Krsinlikle evde olmadığımı bilen birisi,kendimi cok suçladım saklamadığım için,ama nasipten cıkmışTanıdık yapmıs gibi gözüküyor malesef
Ne gibi bir tehlike olacak Allah aşkınatehlikesi varmı
Nerden bilsin Allah aşkınaacaba bu kayıp olayını hocalar bilirmi
Ne sormak istediğinizi anladım ama bilmiyorum inanın. Bir de siz evhamlı birine benziyorsunuz öyle bir şey olmasa da korkup psikolojinizi bozarsiniz hiç bulaşmayinEşim rahat bir insan,çekip çıkabilir ben olsam kitlerim,hocaya gitmemek sadece para içinmi yoksa tehlikelimi sizce
Musallat olma durumları oluyormuş,bundan korkuyor insanNe gibi bir tehlike olacak Allah aşkına
Anca kafanızda kurup evden cıt sesi gelse üç harfli beş harfli dersiniz
Nerden bilsin Allah aşkına
Bilecek olsa gider başka yerlerdrn bulur 100-200 gr altınla mı uğraşır
Sizin para kaptırasınız var anlaşılan
Tehlikeli çarpılırsın her manadaEşim rahat bir insan,çekip çıkabilir ben olsam kitlerim,hocaya gitmemek sadece para içinmi yoksa tehlikelimi sizce
Evet üzücü bir olay, ama lütfen hocaya falan gidip dolandırılmayın faydası olmaz isim uydursa bile birilerini zan altında bırakmıs olacaksınızBirde en üzüldüğün hepsi hatırası olan takılar yani 22 ayar olsa kaç defa satmışyık zaten,ama bunlar takım diye duruyordu
Teşekkür ederim,evet biraz tedirgin olabilirmNe sormak istediğinizi anladım ama bilmiyorum inanın. Bir de siz evhamlı birine benziyorsunuz öyle bir şey olmasa da korkup psikolojinizi bozarsiniz hiç bulaşmayin
Musallat olmasa elin adamına inanacaksınız yaniMusallat olma durumları oluyormuş,bundan korkuyor insan
Evet sonuçta bir kişi aldı birilerini zan altında bırakmakta yanlışEvet üzücü bir olay, ama lütfen hocaya falan gidip dolandırılmayın faydası olmaz isim uydursa bile birilerini zan altında bırakmıs olacaksınız
Bilmeden nasl böyle birşey yazabiliyorsunuzEşinize sorun.
O çok iyi biliyor.
Siz de bilmiyorsunuz.Bilmeden nasl böyle birşey yazabiliyorsunuz
Sadece eşimin almadığını biliyrm ,ve hepsi onun hediyesi zaten,14 ayarSiz de bilmiyorsunuz.
Değil mi??
Altınlarım makyaj aynamın üstünde kutudaydı ,evde değildim çünkü bişey tatiliydi hatrlamıyrm ama birleştrmiştikSuçlu her zaman en yakındakidir.
Yoksa kim sizin tatile gittiğinizi, altınınızın yerini, kocanızın evden çıktığını, kocanızın kapıyı kilitlemediğini bilecekki. Birde hırsız bile olsa yatağı döşeği dağıtır eder.
Eşinizin bu durumdan korkup eve kamera taktırması gerekirdi ama o naptı. Muhtemelen gerekli düzeyde endişelendikten sonra yerine oturdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?