altinlarim

kocana devret yolla almadn gelmesin eve

evlerini sigortalamışlardır. Ama altınlarınızın poliçe kapsamında olduğunu sanmıyorum. Evde altın ve para varsa bunlar için sigorta şirketine bir bildirim yapılır ve ekstra prim ödenir. Bunu onlara söyleyin altınlarınızı geri isteyip kasa kiralayıp oraya koyun tabi hala duruyorsa...

bankaya altın hesabı açtık oraya koyacağız de. dır dır yaparlarsa, bizim altınlarımızı verebilir misiniz de soğuk bir tonla.

ya versene şu kaynananın telını yemınle aksamına getircek ayagına o altınları uyuz oldum 8 sene ne demek ya.acıklma yapma istet kocana alsın htta nerdeyse kocan gizlice alsın altınlarını :)

ya versene şu kaynananın telını yemınle aksamına getircek ayagına o altınları uyuz oldum 8 sene ne demek ya.acıklma yapma istet kocana alsın htta nerdeyse kocan gizlice alsın altınlarını :)

yanlış kişiden alıntı yapmışsın canım

Ev sigortalı olsa bile altınları karşılamıyorlar ki eğer evde kasası varsa altında kasanın içindeyse buna rağmen çalındıysa o zaman yüzde bilmem kaçlık bi kısmı karşılanıyor. Bozdurucam yatırım yapıcam deyin. Bana da yaptılar eşimin başının etini yedim ne hakla canım onlar mı karar verecek geri aldığımda da 3-5tanesi eksikti ayyy aklıma geldi yine sinirim tepeme çıktı

esın aılesıne kasa kıraladım altınları almaya geldım dıyecek
veya sen altınlarımı almaya geldım dıyeceksın

takmak ıstıyorum dersen takmak ıstedıgınde ıstedıgın zaman ıstedıgını gel al tak yerıne koy derler
kasa actık almaya geldık dıyeceksınız esınızle

Çok üzgünüm ama bu yaptığına resmen şe...zlik denir. Benimde altınlarım alındı hırsız muamelesi yaptım. Ha dedim cüzdanımdan para aşırmış evime gizliden girip bişeyler çalmış ha altınlarımı almış hiç bi farkı yok. Benimkide annem yapmaz demişti hani dedim yapmazdı eli uzun çıktı dedim

8 yildir hicmi takmak istemedin yeni aklına geldi belkide hevesin yoktu o zamanlar bilemem ama açıkça soylemelisin anne altinlarimi kullanmak istiyorum artik düğün nisan oluyo vs kolumda dursun evi bekleyene kadar de

Ben eşime aynen şunu söyledim çamaşır makinamızda çok pahalı çalınabilir o zaman çamaşır makinasıda annenlerde kalsın biz elde yıkarız dedim gülerek sonra suratım sert bi ifade aldı manyakmısınız ya siz benim olan bişey benim istediğim yerde durur çocukmuyız biz dedim oda nolucak çalıcaklar mı sanki dedi bemde belli olmaz dedim eksik olursa aldırırım dedim. Sonra aldık eksik çıktı aldırmadım bişey demedim ama eşim çok utanmıştı sinirlenmişti de baya

8 yıl mı ben olsam şimdiye kadar çoktaaan almıştım ne münasebet ya size ait olana zorla el koymuşlar gasp ediyrlar altınlarınızı.Siz karışmayın eşiniz kasa açtım desin direk almaya gitsin altınları küserselerde oğullarına küssünler

Bak canım kırılıcaklar mı düşüncesini at çöpe.

Yaaa çok beğendim banane kvmin kolundaki bilezikleri istiyorum demiyosun ki.

Sen senin olanı istiyosun . 8 yıldır orda durması kadar saçma bişey yok.

8 gün dursa balayına gider gelir alırsın evboş yeni evliyşz hırsız girerse muhabbeti olur.

Ama 8 yıl nedemek resmen çöreklenmiş üstüne.
Hiç vakit kaybetme yarın git anne altınlar nerde de çıkarsın tak hepsini koluna
oldu bitti

Kalpler kirilmadan istimek istiyorsan... Ozel gunlerse istiyeceksin.. Mesala dogum gunu, bayramlarda, yıl başinda, dugunlerde, nişanlarda, sunnetlerde, söz kesmede, evlilik yıl donumunde, mevludlerde, kadinlar gununde vs vs. O ozel gunlerde takilarimi takmak istiyorum artik diyeceksin ve alip takacaksin..

Gercekten cok Komik. Ondan bahsetmiyorum kirilmalarini istemiyorum saygidan. Ama galiba anlayamazsiniz okadar kafaniz almaz burdan bile anlayabiliyorum.
Neyse saygilar bizden
Evet almaz. Senin gibi kavram kargaşası yaşamıyorum çünkü. Bu saygı kafalarına da giremiyorum zira ben malımı kimseye vermem. 8 yıl da beklemem. Soğuk su iç.

8 yil çok uzun sure, insan sayisini unutur
kirilirlar diye dusunme onlar diyomu gelin kirilir diye bak
ben sanmiyorum onlarin geru gelecegini ama uzatma direk soyle
sonucuda yaz buraya

Gerekirse sert bir dille soyleyeceksin 8 yıl olmuş artık versinler yani onların evde bişey olmuyor da sizinkinde mi birşey olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…