Siz benim yazdığımı neden yanlış okudunuz acaba? Bunu bir düşünün.Sadece eşimin almadığını biliyrm ,ve hepsi onun hediyesi zaten,14 ayar
Ve çok şükür onu düşünecek bir maddi durumumuz yok
Allah allah soru işareti anlamadım bişey,ama bunu nerden bilebilirsnz ☺Siz benim yazdığımı neden yanlış okudunuz acaba? Bunu bir düşünün.
Eşiniz çalmış demedim, eşiniz çok iyi biliyor dedim.
Bi hoca lazım da IQ ölçecek bi tıp hocası olsun lütfen. Evde orta yerde altın bırakıp kapıyı kitlemeden evi boş bırakmak... Yersen..Şöyle ki bir hafta evde yoktum tatildeydim,odamda aynamın önündeydi,geldiğimde yoktu,eşim evdeydi ama oda annesine gidip kaldı bi kaç gece,kapıyı kitlenez çeker genelde,acaba birimi girdi aldi bilmiyrm
Polisi çagırdık tabi ama kapıda zorlama yoktu,ama kilitsiz kapılar zorlanmadan açılıyor zaten,bina kamerasına faln baktılarda ,alanda elinde çıkacak değil,bişey yapmadılar yani
Şimdi aramıyrm sadece hala ara ara aklıma geliyor ve ne oldu acaba diyrm
O dönem bi tanıdığım hocaya sor demişti,biride tehlikeli demişti,şimdi yibe aklıma gelince burda bir bilen varmı diye sizlere sordum
Teşekkürler1- nası guveneceksınız haydi aklınız hocaya yetti diyelim kimi nasıl suçlayacaksınız eşin aldı diyiverse kafanızda kurup kurup adama sataşırsanız nolacak ? Pardon eşinize guvenıyordunuz dimi ee o zaman nolacakkime inanacaksınız eşinize inanırsanız hocaya verdiğiniz paraya yazık, hocaya inanırsanız eşinize yazık
2- şarlatan onlar musallat falan gelmez de sizin kafa takıntı yapmış elektrık gitse aklınız gider
3- ohoo öyle bulsalardı onların cinleri olsaydı nice gömülü tarih hazinelerini çıkarırdı o şarlatanlar . 3-5 kişi ağızdan dolma laflarla bizi bulsun die evde oturup ağlarına sazan beklemezlerdi
Amaann benım param var azcık sömürülsek nolacak diyorsanız gidin hocaya ama unutmayın o kapılara gidenler dert sahibi olurlar. bunuda siz kendınız yaparsınız böyle düşüne düşüne musallat oldular mı die kendınızı hasta edersiniz
Teşekkürler
Haklısnz gereksiz ve yersiz olur
İnanın ben hiçbir zaman inanmadım,ama denize düşen hesabı acaba bir fayda olurmu dedim,yoksa şimdiye kadar 10 kere gidebilirdimBide gerçekten hep duyuyorum millet gidiyor öyle hoca die sonra noluyorsa insanlar huzuru kaybedıyor tekrar tekrar hoca die yine onların kapısında buluyorlar kendilerini . Yani para çevirisi olsun die insanları hipnozmu yapıyorlar napıyorlar insanlar el etek öpecek şekle geliyorlar yav haklarında konuşmaya korkuyorlar bildiğin . İşte kafada kuruyorlar musallat cin die akıl sağlıkları bozuluyor tekrar şifa bulucaz die o kapılardan çıkamıyorlar . Giden altın olsun . Aklınızdan olmayın
Rabbim akıl vermiş insanlara kullansınlar diye . Aklınızı kullanın inanmayın milleti dinlemeyin bizim milletimiz sever abartmayı olmayan şeyleri olmuş gibi yaşamış gibi ağzı dolu dolu anlatmayı . Size böyle akıl verenlere söyleyin 60 yaşına kadar çalışıp bir ev bir araba alıp emekli olmak yerine şarlatanlara gitsinler madem inanıyorlar kısa yoldan gömülü altın yeri öğrensinler de genclıklerını refah içinde yaşasınlar madem
Ooo onlarınki daha kötüymüş,belki teyze bağış falan yapmıştrTeyzenin cocuklari, damatları bahçeyi didik etti maalesef altınları bulamadi
Anladım ,hocada atmış demek tutmamışYani köy evinin içini disini her yeri aradılar ama yok bulamadilar, en son komşuların almış olabileceğinden süpheleniyorlardi, artık ümidi kestiler yani hoca pek işe yaramadi
yani haydi hersey okey olsun polise gidip hoca söyledi altınları şu almış deseniz nolcakİnanın ben hiçbir zaman inanmadım,ama denize düşen hesabı acaba bir fayda olurmu dedim,yoksa şimdiye kadar 10 kere gidebilirdim
Ama hep kendimede hakim oldum,lisans mezunu bir insanım zaten ve hatrı sayılır bir mesleğim var ama dediğim gibi sadece insanız ve bazen caresiz kalınca mantığımıza tam yatmasa bile acaba diyebiliyrz,önerilernz için teşekkürker
Ee buldumuYine benim babaannem köyde Rumlardan kalma bir evde yaşıyordu, evin bahçesinde Rumlardan kalma kuyu var, bahçe çok büyük ve ağaçlık. Köyde herkes sizin bahçede bir küp altın var derdi hep çocuklugumuzdan beri. Babaannem ölünce erkek kardeşim yine ünlü bir hocaya gitti altınları sordu
Sadece merak gidecekyani haydi hersey okey olsun polise gidip hoca söyledi altınları şu almış deseniz nolcak
Sacmalama bacım merak için hem paranı harcama hem kendını korkutmaSadece merak gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?