altınlarım calındı cok korkuyorum

elin klimacısı nerden bilsin sizin altınınız olduğunu bunu yapan bilen biri akraba diycem gelmedi diyosunuz o zaman ya profesyonel hırsız yada eşiniz cnm başka seçenek yok çünkü..

Kocası altınları yürütmüş akşama polis çağıralım diye ayak yapıyor ya ben ona çok şaşırdım

asıl garibi de konu sahibi buna inanmış!

benim düşündügümü meleknaz sormuş? evinizin anahtarını kimden teslimm aldınız ve taşındıgınızda kilit degişimi yaptınız mı:?

evet polis ilgilenmiyor.bana iz bulsak ne olucak sanıyorsunuz adi hırsızlık vakası için filmlerde gördügünüz parmak izi taraması mı yapılacak sanıyorsunuz dediler...

ve sigorta çok cüzi bir rakam ödüyor.

sadece altınların kaybolmasının nedeni AVM lerde üst aranan cihaz türevi bir aletle gelip sadece altın arıyorlarmış bu da yeni moda...

geçmiş olsun...

Kocası altınları yürütmüş akşama polis çağıralım diye ayak yapıyor ya ben ona çok şaşırdım

asıl garibi de konu sahibi buna inanmış!

Sizin nasıl bir hayatınız var bilemem ama benim etrafımda böyle insanlar yok!
Calınan altınlarımın nerdeyse hepsını esım kendı tırnaklarıyla calısarak aldı siz ne biliyorsunuz da böyle bir yorum yazıyorsunuz?
Eşim ve benim kac gundur yasadıgımız psıkoljık travmayı biliyormusunuz mesela ?
Biz inanclı ınsanlarız bızde boyle yalanlar dolanlar olmaz Allahta sasırtmasın!

Arkadaslar bu arada artık bızde klımacı ıhtımalını dusunmuyoruz cunku klımacılardan 4 gun sonra cekılmıs bır fotografım var ve onda yuzuklerım parmagımda.Klimacılar tam 1 temmuz pzt gelmişti benim 5 temmuz cuma gunu fotografım var yüzükle.Ben altınlarımın olmmadıgını 10 temmuz carsamba farkettım yani olay büyük ihtimalle haftasonu olmus(6-7temmuz) yanı bız evde yokken.. adada kaldık 2 gün..Hala kötüyüm hala korkuyorum Allah tez vakitte bu günleri atlatmamıza yardım etsin insallah.

Çok geçmiş olsun insanın canı çok yanıyor ve huzuru kaçıyo böyle hırsızlıklarda. Adaya gittiğinizi bi sosyal paylaşım sitesinde duyurmuş muydunuz acaba, şimdi hırsızlar ordan takip ediyormuş. Allah yaşatmasın bir daha.

bi kaç arkadaşım sormuş bende tekrar sorayım..eve taşındığınızda kilidi değiştirdniz mi? benimde aklıma ilk o geldi..%100 bilen biri..yada adalara giderken ailen yada arkadaşların biliyor muydu..?bu durumda kötünün kötüsünü düşünmek zorundasın..mesela ailene söylediysen,konu açılmıştır ailende teyzene akrabalarına söylemiştir ne bilim..para bu sonuçta..devir de para devri..rabbim şu mübarek günde kim aldıysa bildiği gibi yapsın.pişmanlık duydursun inş..çok geçmiş olsun cnm

şu facedeki yer bildirimi bence de çok tehlikeli. yapmayalım arkadaşlar. hem niye yer bildirimi yapar insanlar anlamam. nispet yapmak için mi acaba

Evet kilidi degistirmiştik ilk işimizz o olmustu zaten ama 4 ay once kapının ustunde unutmustum anahtarı.O zaman degiştirmedim.Sabahtan gece 11e kadar kalmıstı

Bizim evimizde hırsız girdi, ilk etapda eve bakılınca anlaşılmıyor ama detaylı arayınca anlaşılıyor evin kurcalandığı. Kapınızın kilidinde hiç bozukluk yokmuydu? Yani siz evden kilitleyip çıktınız sonuçta, geldiğinizde kilit aynı şekildemiydi yoksa kapı çekilip çıkılmış şekildemiydi? Siz yokken çalınmışsa eğer ve kapınızda hiçbir arıza yoksa, mutlaka anahtarı olan birisidir. Kayınvalidenizde yada annenizde anahtar var mı mesela? Aileden şüphelenmek doğru değil ama onlardaki anahtar belki kaybolmuştur yada bir komşunuz yapmıştır. Kapıcınız var mı mesela? Yada apartmanı temizlemeye gelen görevli. Ama evde hiç dağınıklık yoksa ya dedektörle aramışlardır, yada mutlaka bilen biridir. Hırsızlar öyle uyanık ki, üst komşumuza girdiler geçenlerde, kadının inci kolyesinin kopça kısmı altınmış. kolyeyi koparıp orasını almışlar.

Çok geçmiş olsun, evde sakın altın bırakmayın. Ne altını 5 lira paranızı bırakmayın. Mal mülk yerine geliyor geri ama o hırsız korkusu çok zor atlatılıyor

bu arada topıktekı herkesın altınları calınıyo.... bence aramızdan bırıııı saka bı yana gecmıs olsun canım bencede polıs cagırmalısın ... umarım tanıdıgın bırı cıkmaz ... yoksa buyuk hayal kırıklıgı................

altınları koyduğunuz kutu ya da ona benzer şey ortada bir yerde mi duruyordu acaba?
eşiniz, anneniz ya da sizin evin anahtarı olan herhangi biri bu süreçte eve sizden habersiz birini getirmiş olabilir mi acaba?
bir de yazıldı mı göremedim ama kaçıncı katta oturuyorsunuz? pencereden girmiş olma ihtimali yok değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…