- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
- Konu Sahibi catterflym
-
Evi başka giren çıkan olmadıysa korkunç bir ihtimale akla geliyor.
Dillendirmeye korktuğum.
Yani evin içinden biri aldı o zaman..
Hemen hemen aynı olay benim de başıma geldi.
Düğün takılarımızı işçilikli olanları ve evlenmeden önce alınan takılarımı ayırarak bozdurduk,üzerine kredi çekip ev aldık.
Eski evimizden taşınırken takılarımı kutulara yerleştirdim,yeni eve gelince de kutuları dolaba koydum hiç açmadan.
İki hafta sonra bir yüzüğümü ararken tüm kutuların boş olduğunu gördüm,kabus gibiydi...
Polisi arayın ve o kutulara dokunmayın ki parmak izi çıksın ayrıca eve sizden başka giren yoksa altınlar nasıl çalınır.
cok uzuldum gercekten :S
10 gundur hakketten eve kımse gırmedıyse
bu kadar bır zamanda oldugunu dusunuyorsanız..
Altınları kimin almış olabileceği belli oluyor gibi :S
Kizlar disaridan gelen bir hirsiz neden tek tek kutulari acip altinlari alsin ki o acele ile kutularla birlikte alir esin almis olmasin
krediyle aldık ama konut sıgortası olmuyor dı mı onda.konut sigortası yaptıraydın iyiydi
Evinize hiçmi misafir gelmedi.eşinizin akrabaları yada arkadaş. onun orda olduğunu bilen biri almıştır.ev karışmadığına göre arama çabası göstermemiş.elini attığı gibi bulmuş bir düşünün.evinizin yedek anaktarı birinde varsa siz evden çıktığınız an eve girebilir.ama mutlaka bilen biri.sizin evden çıktığınız günü bekliyordu fırast buldu girdi.eşinize söyledinizmi ne diyor.bence zaman kaybetmeden polisi arayın prmak izlerinde yola çıkmaları kolay olsun.ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN NE DİYELİM.
krediyle aldık ama konut sıgortası olmuyor dı mı onda.
kızlar aksama kadar bekeleyemedım polis cagırdım ve sınırlerım bozuldu kendımı tutamadım agladım.Böyle birşeyi hangi insan evladı yapar yazıklar olsun 10000 falandır tahmınımce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?