Altınlarımı kaybettim

Cekummm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
457
181
103
39
Bayanlar merhaba öncelikle konuyu anlatayım,bundan 4-5 sene önce bir kutu yaklaşık olarak 100 gram falan altınımı kaybettim,hala acaba ne oldu diye aklıma takılıyor uykum kaçıyor,mesele altında değil daha bulamam ama gercekten ne olduğunu bikmemek cok zor,acaba bu kayıp olayını hocalar bilirmi,sorsak bir tehlikesi olurmu ,bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi

Bi hoca lazım da IQ ölçecek bi tıp hocası olsun lütfen. Evde orta yerde altın bırakıp kapıyı kitlemeden evi boş bırakmak... Yersen..
Kocadan şüphelenme fikri çık aklımdan

1- nası guveneceksınız haydi aklınız hocaya yetti diyelim kimi nasıl suçlayacaksınız eşin aldı diyiverse kafanızda kurup kurup adama sataşırsanız nolacak ? Pardon eşinize guvenıyordunuz dimi ee o zaman nolacak kime inanacaksınız eşinize inanırsanız hocaya verdiğiniz paraya yazık, hocaya inanırsanız eşinize yazık

2- şarlatan onlar musallat falan gelmez de sizin kafa takıntı yapmış elektrık gitse aklınız gider
3- ohoo öyle bulsalardı onların cinleri olsaydı nice gömülü tarih hazinelerini çıkarırdı o şarlatanlar . 3-5 kişi ağızdan dolma laflarla bizi bulsun die evde oturup ağlarına sazan beklemezlerdi

Amaann benım param var azcık sömürülsek nolacak diyorsanız gidin hocaya ama unutmayın o kapılara gidenler dert sahibi olurlar. bunuda siz kendınız yaparsınız böyle düşüne düşüne musallat oldular mı die kendınızı hasta edersiniz

Teşekkürler
Haklısnz gereksiz ve yersiz olur

Bide gerçekten hep duyuyorum millet gidiyor öyle hoca die sonra noluyorsa insanlar huzuru kaybedıyor tekrar tekrar hoca die yine onların kapısında buluyorlar kendilerini . Yani para çevirisi olsun die insanları hipnozmu yapıyorlar napıyorlar insanlar el etek öpecek şekle geliyorlar yav haklarında konuşmaya korkuyorlar bildiğin . İşte kafada kuruyorlar musallat cin die akıl sağlıkları bozuluyor tekrar şifa bulucaz die o kapılardan çıkamıyorlar . Giden altın olsun . Aklınızdan olmayın

Rabbim akıl vermiş insanlara kullansınlar diye . Aklınızı kullanın inanmayın milleti dinlemeyin bizim milletimiz sever abartmayı olmayan şeyleri olmuş gibi yaşamış gibi ağzı dolu dolu anlatmayı . Size böyle akıl verenlere söyleyin 60 yaşına kadar çalışıp bir ev bir araba alıp emekli olmak yerine şarlatanlara gitsinler madem inanıyorlar kısa yoldan gömülü altın yeri öğrensinler de genclıklerını refah içinde yaşasınlar madem öyle az falan da değil ha ağızlarını 5-10 die açıp hanımlarının kollarına bilezik dolduruyorlar etek giyip ellerine tesbih alıp gözlerine sürme çekip Allah kelamını kullanıp oturdukları yerden

Teşekkürler
Haklısnz gereksiz ve yersiz olur

Eşimin teyzesinin yüklü miktar altını vardı, uzun yıllar biriktirip saklamış, hiçbir çocuguna da vermiyordu, teyze aniden ölünce bütün çocuklar evini Didim etti fakat altınları bulamadılar. Sonra buralarda ünlü bir hocaya gittiler altınlar nerede diye

İnanın ben hiçbir zaman inanmadım,ama denize düşen hesabı acaba bir fayda olurmu dedim,yoksa şimdiye kadar 10 kere gidebilirdim
Ama hep kendimede hakim oldum,lisans mezunu bir insanım zaten ve hatrı sayılır bir mesleğim var ama dediğim gibi sadece insanız ve bazen caresiz kalınca mantığımıza tam yatmasa bile acaba diyebiliyrz,önerilernz için teşekkürker

Yani köy evinin içini disini her yeri aradılar ama yok bulamadilar, en son komşuların almış olabileceğinden süpheleniyorlardi, artık ümidi kestiler yani hoca pek işe yaramadi

Yine benim babaannem köyde Rumlardan kalma bir evde yaşıyordu, evin bahçesinde Rumlardan kalma kuyu var, bahçe çok büyük ve ağaçlık. Köyde herkes sizin bahçede bir küp altın var derdi hep çocuklugumuzdan beri. Babaannem ölünce erkek kardeşim yine ünlü bir hocaya gitti altınları sordu

yani haydi hersey okey olsun polise gidip hoca söyledi altınları şu almış deseniz nolcak

Ee buldumu

Hoca, kardeşime bahçenizde hazine var dedi ve yerini tarif etti, kardeşim tarif edilen yer dahil butün bahçeyi kazdı,alt üst etti bir şey bulamadı. Hatta bahçeye hocayı da getirmiş aramışlar ama yok bulamadi. Ama asla ümidini kaybetmedi, ömrün var oldukça arayacağım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…