altinlarim

E ne zaman verecekler o zmn ona ne diyorlar ? Ev araba için değil de ne için o altınlar..hoşşş ben de düğün sonrası görmedim altınlarımı yarısını kayınpeder borcunu kapatmış yarısı kasadaymış güüüyaaa ama hakkımı kesinlikle helal etmiyorum ahirete bıraktım o hesabı..siz de durumu önce güzel bir dille düğüne giderken takmak istiyorum diye anlatın en azından 1-2 dal bilezik koparın onu da vermiyorlarsa artık Allah sorsun sual etsin ne demeli!..

Eşinizin düğünlerde takacağı aksesuarları olsaydı ama takamasaydı, çünkü sizin babanız eşinizin bu kişisel eşyalarına bizim ev sigortalı diye el koysaydı, ve bu yüzden eşiniz tüm arkadaşlarının yaptığı bir şeyi yapamasaydı ne olurdu? Eşiniz eşyalarını geri ister miydi? 8 yıl boyunca kırmayayım diye susar mıydı? Susmazdı. Siz de zaten onun bu muameleye maruz kalmasına 1 ay bile olsa izin vermezdiniz.

Bir şeyi yaptığınızda saygısızlık olur mu olmaz mı anlamak için eşiniz aynı durumda olduğunda o şekilde davransa saygısızlık olur muydu diye düşünün. Eşiniz yaptığında saygısızlık olmuyorsa, siz yaptığınızda da olmaz.

Eşiniz yaptığında saygısızlık olmayan bir şey siz yaptığınızda saygısızlık olarak değerlendirilecekse, sadece kadın olduğunuz için eziliyorsunuz demektir.

kirilirsa kirilsinlar altin senin degilmi ozaman gidip alacaksin

verin kada actirdim bitti

kirilirsa kirilsinlar altin senin degilmi ozaman gidip alacaksin

verin kasa actirdim bitti

Aminnnn cnmm Allah sorsun

Ben yumusak yüzlüyüm hemen kandiriliyorum ama korkum gercekten duruyormu yoksa uctumu altinlar hepsini yarin ögrenecegim artik

Eşinize söyleyip ertesi gün gidip ortak kasa açtırin.parasini da odeyin. Yapıcam edicem diyerek yol çıkın. Sonrada evlerine gidip direk siz konuyu açın gerekirse böyle böyle ortak bir kasa actirdik diyip Size ait olanları alın. Bu ne yahu kimin malını kimden saklıyorlar.

Benim hiç böyle sorunlarım olmadı çünkü bana ailem dışında kimse bilezik takmadi..annem abim ablam taktı o kadar

Bu 8 yıl içinde evinize hiç hırsız girdi mi bu arada valla
Benim hiç böyle sorunlarım olmadı çünkü bana ailem dışında kimse bilezik takmadi..annem abim ablam taktı o kadar

Benimde annem babam abim teyzeşerim halalarım taktı ama onlar için farketmiyor ki. Düğünde takılan kimden olursa olsun takılmış altın. Onlar kendilerinde bu hakkı görüyorlar şe..zlik dememin sebebide bu ailemin taktıkları bana hediyedir sonuçta herşeyi geçtim onları bile zor aldım.

Hatta bi bilezik takacaklardı ensona kaldılar diye koluma takmadılar. Annem duymuş kp "takma takma boşver herkes gitti zaten" demiş.

Kendileri takmadiklari halde sahiplendiler yani!pes! Ne kadar ayıp ya

Kendi kızlarını istemeye geldiklerinde biton para altın istediler gözümün önünde nişanlıydık ozamanşar nişanlımda oradaydı sonra apar topar bi bilezik almışlar. Orada takmadılar ama altınları hepsini biraraya koymuşlardı alırken açtı gösterdi bilezikleri ayrı koymuştu açmasına fırsat vermeden bakiyim deyip aldım elinden kibar bişekilde. Eminim dalgınlığına gelmiştir.
Evet çok ayıp böyle şeylee yeni evli çift belki bişeye ihtiyaçları olacak gelinin eksikleri olacak belki ordan karşilicak altının takılma amacı bu zaten evli çiftin evlerini kurmaşlarına yardımcı olmak.mağdem kv kpre gidecek takılar o zaman takı esnasında onlarda taksım bi kırdela isteyen onlara taksın

Hayır doğru düşünüyorsun. Altın senin altının, bıraksınlar da güvencesini ayarlamak sana kalsın. Açık açık iste. Takmak istiyorum, kalanları da yatırım hesabına aktarırım falan de.

10 tane burma bilezigin eksikligini nasil hissetmediniz

Çok uzun zmn olmus.. Bozdurladılarsa muhtemelen bir yatırım yapmanız için saklıyorlar çar çur olmasn die. Sizde kv ye söyleyn takmak istiyoruz ukte kaldı diye..

Almasina al da takma nolursun
Kasa alin gosterin kapisini acin bekleyin onunde

Açıkça isteyin bir şeyi öne sürmek zorunda değilsiniz hala mısın kırın eserlerde noldu altını bozdurdunuz mi diye sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…