Eşiniz (ç)almış olabilir mi?Şöyle ki bir hafta evde yoktum tatildeydim,odamda aynamın önündeydi,geldiğimde yoktu,eşim evdeydi ama oda annesine gidip kaldı bi kaç gece,kapıyı kitlenez çeker genelde,acaba birimi girdi aldi bilmiyrm
Polisi çagırdık tabi ama kapıda zorlama yoktu,ama kilitsiz kapılar zorlanmadan açılıyor zaten,bina kamerasına faln baktılarda ,alanda elinde çıkacak değil,bişey yapmadılar yani
Şimdi aramıyrm sadece hala ara ara aklıma geliyor ve ne oldu acaba diyrm
O dönem bi tanıdığım hocaya sor demişti,biride tehlikeli demişti,şimdi yibe aklıma gelince burda bir bilen varmı diye sizlere sordum
Ha ha,polışte aynısını demişti,ama hepsi eşimn hediyesi ve 14 ayardı ,birde aramız iyi şükür,polis boşanma durumunz carmı demişti hattaEşiniz (ç)almış olabilir mi?
Gerçekten biliyorlarmı,varmı deneyiminizHocalar kesin bilir, biraz altın verip sorun.
Peki başka altınlarınızı yerini kim biliyordu? Ve sizin evde olmadığınızı? Aile apartmaninda mi oturuyorsunuz evinize kolayca girip cikabilecek kimler var bir düşününHa ha,polışte aynısını demişti,ama hepsi eşimn hediyesi ve 14 ayardı ,birde aramız iyi şükür,polis boşanma durumunz carmı demişti hatta
Başka altınım yoktu evde bunlar takı olduğu için evde hepsinin hatırası cat dediğim gibi özel gün hediyeleri,evde olmadığımı apartmandaki komsularım falan hepsi biliyor,uzun süre evde olmadığım için bilmeyen yoktur,yani kapıcı bile bilir atıyrmPeki başka altınlarınızı yerini kim biliyordu? Ve sizin evde olmadığınızı? Aile apartmaninda mi oturuyorsunuz evinize kolayca girip cikabilecek kimler var bir düşünün
Eşiniz kapıyı kilitlemeden nasıl güvenip gidebiliyor ilginç. Neyse yıllar geçmiş artık bulamazsınız en fazla birilerinden şüphelenirsiniz bundan sonra dikkat edin hocaya falan da gitmeyin diyelim ki hoca alt komşun almiş dedi nerden bileceksiniz ki gerçekten onun aldığını? Boşuna paranizdan olursunuzAile apartmanı falan değil,normal bina ama 50ye yakın ev var
Eşim rahat bir insan,çekip çıkabilir ben olsam kitlerim,hocaya gitmemek sadece para içinmi yoksa tehlikelimi sizceEşiniz kapıyı kilitlemeden nasıl güvenip gidebiliyor ilginç. Neyse yıllar geçmiş artık bulamazsınız en fazla birilerinden şüphelenirsiniz bundan sonra dikkat edin hocaya falan da gitmeyin diyelim ki hoca alt komşun almiş dedi nerden bileceksiniz ki gerçekten onun aldığını? Boşuna paranizdan olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?