- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi zeynep_ neva
Kesinlikle çok doğru 1500 tl nedir saniyede harcanıyor zaten ya cidden çok üzücü . Ben verdim altınlarımı ama gönlüm rahat verdim bir daha gelmeyeceğini biliyordumİnanın ben de anlamıyorum, konu sahibinin şahsına değil genel olarak kadın neden tüm maaşını verir hiçbir fikrim yok
Birikim deseniz evelallah birikim yapabilecek akla sahibiz hepimiz, giderler için olsa eşler anlaşır biri kira fatura diğeri mutfak ve diğer giderleri karşılar, maaşlardan kalanı herkes kendi gönlüne göre değerlendirir veya harcar, sonuçta sabahtan akşama kadar çalışıp alınteriyle kazandığınız bir para var ortada, insan kendisini de şımartmak ister maaşıyla, bu şu anki ekonomik koşullarda 1500 lirayla olacak iş değil hele de 1 ayda 1500 lira çerez parası bile değil.
Kadınlar bu kadar üzülecekse de altınların hepsini vermemeli, bir kısmı kenarda durmalı bence, hem güvence hem kötü gün kurtarıcısı olur, ki araba konusu da arabanız çok eskidir elden çıkarıp yenisini almak gerekir lakin onu da bütçenizi sarsmadan yaparsınız, bugün 2 küsür milyonluk araba üst segment bir araba değil orta karar fakat insanlardan borç alarak üzerine epey altın bozarak bütçeyi alt üst edip sıkıntıya sokan araba almak şart değil, daha uygun fiyatlı arabalar da var sıfır hem de.
Sıkıntıya düşmüyorsa isterse arabaya 10 milyon verir ama bazı erkekler arabayı biraz da gösteriş için alıyor veya arkadaş arası mal mülk yarışı yapmak için.