- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Gercekten cok Komik. Ondan bahsetmiyorum kirilmalarini istemiyorum saygidan. Ama galiba anlayamazsiniz okadar kafaniz almaz burdan bile anlayabiliyorum.saygi mi? Altinlari kaynanaya vermek mi saygi
Neyse. Saygilar
Tesekkürler yorumunuz icin cesaret verdiniz banaAy benim kv dede aynı bahane ile altınlarını el koymuştu. Bir yıl kadar orada kaldı. Bir gün ona gittiğimde sanki hiç aklımda yokmuşta aniden hatirlamisim gibi "gelmişken şu bizim altinlarida alayım bari neredeydi?"dedim.yerini söyledi gittim aldım bu kadar.büyütmeyin yani onlar zaten sizin.
Insallah öyle birsey olmamistir en son duruyordu..8 yil olmus ya siz istediginiz halde vermiyorlarsa o altinlar gitmistir bence
Vermek istemiyorlarsa başka sebebler arardım, ya size güvenmiyorlar boşanma falan olursa kadının oluyor altınlar, yada kendi malları olarak düşünüyorlar.Başka bir sebeb olamaz...
Benimkini de nikahtan sonra aldılar hemen. Aptal sürüsüMerhabalar size danismak istedigim bisey var arkadaslar.
Ben 8 yillik evliyim dügün günü altinlarimi kaynanamgil aldi sizde durmasin evde calinir malinir dediler aldilar. Gidis o gidis. Ama artik almak istiyorum geri. Dügüne giderken takmak istiyorum görüyorum herkes kolunda bileziklerle geziyor ben bos gidiyorum. Bitanede evladim var büyüyor bellki acil lazim olacak bana bozduracagim.esim annesine babasina kac kez duyurdu verin kasa acacagim oraya koyacagim diye ama nafile napacaksiniz kasaya dünyanin parasini vereceksiniz dursun bizde iste bizim ev sigortali calinsada bisey olmaz diyorlar. Biliyorum bozdurmadilar gösterdiler bana. Ama niye vermiyorlar anlamiyorum. Ben kasada dursun istiyorum kirmadan onlari nasil alacagim altinlarimi sizce bana bi akil verin kizlar. Yoksa yanlismi düsünüyorum ordami kalsin bilmiyorum.
Hala onlarda mi pekiBenimkini de nikahtan sonra aldılar hemen. Aptal sürüsü
O halde isteyin altınızı istemekle saygısız olmazsınız. Saygı bambaşka bir şey. Demekki sizi önemsemiyorlar, güvenmiyorlar. O zaman sizinkisi tek taraflı bir saygı. Çünkü size saygı duyulmuyor. Ne kadar ayıp birşey vermemeleri. Yani ne hakla hangi cüretle..tabi duruyorsa önce bundan emin olun.Hyr ev bizim kendimizaldik herseyimizi
Yok biz kasa açtırdık dedi aldı. Ama sizinkilerin evi sigortalıymış yani nasıl alınır ki hele de kafalar basmıyorsa.Hala onlarda mi peki
Isteyecegim zaten artik yeter küserlerse küssünler canim cok kez istedik cok bize güvenmiyormusunuz korkmayin yemeyiz diyorlar ama bu sefer kaynanam evde yanlizken alip gelirimO halde isteyin altınızı istemekle saygısız olmazsınız. Saygı bambaşka bir şey. Demekki sizi önemsemiyorlar, güvenmiyorlar. O zaman sizinkisi tek taraflı bir saygı. Çünkü size saygı duyulmuyor. Ne kadar ayıp birşey vermemeleri. Yani ne hakla hangi cüretle..tabi duruyorsa önce bundan emin olun.
Basmiyor gercekten onuda denedik alin su parayi gidin alin ne alacaksaniz diyorlar. Altinmi bozulurmus araba ev icin diyorlar. Cok sinirleniyorum nekadar israrcilar neden vermiyorlarYok biz kasa açtırdık dedi aldı. Ama sizinkilerin evi sigortalıymış yani nasıl alınır ki hele de kafalar basmıyorsa.
Araba alıcaz vs deseniz?
Eşimin ailesinde de altın bozdurmakBasmiyor gercekten onuda denedik alin su parayi gidin alin ne alacaksaniz diyorlar. Altinmi bozulurmus araba ev icin diyorlar. Cok sinirleniyorum nekadar israrcilar neden vermiyorlar
100 bilezikten bahseden kim?ole bi sarmistiki onalri acikcasi alacagindan hic suphelenmedigim icin acipta sahmak gelmedi aklima,
o altınları unut canım coktan yediler açlarMerhabalar size danismak istedigim bisey var arkadaslar.
Ben 8 yillik evliyim dügün günü altinlarimi kaynanamgil aldi sizde durmasin evde calinir malinir dediler aldilar. Gidis o gidis. Ama artik almak istiyorum geri. Dügüne giderken takmak istiyorum görüyorum herkes kolunda bileziklerle geziyor ben bos gidiyorum. Bitanede evladim var büyüyor bellki acil lazim olacak bana bozduracagim.esim annesine babasina kac kez duyurdu verin kasa acacagim oraya koyacagim diye ama nafile napacaksiniz kasaya dünyanin parasini vereceksiniz dursun bizde iste bizim ev sigortali calinsada bisey olmaz diyorlar. Biliyorum bozdurmadilar gösterdiler bana. Ama niye vermiyorlar anlamiyorum. Ben kasada dursun istiyorum kirmadan onlari nasil alacagim altinlarimi sizce bana bi akil verin kizlar. Yoksa yanlismi düsünüyorum ordami kalsin bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?