Altınlarım

Atlantistebiranka

Thank you mario but princess is in another castle.
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
2.724
9.219
158
Arkadaşlar biliyorsunuz boşanmayı kafaya koydum. Bir sorum olacak;
Ben düğünde takılan altınları gidip bozdurup bankaya yatırdım ancak o eş dediğim karaktersizin baskıları yüzünden müşterek hesaba yatırdım. Daha sonraki günlerde onun ailesi zor duruma düştü diye (vicdanım yerin dibine girsin, nasıl karaktersizlerin içine düşmüşüm bilemedim.) büyük bir kısmını borç verdim. Ve tabi ki geri gelmedi, oğullarının kendilerinin yeminleri boyunlarına dolansın dilerim. Her neyse.
Şimdi düğün görüntüleri falan var bende, ben onlara hakkımı bırakmak istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim? Benim gibi salak az bulunur, gözümü bi açın Allah için.

Arkadaşlar biliyorsunuz boşanmayı kafaya koydum. Bir sorum olacak;
Ben düğünde takılan altınları gidip bozdurup bankaya yatırdım ancak o eş dediğim karaktersizin baskıları yüzünden müşterek hesaba yatırdım. Daha sonraki günlerde onun ailesi zor duruma düştü diye (vicdanım yerin dibine girsin, nasıl karaktersizlerin içine düşmüşüm bilemedim.) büyük bir kısmını borç verdim. Ve tabi ki geri gelmedi, oğullarının kendilerinin yeminleri boyunlarına dolansın dilerim. Her neyse.
Şimdi düğün görüntüleri falan var bende, ben onlara hakkımı bırakmak istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim? Benim gibi salak az bulunur, gözümü bi açın Allah için.
Düğün görüntülerinizin bir önemi yok da, hesaptan para çıkışını direkt başka bir hesaba mı yaptınız elden mi verdiniz önemli olan o. Görüntü size bir şey sağlamaz ki alıp harcamış da olabilirsiniz sonuçta.

Hesaptan para çıkışı başka bir hesaba (karşı tarafa ait olduğu ispatlanabilecek olan) EFT ya da Havale ise o zaman hakkınızı arayabilirsiniz ama çekip elden verdiyseniz de ne malum verdiğiniz olur yani maalesef ki :(

Düğün görüntülerinizin bir önemi yok da, hesaptan para çıkışını direkt başka bir hesaba mı yaptınız elden mi verdiniz önemli olan o. Görüntü size bir şey sağlamaz ki alıp harcamış da olabilirsiniz sonuçta.

Hesaptan para çıkışı başka bir hesaba (karşı tarafa ait olduğu ispatlanabilecek olan) EFT ya da Havale ise o zaman hakkınızı arayabilirsiniz ama çekip elden verdiyseniz de ne malum verdiğiniz olur yani maalesef ki :KK43:
Oğlu götürdü elden verdi ne yazık ki.

Oğlu götürdü elden verdi ne yazık ki.
Yani bunu maalesef yasal olarak kanıtlamanız zor, o nedenle işiniz biraz Allahlık gibi maalesf :( Parayı onların aldığına dair kanıt yok anca belki ATM veya vezne görüntüleri filan incelenirse diyeceğim ama çok emin değilim ondan da aklıma tek gelen o oldu, onlar da tutuluyor mudur tutuluyorsa ne kadar tutuluyordur filan bakmak lazım o işe.

Yani bunu maalesef yasal olarak kanıtlamanız zor, o nedenle işiniz biraz Allahlık gibi maalesf :KK43: Parayı onların aldığına dair kanıt yok anca belki ATM veya vezne görüntüleri filan incelenirse diyeceğim ama çok emin değilim ondan da aklıma tek gelen o oldu, onlar da tutuluyor mudur tutuluyorsa ne kadar tutuluyordur filan bakmak lazım o işe.
Tazminat davası açacağım sanırım, psikolojik şiddetle geçen günlerimi ödetmek istiyorum onlara.

Boyle durumlari kanitlayamiyorsunuz maalesef. Ama yine de sansinizi deneyin. Karsi taraf altinlari aldi gitti diyor cikiyor isin icinden benim gorduklerim o sekilde.

Back
X