Altınlarımı kaybettim

Cekummm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
457
181
103
39
Bayanlar merhaba öncelikle konuyu anlatayım,bundan 4-5 sene önce bir kutu yaklaşık olarak 100 gram falan altınımı kaybettim,hala acaba ne oldu diye aklıma takılıyor uykum kaçıyor,mesele altında değil daha bulamam ama gercekten ne olduğunu bikmemek cok zor,acaba bu kayıp olayını hocalar bilirmi,sorsak bir tehlikesi olurmu ,bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi

Şöyle ki bir hafta evde yoktum tatildeydim,odamda aynamın önündeydi,geldiğimde yoktu,eşim evdeydi ama oda annesine gidip kaldı bi kaç gece,kapıyı kitlenez çeker genelde,acaba birimi girdi aldi bilmiyrm
Polisi çagırdık tabi ama kapıda zorlama yoktu,ama kilitsiz kapılar zorlanmadan açılıyor zaten,bina kamerasına faln baktılarda ,alanda elinde çıkacak değil,bişey yapmadılar yani
Şimdi aramıyrm sadece hala ara ara aklıma geliyor ve ne oldu acaba diyrm
O dönem bi tanıdığım hocaya sor demişti,biride tehlikeli demişti,şimdi yibe aklıma gelince burda bir bilen varmı diye sizlere sordum

Eşiniz (ç)almış olabilir mi?

Çalındığını düşüyrm evet,çok çok küçük bir ihtimal o dönem oğlum küçüktü,acaba biyeremi koydu demiştim ama koysa şimdiye çıkardı kaç sene oldu.

Ha ha,polışte aynısını demişti,ama hepsi eşimn hediyesi ve 14 ayardı ,birde aramız iyi şükür,polis boşanma durumunz carmı demişti hatta
Peki başka altınlarınızı yerini kim biliyordu? Ve sizin evde olmadığınızı? Aile apartmaninda mi oturuyorsunuz evinize kolayca girip cikabilecek kimler var bir düşünün

Peki başka altınlarınızı yerini kim biliyordu? Ve sizin evde olmadığınızı? Aile apartmaninda mi oturuyorsunuz evinize kolayca girip cikabilecek kimler var bir düşünün
Başka altınım yoktu evde bunlar takı olduğu için evde hepsinin hatırası cat dediğim gibi özel gün hediyeleri,evde olmadığımı apartmandaki komsularım falan hepsi biliyor,uzun süre evde olmadığım için bilmeyen yoktur,yani kapıcı bile bilir atıyrm

Yani biri aldıysa akıl yürüterek bulmam imkansız,o dönem çok düşündüm,şimdi şunu merak ediyrm,acaba hocalar bilirmi,tehlikesi varmı
Tehlikesi vardr diye hiç girmedim o işe,ama hala sinirim bozuluyor bazen ve diyrm ki bi hocaya sorsammı,sonra evde çocuklar var Allah korusun musallat falan olsalar diye korkup vazgeciyrm

Aile apartmanı falan değil,normal bina ama 50ye yakın ev var
Eşiniz kapıyı kilitlemeden nasıl güvenip gidebiliyor ilginç. Neyse yıllar geçmiş artık bulamazsınız en fazla birilerinden şüphelenirsiniz bundan sonra dikkat edin hocaya falan da gitmeyin diyelim ki hoca alt komşun almiş dedi nerden bileceksiniz ki gerçekten onun aldığını? Boşuna paranizdan olursunuz

Eşim rahat bir insan,çekip çıkabilir ben olsam kitlerim,hocaya gitmemek sadece para içinmi yoksa tehlikelimi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…