görümcemin arkadaşıyla
balkonda oturuyoduk görümce
min evinde ,pek tanımam fazla
samimiyetim yoktur..konuşur
kn ben bunun hamile oldunu
hissettimkimseye dememiş
bitek görümcem biliyomuş
ben laf arasında sen bebek
düşünüyonmu dedim yoo ne
alaka dedi bende aptal gibi
ay yakında bebiş haberi verirsin
dedim susamadımhemen
görümceme kızmaya başladı
ağzında laf durmuo nie söledin
die o da yok sölemedim falan
dedi bende noluyo kimse bana
bişe demedi dedim meğer
hamileymiş ...biraz laf kavgası
oldu benim yüzümden
sora düzeldiler görümcem
ne dediyse ona kadın benle yalnız
kalmak istemio falan((( offfff
bizede bıseyler soyle bea nolarrrrrrr:)görümcemin arkadaşıyla
balkonda oturuyoduk görümce
min evinde ,pek tanımam fazla
samimiyetim yoktur..konuşur
kn ben bunun hamile oldunu
hissettimkimseye dememiş
bitek görümcem biliyomuş
ben laf arasında sen bebek
düşünüyonmu dedim yoo ne
alaka dedi bende aptal gibi
ay yakında bebiş haberi verirsin
dedim susamadımhemen
görümceme kızmaya başladı
ağzında laf durmuo nie söledin
die o da yok sölemedim falan
dedi bende noluyo kimse bana
bişe demedi dedim meğer
hamileymiş ...biraz laf kavgası
oldu benim yüzümden
sora düzeldiler görümcem
ne dediyse ona kadın benle yalnız
kalmak istemio falan((( offfff
Kardes hele bide bana de benim cocuk nezaman olacak.ciddiyim ve hisleri kuvvetli olanlara hayranim.masallahtabi bitek bu konu değil söyleye
mediklerim var patlamk derken
neyse.sanki yazınca rahatlıyorum
bir nebzr
Ay tolin sari kus benim diycemi sen once demissin.hele sen bi dur.kucuksun daha.bizede bıseyler soyle bea nolarrrrrrr:)
Kimi cagiriyomuski ?aklima kotu seyler geliyo..Bence düşündükçe cagiriyorsunuz.
bana da birşeyler söylesen süper olurdu bulmuşken şansımı deniyimbişey olucağını önceden hissedi
yorum...özellikle ilişkiler konusunda .birinin biriyle evleneceğini yada evlenemeyeceğini hissediyorum.
Ama bu beni yordu.gecen arkadaş
sevgilisini bana anlatıo evlilik
düşündünü falan ..ve bende boşuna hayal kurma bu iş olmucak dedim benden kötüsü olmadı vay sen mutlu olmamı istemiyısun falan.ama üç hafta
sora falan acı bir ihanet yaşadı ayrıldı..görümcem eşiyle daha flört bile değilken bir kere uzaktan gösterdi eşini bana ben abla senin evlenecegin adam bu dedim saçmalama ne işim olur diye kızdu şümdi bir yaşında kızları var
köyde bir akraba kızı için düğün
çok telaşlı söz nişan nasıl uğraşcam diye bize anlatıyıdu
ve ben telaşlanma zaten senin kız
yakında kaçacak bunlara gerek jalmayacak dedim kadın neler dedi bana bildiğin bişeler mi var falan die ve ne acı ki kız iki ay sora kaçtı..bunları söylemek o anda içümden geliyor tutamıyorum kesinlikle..eşimin teyzesi deli gibi
ıgluna kız arıyor evlendirmmek k iistiyor benle dertleşiyor şu kızıayarlayalım falan diyor ama ben o çocugun bekar gelip bekar
gidiceni hissediyırum elim kolum
kalkmıo onun.için .teyzeyede dedim osizle yaslanir bosuna kendini yorma die ..bunun gibi daha neler neler .kardesimin arkadasi nisanliydi ama ben o dugunun olmayacagini hissediyordum kisa sure sora nisan atildi..bazende ruyamda goruyorum olacaklari ne gorduysem aynisive ben korkuyorum artik kendimden
Tesekkurler hayirli dilegin icin sagolasin.kızlar allah gönlünüzdekini
hayırlısıtla versin inş.
Ama bu durum dur hissedeyim
tarzında bişey değil
kızlar allah gönlünüzdekini
hayırlısıtla versin inş.
Ama bu durum dur hissedeyim
tarzında bişey değil
Kimi cagiriyomuski ?aklima kotu seyler geliyo..
bişey olucağını önceden hissedi
yorum...özellikle ilişkiler konusunda .birinin biriyle evleneceğini yada evlenemeyeceğini hissediyorum.
Ama bu beni yordu.gecen arkadaş
sevgilisini bana anlatıo evlilik
düşündünü falan ..ve bende boşuna hayal kurma bu iş olmucak dedim benden kötüsü olmadı vay sen mutlu olmamı istemiyısun falan.ama üç hafta
sora falan acı bir ihanet yaşadı ayrıldı..görümcem eşiyle daha flört bile değilken bir kere uzaktan gösterdi eşini bana ben abla senin evlenecegin adam bu dedim saçmalama ne işim olur diye kızdu şümdi bir yaşında kızları var
köyde bir akraba kızı için düğün
çok telaşlı söz nişan nasıl uğraşcam diye bize anlatıyıdu
ve ben telaşlanma zaten senin kız
yakında kaçacak bunlara gerek jalmayacak dedim kadın neler dedi bana bildiğin bişeler mi var falan die ve ne acı ki kız iki ay sora kaçtı..bunları söylemek o anda içümden geliyor tutamıyorum kesinlikle..eşimin teyzesi deli gibi
ıgluna kız arıyor evlendirmmek k iistiyor benle dertleşiyor şu kızıayarlayalım falan diyor ama ben o çocugun bekar gelip bekar
gidiceni hissediyırum elim kolum
kalkmıo onun.için .teyzeyede dedim osizle yaslanir bosuna kendini yorma die ..bunun gibi daha neler neler .kardesimin arkadasi nisanliydi ama ben o dugunun olmayacagini hissediyordum kisa sure sora nisan atildi..bazende ruyamda goruyorum olacaklari ne gorduysem aynisive ben korkuyorum artik kendimden
hmmm bende mesela fal bakıyorum burada bazen yahu falda kötü şeyler çıkıyor dur mrali bozulmasın diye söylemeyim yada güzel şeyler söyliyim diyemiyorum tamam moral bozmak istemiyorum ama bakıyorum hiç bi taraftan güzel birşey yok ne yapayım söylüyorum ne çıktıysa snra bazıları kızıyor niye hep kötü şeyler söylüyosun kötüyü çağırıyosun bilmemnealinti yapamiyorum arkadaslar
telden giriyorum..felaket tellaliyim heralde ama onu o anda asla icimde
tutamiyorum biri soyletiyo sanki
soylemessen bunAliyorum
hmmm bende mesela fal bakıyorum burada bazen yahu falda kötü şeyler çıkıyor dur mrali bozulmasın diye söylemeyim yada güzel şeyler söyliyim diyemiyorum tamam moral bozmak istemiyorum ama bakıyorum hiç bi taraftan güzel birşey yok ne yapayım söylüyorum ne çıktıysa snra bazıları kızıyor niye hep kötü şeyler söylüyosun kötüyü çağırıyosun bilmemne
Ay bende baska seyler sanmistim.aslinda dogru yazdiklariniz..Bence düşündükçe cagiriyorsunuz.
Ayy :)) cok yasayin. gercekten guldurdunuz beni, cok tatlisinuz.
Yani enerji yayiyor dusundugu gibi oluyor. Sikintiyi cagiriyor sikinti geliyor. Tahminlerle hislerde birleşince gerceklesiyor.
Neredeysr bircok kadin hamile kadini anlar. Birinin karakteriyle ayrilip ayrilamayacagini tahmin edersin.
Yani romatizmanla yagmur yagabilir
hmmm bende mesela fal bakıyorum burada bazen yahu falda kötü şeyler çıkıyor dur mrali bozulmasın diye söylemeyim yada güzel şeyler söyliyim diyemiyorum tamam moral bozmak istemiyorum ama bakıyorum hiç bi taraftan güzel birşey yok ne yapayım söylüyorum ne çıktıysa snra bazıları kızıyor niye hep kötü şeyler söylüyosun kötüyü çağırıyosun bilmemne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?