- Konu Sahibi catterflym
-
kızlar aksama kadar bekeleyemedım polis cagırdım ve sınırlerım bozuldu kendımı tutamadım agladım.Böyle birşeyi hangi insan evladı yapar yazıklar olsun 10000 falandır tahmınımce
krediyle aldık ama konut sıgortası olmuyor dı mı onda.
İlginç ama hiç misafir gelmedi.Kimse kapıdan içeri girmedi 10 gündür.Sadece 10 gun once klima taktırdık klimacılar geldi.Evimiz dubleks birr ara bir tanesı asagı ınmıs dısarı gıtmıs malzeme almaya ama yatak odasının kapısı kapalıymıs esım dıyor.Hem onlar aldı dıyelım altınları.Yüzüklerimi kim aldı onları daha 4-5 gundur takmıyorum
İlginç ama hiç misafir gelmedi.Kimse kapıdan içeri girmedi 10 gündür.Sadece 10 gun once klima taktırdık klimacılar geldi.Evimiz dubleks birr ara bir tanesı asagı ınmıs dısarı gıtmıs malzeme almaya ama yatak odasının kapısı kapalıymıs esım dıyor.Hem onlar aldı dıyelım altınları.Yüzüklerimi kim aldı onları daha 4-5 gundur takmıyorum
beledıye sınırları içersınde olan her bına dask yanı zorunlu deprem sıgortası yaptırmak zorundadır,dask bınayı korur yangından vs.Siz ayrıca ilave ettirmediyseniz kredi için sadece binaya sigorta yaparlar içine eşyayı dahil etmezler yani bu durumda sigortadan faydalanamazsınız. Çok geçmiş olsun umarım alan kişi bulunur.
Eşim asla yapmaz evet anlatınca eşim gibi duruyor ama o bana kendı bozdurtmadı ev alırken bıle aklıma gelıcek son kısı bıle degil.Şüphelendigim 3 olay var 1- klimacılar aldı 2-apartmandan biri aldı 3-hırsız girdi ama hırsız izlenimi vermedi buda imkansız gibi..
beledıye sınırları içersınde olan her bına dask yanı zorunlu deprem sıgortası yaptırmak zorundadır,dask bınayı korur yangından vs.
konut sıgortası ise kıymetlı esyalrınızdan tutun yerdekı parkeye kadar guence altına alır..poliside aramıssın ne guzel kım yaptıysa cıkar işlh ortaya sonucuda yazmayı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?