altinlarim

Ay benim kv dede aynı bahane ile altınlarını el koymuştu. Bir yıl kadar orada kaldı. Bir gün ona gittiğimde sanki hiç aklımda yokmuşta aniden hatirlamisim gibi "gelmişken şu bizim altinlarida alayım bari neredeydi?"dedim.yerini söyledi gittim aldım bu kadar.büyütmeyin yani onlar zaten sizin.

Tesekkürler yorumunuz icin cesaret verdiniz bana

Size ait olan bir seyi emanet ettiginiz kisilerden almak icin neden bu kadar kivraniyorsunuz, gidip verin altinlarimi lazim bana diyeceksiniz başka bir aciklamaya bile gerek yok. Buna kirilacak insanlarsa zaten kirilmayi hakediyorlardir.

Benimkini de nikahtan sonra aldılar hemen. Aptal sürüsü
Eşime diyordum ya benim benim ""benim"" niye onlarda duruyor. Ben nasıl söyleyeyim diyordu. Onlar da bize güvenmiyordu harcarız diye. Çocuk gibi görüyorlardı eşimi. Şimdi onu yıkmaya çalıştığı için arası bozuluyor.
Ya ver takmasam bile sende niye duruyor bende dursun. Ben senin ütünü fırınını evimde tutuyor muyum?

Hyr ev bizim kendimizaldik herseyimizi
O halde isteyin altınızı istemekle saygısız olmazsınız. Saygı bambaşka bir şey. Demekki sizi önemsemiyorlar, güvenmiyorlar. O zaman sizinkisi tek taraflı bir saygı. Çünkü size saygı duyulmuyor. Ne kadar ayıp birşey vermemeleri. Yani ne hakla hangi cüretle..tabi duruyorsa önce bundan emin olun.

Isteyecegim zaten artik yeter küserlerse küssünler canim cok kez istedik cok bize güvenmiyormusunuz korkmayin yemeyiz diyorlar ama bu sefer kaynanam evde yanlizken alip gelirim

Yok biz kasa açtırdık dedi aldı. Ama sizinkilerin evi sigortalıymış yani nasıl alınır ki hele de kafalar basmıyorsa.
Araba alıcaz vs deseniz?
Basmiyor gercekten onuda denedik alin su parayi gidin alin ne alacaksaniz diyorlar. Altinmi bozulurmus araba ev icin diyorlar. Cok sinirleniyorum nekadar israrcilar neden vermiyorlar

Eşimin ailesinde de altın bozdutm
Basmiyor gercekten onuda denedik alin su parayi gidin alin ne alacaksaniz diyorlar. Altinmi bozulurmus araba ev icin diyorlar. Cok sinirleniyorum nekadar israrcilar neden vermiyorlar
Eşimin ailesinde de altın bozdurmak böyle bir şey. Ama bize de çıkarıp o kadar para vermezler kalpten giderler
O nedenle alabildik. Sizin işiniz biraz zor anladığım kadarıyla.
Ancak biraz üsteleyip alacaksınız. Kırmadan da olacağını sanmıyorum. İnsanlar çok büyük bağlanmışlar bu olaya. Bir iki kez söyleyin reddedeceklerdir. Sonra 3,5 kez daha söyleyin. Kararlı olduğunuzu anlasınlar.

Eğer ters çıkışınca geri dönülemez yollara gidecekse tartışma, araba alıyoruz lafıını dolandırın bikaç kez arabanız yoksa.
15 gün içindede aradığımız arabayı bulduk altınları alalım diyeceksiniz. Aldıktan sonrada aracın kazası varmış vazgeçtik falan dersiniz :) biz kendi paramızla almak istiyoruz sizden para istemiyoruz diyede belirtin.
Buda olmazsa düğün var düğünde takmak istiyorum diye ısrar edin, acıtasyon yapın sonra geri vermeyin kasaya koyduk diyin :)

Kirmadan alamazsin diye dusunuyorum
Mecbur kiracan
Kapiya dayanip merhaba altinlarimi almaya geldim demelisin

o altınları unut canım coktan yediler açlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…