altınlarım calındı cok korkuyorum

kızlar aksama kadar bekeleyemedım polis cagırdım ve sınırlerım bozuldu kendımı tutamadım agladım.Böyle birşeyi hangi insan evladı yapar yazıklar olsun 10000 falandır tahmınımce

huvvv iyi para Senin evini iyi bilen birisi varmı konu komşu akraba arkadaş falan çaktırmadan anahtarı alıp da çoğaltıp eliyle koymuş gibi altınları alıp gidebilecek kadar...:44:..

Son düzenleme:
Eşim asla yapmaz evet anlatınca eşim gibi duruyor ama o bana kendı bozdurtmadı ev alırken bıle aklıma gelıcek son kısı bıle degil.Şüphelendigim 3 olay var 1- klimacılar aldı 2-apartmandan biri aldı 3-hırsız girdi ama hırsız izlenimi vermedi buda imkansız gibi..

yakın bı sogorta şirketine danısmanı onerırım,bankalar konut kredısı alırken konut sigortası onerıyo musterıye,eşine bı sor veya yaptırmısmı...şayet yaptırmıssa altınlarınızı calındıgını ogrendıgınız tarıhten itibaren 5 iş gunu içersinde sıgortaya bıldırmenız gerekıyo

Hirsiz girse eve fark ederdiniz galiba yani azda olsa dikkat ceken bir sey olur evi tagitir. Dolabi karistirdiysa camasirlar dagilirne biliyim.
Siz isteyken esiniz arkadasiyla felan eve gelmis olabilirmi?
Hirsiz giydiyse kotu bir durum ama eger esiniz aldiysa daha da kotu
Gecmis olsun

Siz ayrıca ilave ettirmediyseniz kredi için sadece binaya sigorta yaparlar içine eşyayı dahil etmezler yani bu durumda sigortadan faydalanamazsınız. Çok geçmiş olsun umarım alan kişi bulunur.
beledıye sınırları içersınde olan her bına dask yanı zorunlu deprem sıgortası yaptırmak zorundadır,dask bınayı korur yangından vs.
konut sıgortası ise kıymetlı esyalrınızdan tutun yerdekı parkeye kadar guence altına alır..poliside aramıssın ne guzel kım yaptıysa cıkar işlh ortaya sonucuda yazmayı unutma

geçmiş olsun canım ya okudum yaşadığın olayı peki içeri girdiğinde her yer mi dökülmüştü yoksa bi kaç yer mi?

4 yıldır sigortacı olarak çalışıyorum sevgili Nusya. Bilgi sahibi olduğum için kesin konuşuyorum. DASK sizin de dediğiniz gibi zorunlu deprem sigortasıdır. Deprem sigortasından yangın teminatı beklemek saçma değil mi? DASK sadece çarpım değerleri doğrultusunda binaya deprem sonucu hasarlarda ödeme yapar. Konut sigortasını isterseniz sadece eşyalara, sadece binaya, sadece yangına ya da hırsızlığa karşı yaptırabilirsiniz. İçindeki teminatları ekleyip çıkarmak sizin elinizdedir. Ve arkadaşımıza banka kredisi yüzünden sigorta yapıldıysa eşyaları katmak gibi bi ihtimal nerdeyse yok. DASKın adı zorunlu deprem sigortası ama zorunlu olduğu falan yok. Bunun kontrolü sağlanmıyor. Bikaç aydır elektrik ve su bağlantısında istiyorlar o kadar. Yani belediye sınırları içinde olsa da çok küçük bir kısmın DASK sigortası var.

Son düzenleyen: Moderatör:
baştan okudum şimdi ve dahada şaşırdım bak canım kesinlikle senin evine girirp çıkan birisi aldı altınları çok açık muhtemelen uzun bi sürede izlemiş ne diyim canım ya zor bi durum inş bulunur altınların ve yakalanır hırsız

yıllar önce annemlerinde evine hırsız girmişti ve biz karşı komşudayken güpegündüz....ablam yeni nişanlanmıştı ve takıları malum yatakodası çekmecesinde ....hırsız eliyle koymuş gibi almıştı ben yerdeki ipden anlamıştım ters giden bir şey olduğunu sonra çantama bakmıştım cüzdanda para yok koşup ablamın takılarına baktım bomboş bizim için ekstra harcama olmuştu enişte ve ailesi laf edebilirdi kimseye güven olmaz babam kredi çekip almıştı yerine.polisler geliyor ama öylesine şüphelimiz vardı üst komşu ama bir şey iddaa edilemiyor olaydan birkaç gün sonra komşunu oğlu yüksek bir yerden düştü aşağıya allahından buldu ama çocuğua şükür bir şey olmadı babasının cezasını çocuk çekmesin...

kızlar ısın ılgıncı laptop ortalarda gezıyor ust kata hıc cıkmamıs bu kısı kutusundan altınları cebıne atmıs ve gıtmıs bır tane bıle altın degerınde bıseyım kalmamıs.Hıc bır ız yok ayak ızı var mı yerlere baktım el ızı var mı duvarlara baktım yok.Olay yri inceleme gelmek üzere şimdi onlar telefonda aile ici hırsızlık dıyoruz boyle vakalara dedı ..Yanı esınız ya da sız demıyorum ama sızıın evı bılen bırı sızı takıp eden bır komsuda olabılır dedı gelcekler sımdı ınsallah bulunur.Esımde klımacılardan baska dusunmuyorum dıyor.Dua edın nolur

gecmis olsun canim cok uzuldum 1 lira dusursek geri aliyoruz
kaldiki o kadar altin insallah bulunur .
bide sigorta demis bazi arkadaslar o kadar altin olduguna kanitin yokki
biz evi yeni almistik allahtan hirsizligada geciyor yaptirmadanda alamiyorsun

Evi tasinmadan hirsiz girdi pencere buyuk kapi gibi exper geldi
tum calinanlari soyledik faturalarini verdik pencereyi beyaz esyalari odediler
demem Oki aldigina dair belgen yoksa odemezler. Turkiyede pek kimse yaptirmiyor.

çok geçmiş olsun hırsızlar artık dedektörle girip eliyle koymuş gibi buluyorlar kapıda camda zzorlama falan varmıydı baktınızmı

Cok saolun kızlar sımdı olay yerı ınceleme geldı parmak ızıne rastlayamadılar herzaman cıkmıyormus ter gıbı bırsey dedıler.Kesınlıkle kılıtlerı degıstırmemı soyledıler bunu bılen bırı yaptı dedıler klımacıdan sıkayetcı olcaksanız ıfade vermenız gerekıyor dedıler.Ben sımdı nasıl sıkayetcı olucam elın adamından zaten yapmadım dedıkten sonrada hıcbırsey yapamıyorlarmış delil gerekiyormus parmak ızı yok dediler of . Calınan altınlarımla kalıcam sanırım

Geçmiş olsun dışardan bakınca hırsızlık yok gibi aile bireylerinizden birinde varmı anahtarınız annenizde kayınvalidenizde yada evi yeni aldık diyorsunuz anahtarı değiştirdiniz dimi bunlar aklıma gelenler umarım bulunur bu mübarek ayda alanında yanına kar kalmaz zaten Allah verir cezasını merak etmeyin..

Ben sigortacıyım. Evi krediyle aldıysanız dask ve konut poliçesi yapılmıştır. Konut poliçesindeki teminatları inceleyin. Sadece, bina yangın ve depremmi yapılmış yoksa eşya yangın, deprem, hırsızlık teminatları verilmişmi. (Tabi altınların poliçede belirtilmesi gerekiyor.)Sigortacınızla bir görüşün.

canım bızım eve de hırsız grms farkında bıle olmadık ta ki babam cebınden para almak ıcın ceketıne bakana de.bılezıgı almşlar kutusunu bırakmşlar.annemın cantasınndan paraları calmş oldugu yere asmıs.babamın esyalrından para alms askıya asmş.şok olduk hiç bir dağınıklık yoktu.polıse haber verın yakın bı yerlerde evınıze bakan kamera falan var mı hıc oturdgnz yer nasıl bılmem ama belkı bırılerının gozune bı yabancı falan takılmştr

Eve taşındığınız zaman,kilidi değiştirmiş miydiniz ?

Evet klimacılar olabilirdi,biri çıkıp yedek anahtar yaptırmış olabilirdi.
Ama evi karıştırmadan şıp diye altınları almaları uzak ihtimal.

Evinizin anahtarını yaptırabilecek birisi var mı ?
Kimseye anahtar bıraktınız mı veya evde yalnız bıraktığınız birisi anahtarı yedeklemiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…