patlamk derken
neyse.sanki yazınca rahatlıyorum
bir nebzr

bizede bıseyler soyle bea nolarrrrrrr:)

kızlar allah gönlünüzdekini
hayırlısıtla versin inş.
Ama bu durum dur hissedeyim
tarzında bişey değil

bana da birşeyler söylesen süper olurdu bulmuşken şansımı deniyim

Oyy benim de bir ihtiyacım var kiiiii..Onla evlecem mi evlenmryecemmi çokk merak ediyorum.

Bence düşündükçe cagiriyorsunuz.
Kimi cagiriyomuski ?aklima kotu seyler geliyo..

Ayy :)) cok yasayin. gercekten guldurdunuz beni, cok tatlisinuz.

Yani enerji yayiyor dusundugu gibi oluyor. Sikintiyi cagiriyor sikinti geliyor. Tahminlerle hislerde birleşince gerceklesiyor.

Neredeysr bircok kadin hamile kadini anlar. Birinin karakteriyle ayrilip ayrilamayacagini tahmin edersin.

Yani romatizmanla yagmur yagabilir

söyledikleriniz tesadüf yada güçlü sezgiler değilse Allahın lütfudur.bunu çok yerde dile getirmemenizi öneririm.

alinti yapamiyorum arkadaslar
telden giriyorum..felaket tellaliyim heralde ama onu o anda asla icimde
tutamiyorum biri soyletiyo sanki
soylemessen bunAliyorum
hmmm bende mesela fal bakıyorum burada bazen yahu falda kötü şeyler çıkıyor dur mrali bozulmasın diye söylemeyim yada güzel şeyler söyliyim diyemiyorum tamam moral bozmak istemiyorum ama bakıyorum hiç bi taraftan güzel birşey yok ne yapayım söylüyorum ne çıktıysa snra bazıları kızıyor niye hep kötü şeyler söylüyosun kötüyü çağırıyosun bilmemne

peki madem bütün hisleri kuvvetli arkadaşlar toplandınız buraya benim hakkımda ne hissediyosunuz söyleyin bakalım hislerinizi test edicem bakalım en çok hanginiz hislisiniz

nasılne falı

Ay bende baska seyler sanmistim.aslinda dogru yazdiklariniz..

O zaman fali kapatin, (yorumlamadan icinizdede tabi) birsey gormedim deyin, ya da uydurun guzel seyler. Zaten fal hislere datali uydurmadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…