Altını severmisiniz,yoksa yatırım olarak mı kullanıyorsunuz?

mesela bi kaç örnek verebilirim sanırım
beyaz_altn.jpg

altingold_yuzuk12.jpg

HKvOnGYrGh4EEKABx3yg5w.wim

85c04838ff70e4e58125374c50874049.jpg

çok güzel sarılar da var
28.8.2007.0.27.23.jpg

bundan bendede var çok severek takıyorum şimdilik bu kadar

üsttekilere altın değil de tektaş,sırataş desek daha doğru.zaten bunlar 18 ayar beyaz altın üzerine işlenir..:kahve:
311251.jpg

birincisi eğer incitmek için söylediyseniz ve bilgisiz yerine koymaya çalıştıysanız yanıldınız çünkü onların tek taş olduğunu elbete biliyorum
veya sırataş sadece beyaz altından örnek vermek istedim
ama sizde yanılıyorsunuz ki tek taş sadece beyaz altına değil sarı altınada işlenir ayriyeten onların bi kısmı 18 ayar bi kısmı ise 22 :kahve:ve onların tek taş olarak isimlendirilmeleri altındaki halkanın beyaz altın olduğu gerçeğini değiştirmiyo amacınız ne anlamadım çok bilginiz varsa kendinize saklayabilirsiniz :kahve:
ayriyeten resimlerin altına beyaz altın diye bişey yazdığımı zannetmiyorum :icecream:

vallahi kızlar ne yalan söylim ben bayılırım altın takmaya ama hırsızlardan korktugum için takamıyorum inanın içim gidiyo bizde yatırım amaçlı aşağıya koyuyoruz ilerde inşallah ev almaya kalkınca bozarım...

takarım tabi yaa altın takılmaz mı kızlarsırnaşık şey
günlük kolye yüzük ve küpe takarım mutlaka.benim de metallere karşı alerjim var malesetsenağlamayoksa çok güzel taşlı boncuklu küpeler var ama takamıyorum
napalım beni almak ucuz değil işte hediye takı alınacaksa illa altın olmalı:roflol:
ama benimkiler çoğunluk 22 ayar olduğu için takmıyorum onları.bankada bekliyo ev alacağımız zamanıyerimseniben ama onlardan da bayramda falan taktıklarım var bazıları da nostaljik ve yöresel olduğu için hoşuma gidiyo zaten.
düğün takıları gerçekten iyi bir birikim oluyo kızlaryerimseniben herkese dilediğince altın diliyoruma.s.

valla normalde alyans takarım ama altın takmayıda severim çünkü günümüzde çok modern takılar var o şekilde olursa takarım ama öle kaynanam dügünde burgulu bilezik takmıştı onları dügün gecesi eve geldimizde çıkarttım ve bidaha takmadım hiç :D:D:jeyyarjeyyar

benim gibi altın yüzünden saldırıya ugrayan biri olarak artık altın takmak değil görmek bile istemiyorum...:((( altından daha değerli bir şeyi kaybettim bu olaydan sonrada korkudan 8 aylık bebegimi erken doğum yapıp 4 gün yaşatabildim...:((

benim gibi altın yüzünden saldırıya ugrayan biri olarak artık altın takmak değil görmek bile istemiyorum...:((( altından daha değerli bir şeyi kaybettim bu olaydan sonrada korkudan 8 aylık bebegimi erken doğum yapıp 4 gün yaşatabildim...:((

çok üzüldümsenağlama basin sagolsun.

ay canım çok üzüldüm yaa başın sağolsun..allah sabır versinsenağlama

alyans bile zar zor takıyorum.
düğünde takılan bütün altınlarımı bozdurdum,yatırım yaptım.

Son düzenleme:
altın severim ama istanbuldayım bişey takmaya korkuyorum,yüzük bile takmıyorum.
heleki küçücük kızın kulaklarını yırtarak küpelerini çalanıda gözlerimle gördükten sonra.....

bebeğini kaybeden arkadaşım,
canım benim ya çok üzüldüm.geçmiş olsun

gidipte öyle kendime daha altın almadım ve almamda
sadece bana hediye gelenler var düğünde felan takılanlar
beyaz altın tercihim zaten yakınlarıma söylemiştim beyaz takın diye
diyerlerini takmam öyle
altınıda özel günler harici takmam takamam sıkıntı gelir bana
hatta alyansımı bile takmam onun için alyans yerine dövme yaptırdım
eşimin ismi :teytey:yazıyor

bnde sadece alyansimi ve saat kullanilirimm,onun disinda pek altin takmayi sevmem,hem gunluk kiyafetede uymazz,geneldede gumus takmayi,elbiseme uygun olan renkten takilar severimm,sevgilerrrr

bende pek sevmem ama yatırım amaclı saklarım altına yatırımı daha mantıklı buluyorum.....

bende sadece alyansımla,tek taşımı bide eşimin nişanda taktığı saati takıyorum.Nişanlıyken düğünlerde bayramlarda bileziklerimide takıyodum öyle zamanlarda takmak hoşuma gidiyodu.Fakat şimdi hepsi banka kasasında yatıyo malesef.Çalıştığımız için evde tutamıyoruz getir götürde tehlikeli oluyo.Yeni evli olduğum için şimdi düğünlere filan takısız gitmek canımı sıkıyo.Olduğu halde hevesini alamayanlardanım yani.Bozduracam hepsini rahat edecem.

beyaz ve yeşil altını severim...günlük olarak sadece alyansımı, tek taşımı ve saatimi takıyorum,diğerleri bankada kasada duruyor..24 ayar sarı altını sevmem sadece yatırım amaçlı kullanırım...

bekar olduğum için takmıyorum
yatırım olarak altın yapıyorum
takacak olursamda yüzük ve küpe diye düşünüyorum
normaldede fazla takı takmam çünkü.

altini pek sevmezdim. Takmazdimda. Ama şimdi daha çok sever oldum. Tabii bilezik felan değil onlari düğünden sonra hiç takmadım. Ama narin kibar setlerim var bisürü, arasıra onlari takiyorum. Bazen kiyafetlerlen çok hoş durabiliryor ozaman takiyorum. Normalde alyansimı takiyorum ve incicik cincik kolyeler küpeler vs.
Yatırım olsun diye hiç altın almadım.

altını yatırım amaçlı alıyoruz
ama çok severek kullandığım takılarım da var...

Kızlarr altın takar mısınız peki?
Ya da bir çok arkadaşın dediği gibi alyansdan başka bir şey takmaz mısınız?
Hadi eğlenceli bir konu daha
a.s

Aynen öyle altın olarak alyanstan başka bişey takmam, altını hiç sevmem. Belki bi ihtimal beyaz altın. Renkli renkli kolyeler, küpeler varken sarı altını nabiyim demi yerimseniben

Back
X