Altını severmisiniz,yoksa yatırım olarak mı kullanıyorsunuz?

hiç sevmem..
olursa bi tek beyaz altından hoşlanırım..
taktığım ve takmaktan hoşlandığım tek altın da alyansım heralde..
gerçi 2 aydır şişlikten onu da cıkarmak zorunda kaldım :bbo:

sevmem ya
sadece yüzük aksesuar amaçlı bence hiç hoş durmuyor..dekoratiflikler dışında...
hele hele o bilezikleri kuyumcu gibi kolarını doldurupta ortada dolaşanlar yokmu aahhhhh allaahım içimi bayıyor valla bakarken...

2 setim var 2 side beyaz altın.künye kelepçelerim beyaz altın...onlarıda bayram seyranda takıyorum ama seviyorum onları çok..modelleri çok güzel..ama normal zamanda kıyafetime uygun renkte takılar takarım..bir sürü küpem kolyem var,çok hoşuma gidiyor onlar...bilezik derseniz hiiiç kalmadı elimizde biz hemen araba aldık çünkü

sadece yüzük takıyorum altın da güzelde ne bilim yatırım amaçlı bakıyorum ben olaya incik boncuk daha güzel:)

yatırım yapmaksa niyetim 22-24 ayar tercih ederim, takı olarak ise beyaz ve yeşil altın göze çok hoş görünüyor, tercihimi bunlardan yana kullanırım, eşimle bu konuda hiç anlaşamayız, niye alıyorsun bunları satınca üç kuruş etmez der, ben de satmak için değil takmak için alıyorum derim

alyansım sarı ve beyaz altın karışık, tek taşım beyaz altın...kelepçe künyem ve normal bi kaç künyem ve birde setim var...

setimi özel günlerde,düğünlerde, davet ve bayramlarda ...

alyansımı ve tek taşımı her zaman....

künyelerimi ise ruh halimin el verdiği her dakika takarım ama en çok yüzük takmayı seviyorum..ve künyelere bayılıyorum..

altını sadece yatırım olarak severim;)
genel olrak takı olayını pek sevmem,sadece yüzük merakım vardır fazlasıyla,onda da beyaz altın tercihimdir...aslında ilk tercihim pırlanta dan yana...;)

bende abartılı takıları sevmiyorum sadelikten yanayım birde beyaz altını severim.........

:Altın denildiğinde ilk aklıma gelen kötü gün dostu sözüdür... O yüzden mutlaka altın alırım(bileik,küçük, yarım) ama takma konusunda bende pek hoşlanmıyorum... Çok nadiren abartmadan 1-2 yerine ve ortamına göre bilezik takıyorum... Ama bir inanışım var altın her bayanın evinde olmalı ister küük altın ister büyük olsun bütçeye göre kötü günlerin kurtarıcısı olur onun varlığı huzur verir....:CüvCüv:

Altını takı olarak çok sevmem aslında, kolye, alyansım ve küpe kullanıyorum.
Bileziklerimi özel zamanlarda takardım artık ev yaptırdığımız için bozulduğundan
sevsemde sevmesemde pek farketmiyor....
a.s

Altını takı olarak çok sevmem aslında, kolye, alyansım ve küpe kullanıyorum.
Bileziklerimi özel zamanlarda takardım artık ev yaptırdığımız için bozulduğundan
sevsemde sevmesemde pek farketmiyor....
a.s

Güle güle oturursun inşallah çoluğunla çocuğunla hep huzurlu.Her altın böyle güzel nedenlerle bozulsa keşke....

ben çok severim takmasını ama özel günlerde normalde çalıştıgım için elime ayagıma dolaşmasından hoşlanmam ve günlük olarak parmagıma bi alyans bile takmam

ben altını hiç beğenmezdim alyansımıda beyaz altın tercih ettim hatta eşim klasik sarı altın alyanslardan çok istedi ama ben takmam dedim.şimdiyse 180 derece döndüm altını çok beğeniyorum alyanslarımızı değiştirmek istiyorum ama bu seferde eşim haklı olarak hayır değiştirmem ölene kadar takıcan bunu ceza sana diyor.

bayılırım altına da takmaya da...hiç bi takımı düğünden sonra bozdurmadım, ama eşim yanımda yoksa da asla ve asla da takmam. günlük bilekliklerimi ince kolye ve küpelerimi takarım. özel günllerde ve düğünlerde bileziklerimi hint işi takı setimi kıyafetime görede inci setimi takarım.abartılı asltınlara bayılırım,kırmızı altın tercihimdir... altınlarımız bi nevi bizim garantimizdir asla bozdurmayı düşünmedim düşünmemde.

altın severmiyim takarmıyım ben her türlü takıyı severim ama alyansım vazgeilmezimdir vede büyük tektaş yüzüğüm ve yusufcuk kolyem bunlar altın
şıngır şındır bilezik takmayı pek sevmem
cok istedim bişi var nasip olusa alıcam ama biraz sulu hani erkek künyeleri olr ya halka halka biribirine gemiş onun en kalını bir tane onu takamk istiyorum çok hevesim var 1.500 ytlecik :P ama nasi dicüm eşime bilemiyorum

Son düzenleme:
Kızlarr altın takar mısınız peki?
Ya da bir çok arkadaşın dediği gibi alyansdan başka bir şey takmaz mısınız?
Hadi eğlenceli bir konu daha
a.s

bileziklerimi ve setimi düğünlerde sadece takarım...
zaten alyansımı evdede takmıyorum sadece dışarı çıkınca takarım...
altını çok severim ama ağırlık yapıyo...ondan takmam sıkılırım...:delphin:

altın takmam bilezik falan hiç sevmem
sadece alyans tektaş bide tamtur yüzük takıyorum
yatırım olarakta almam tercihim değildir

ateş altını
altın kadını
kadın erkeği eritir demişler
bende bayılırım

Back
X