Altinlarimi benden sakliyorlar !!

Balkaymakbebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
142
173
53
29
Merhaba ben 1 bucuk yillik evliyim dugunun ertesi gunu altinlarimi kaynanama verdim kendi kasasina koysun diye gidis o gidis geri hic gormedim ve su an hamileyim 5 aylik sabah esime dedim artik altinlarimizi alalim kendimiz hesap acalim cocugumuz olacak kendimiz sakliyalim ona gelen altinlati vs... esim evde kiyamet kopardi ne yapacak altini annemde kalsin onun birini kaybet bosarim seni. Sananeee yaa benim altinim istedigimi yaparim!!!! Guvenmemesi ayri zoruma gitti ne yapmam lazim kafayi yicem!!

Baştan hangi akla hizmet verdin ki? Kayinvalidenin kasasindan daha güvenilir bankalarin kasalari, keşke hesap açma işini evlenir evlenmez yapsaydiniz. Bence kimseyi suçlama suç senin. Neyse madem iş işten geçti o zaman eşin sorun mu cikariyor hiç umursama annesiyle de konuş güzelce ifade et planlarini al eşinle en fazla bir kac gün bozusursunuz sonra için rahat olur. Tabi hala kasada ilk gün ki gibi duruyorlarsa. Yoksa ortalık karışır gibi görünüyor

kayınvalidenizin evinde FBI ajanları mı var altınları özel olarak korusun? ne diye ona verdiniz ki en başta.Gitmiş onlar arkasından el salla.Hem böyle bir adamı çok mu aradınız bir de çocuk Sesinizi çıkartmazsanız daha çok ezer sizi.Lafa bak.Bana o lafı edecek adamın anında anasının koynuna geri yollarım

Bizimde öyleydi biz de araba aldık altınlarla o şekilde aldım altınlarımı ev veya araba alabilir siniz

Bankaya koyucam demişsiniz ama adam alıp harcayacaksinkz gibi tepki vermiş . Zaten çok saçma bi tepki biri kaybolursa bosarim seni ne ya çok terbiyesizce. Kv gittiğinizde altınlar için bankada hesap actiracagim diyin .

Oyle bisey olsun gercekden ben ony bosarim !! Sozde getirecekler altinlarimi bu hafta
Bakam ses etmeyin umarım sayısını cinsini hatırlıyorsunuz. Gelmez ise de kayınvalide de sorun kim ne takmıştı gibisinden acın lafı. Yok o 1 grm dı galiba ya da yarımdı . Kadın kısmı kanıtlamak için uğraşır. Evdeyse kasa gel bir bakalım neymiş diye açıp bakın ordamı. Tamamsa alın bir kısmını olmadı ben bunları alıyım ya oğlana hesap aççam deyin. O anki şok ile birşey yapamaz zaten.

Bnde evlendiğimde eşim sürekli yola gittiği için ben tek kalıyordum altınlarım evdeydi sonra babasının kasasına koyduk yaklaşık 1 yıl kadar kaldı istedim getir diye sen güvenmiyor musun demeye başladı bende hayır güvenmiyorum düğünler oluyor yeni gelinim takacam tabı dedim zar zor getirdi ama bundan dolayı cok tartışmamız oldu

Düğünlerde takmak istiyorum vs de bahane et al bi sekilde . Ayrıca yasal olarakta senin hepsi
Evet öyle ama davaya gelince kendi isteğiyle; borca verdik diye yalan attıklarında kalıyor o altınlar hep. O sebeple altınlarınızı kendiniz saklayın. Hırsızdan mı korkuyorsunuz. Buzluğa kakın. Ocak havalandırması kapağı içip içine saklayın . Gerekirse havalandırmayı kullanmayın. Prizin birini iptal edin . Cıkarması cok basit geri koyun yerine priz kapağını. Annenize bırakın güveniyorsanız ancak kocanıza vermeyin. Kanıtlanmıyor malesef.

Son düzenleme:
Hic aklima gelmedi kasa falan acmak o telasla. Ama allah var kaynanam daha guvenilir hele ki kocamin bu tepkisini gordukden sonra anladim ki bisey olsa etse vermez bana ama kaynanam hep der ne olursa olsun altinlarin hepsi senin.

Vallah el oglu her lafi diyo kimse kimseden korkmuyor ve o benim cesaretimi biliyor o yuzden korkusu var altinlari alirsam kavgada fln giderim biliyor yani ask mask dinlemem en ufak hatasinda defolur ama bilmiyor ki beni altin da tutmaz. Neyse demin kaynanam la konustum getirecek geride vermicem kendime heqap acacam

Bankaya koyucam demişsiniz ama adam alıp harcayacaksinkz gibi tepki vermiş . Zaten çok saçma bi tepki biri kaybolursa bosarim seni ne ya çok terbiyesizce. Kv gittiğinizde altınlar için bankada hesap actiracagim diyin .
Zaten tepkisi beni deli etti istersemde satar yerim ona ne kimin hakkiysa o konusur guvensizlik resmen

Kimseye guvenilmez ki bu konuda vallah para altin olunca insan kardesini satiyo bu devirde kalmis ki gelin i karini satmican

Allahdan butun altinimi sayip not aldim ve resmini cektim hepsi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…