- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
Sen 8 yıl kırılmışsın bırak onlarda birkere kırılsın, hoş kırılacak birşey de yok ortada sonuçta hakkın olanı istiyorsun.Ya kirilirlarsa cok aliniyorlar herseye
hmmm boylesi bir konu ilk kez acildi genelde altinlar uzerine soguk mu olur ilik mi olur bir bardak su icilirdiMerhabalar size danismak istedigim bisey var arkadaslar.
Ben 8 yillik evliyim dügün günü altinlarimi kaynanamgil aldi sizde durmasin evde calinir malinir dediler aldilar. Gidis o gidis. Ama artik almak istiyorum geri. Dügüne giderken takmak istiyorum görüyorum herkes kolunda bileziklerle geziyor ben bos gidiyorum. Bitanede evladim var büyüyor bellki acil lazim olacak bana bozduracagim.esim annesine babasina kac kez duyurdu verin kasa acacagim oraya koyacagim diye ama nafile napacaksiniz kasaya dünyanin parasini vereceksiniz dursun bizde iste bizim ev sigortali calinsada bisey olmaz diyorlar. Biliyorum bozdurmadilar gösterdiler bana. Ama niye vermiyorlar anlamiyorum. Ben kasada dursun istiyorum kirmadan onlari nasil alacagim altinlarimi sizce bana bi akil verin kizlar. Yoksa yanlismi düsünüyorum ordami kalsin bilmiyorum.
Güveniyor iseniz bırakın onlarda kalsın. Öyle kolunda bilezikle düğüne gitmek bana çok yanlış geliyor belkide bu yüzden isteğinizi gereksiz buldum. Acil bir durum olursa zaten sizin alır ve bozdurursunuz.Merhabalar size danismak istedigim bisey var arkadaslar.
Ben 8 yillik evliyim dügün günü altinlarimi kaynanamgil aldi sizde durmasin evde calinir malinir dediler aldilar. Gidis o gidis. Ama artik almak istiyorum geri. Dügüne giderken takmak istiyorum görüyorum herkes kolunda bileziklerle geziyor ben bos gidiyorum. Bitanede evladim var büyüyor bellki acil lazim olacak bana bozduracagim.esim annesine babasina kac kez duyurdu verin kasa acacagim oraya koyacagim diye ama nafile napacaksiniz kasaya dünyanin parasini vereceksiniz dursun bizde iste bizim ev sigortali calinsada bisey olmaz diyorlar. Biliyorum bozdurmadilar gösterdiler bana. Ama niye vermiyorlar anlamiyorum. Ben kasada dursun istiyorum kirmadan onlari nasil alacagim altinlarimi sizce bana bi akil verin kizlar. Yoksa yanlismi düsünüyorum ordami kalsin bilmiyorum.
Yuh diyorum ne insanlar var terbisyesizlikten de beter bişey bu gasp hırsızlık adına ne dersen de hiç takmasaymış o Zaman ay allah yardımcın olsun bence hep mesafeli ol günü gelir laf söylerse sen benim gelinliğime 10 altın bilezik fiyat biçtin o bilezikleri aldın ben senden gelinlik hizmetlerimi 10 bileziğe sağın almış oldum dersin kalır öyle ayran budalası gibi. Çok pis sinir oldum kvneEvlendigim gece altinlari kayinvalidrm aldi.dugunden 1 hafta sonra esime drdimki altinlarimi iste annenden bankadan kasa kiraliyalim orada dursun dedim,esim annesine dedi anneside abinin (yani kaynimin )kasasina koyun dedi,dedim ne alaka?benim hollandacam var kendime kasa acarim dedim.ve kaynanam aradan 15 dk grcince altinlari getirdi,aklimdan hic altinlari saymak gecmedi,oylece verdigi gibi altinlari gidip kasaya koydum,aradan 1 sene gecince annem dediki altinlarini al bankadan ,kardesimin dugunu olacakti takarsin orda dedi,altina merakim olmadigi icin hic kasaya ugramamistim bile,tamam dedim takim madem kardesimin dugunu,gittim aldim altinlari kasadan,annemin oraya gectim,annem altinlari kontrol edince eksik bunlar dedi,yokya nesi eksik dedim,hepsini aldim geldim dedim.yok kizim eksik dedi,basladi saymaya bu bunu takmisti biz buju takmistik diye,gercektende 10 burma bilezigim eksikti,belki bankada unutmussundur dedi,bankanin kapanmasina 10 dk vardi gittik baktik hemen yok orda,bana kizdi annem bozdurdunmu yoksa diye altinlari,tabiki hayir dedim,sonra esime sordum belki annende kalmistir dedim,yok benim annem almaz dedi,dedim sen bi sor yine,annesinde sordu annesi hemen evet o altinlar benim dedi!!! Esim annesiyle tartisti biraz,neyse o konu kapandi orda,daha sorna eltim kaynanama demis iste cok ayip ettin anne ,kizin altinlarini neden aldin diye,bana gelinlik yapmadi niye verecektim demis:) ki ozaman daha 1 haftalik gelindim:). Aldigin10 burma bilezikte kendi taktiklariydi yani,
İnşallah alırsın insanlara olan güvenim bir nebze dÜzelir.Sagolun cevap yazamadim banlanmisim giremedim dün. Tskler herkese bugun almaya gidecem insallah haber veririm
İnşallah alırsın insanlara olan güvenim bir nebze dÜzelir.
Üste cikmislar bide sorsaydin ceyrekler nereye uctu? Cok bile kaldi bunlar deseydin.Cok iyi niyetlisin 8 yil ne demek yaAltinlarimi aldim saydim duruyor bileziklerim setim ama ceyrekler ucmus kiyamet koptu güvenmiyorsunuz bize gelmeyin bidaha falanlar filanlar inanamadim. Resmen okadar büyüttülerki saka gibiler yeni geldim evime hala soktayim kovdular resmen bizi
hem suçlu hem güçlülerAltinlarimi aldim saydim duruyor bileziklerim setim ama ceyrekler ucmus kiyamet koptu güvenmiyorsunuz bize gelmeyin bidaha falanlar filanlar inanamadim. Resmen okadar büyüttülerki saka gibiler yeni geldim evime hala soktayim kovdular resmen bizi
Valla hırsız çalsa daha iyi böyle durumlarda hiç değilse yüzünü görmezsin ömür boyuDüzgün altinlari-hırsız-kayinvalide üçlü denklemin hiç anlayamam.Düğün gecesi ece hırsız giremiş. Hırsız eve girecek sanki evde kimse yok mu.Evde oglunla gelininle kavga edecek muhtemelen bir ölümlü kavga olacak .Oğluna gelininin hayatı bitecek ama çok şükür düğün altınları kurtulmuş olacak öylemi? ??? .........böyle paranın icine
Hiç bir kaynana k.p yemesin beni dertleri para altın yalanlarla gelenek görenek diye altınları götürüyorlar.
Bir arkadaşım sırf bu nedenden boşanmaya çıktı grubu kırıldı eşine ailesine güveni azaldı. GÜVEN OLMAYONCa yürümedi evlilikleri. SONRAsi o kadar acı olaylar olduki..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?