Evet genelde öyleymiş ama benim eşim maaşıma bile karışmaz,yani sıfır ihtimalBöyle şeylerin altından genelde kocalar çıkar ama sizin kocanız yapmazmış. Bu durumda yine evinize giren çıkan biri almıştır.
Ha ha ha,ama cok eğlenceli,benimda tanıdığm var arayan bi iki anısını anlatmıştı,korkunc ve heycanlıHoca, kardeşime bahçenizde hazine var dedi ve yerini tarif etti, kardeşim tarif edilen yer dahil butün bahçeyi kazdı,alt üst etti bir şey bulamadı. Hatta bahçeye hocayı da getirmiş aramışlar ama yok bulamadi. Ama asla ümidini kaybetmedi, ömrün var oldukça arayacağım diyor
Yok vazgeçtim zaten,Sacmalama bacım merak için hem paranı harcama hem kendını korkutma
Hocalar kayıp altın bulabiliyo olsa hepsini bulur kendi alır geçer saçmalık ya ama böyle olaylar genelde eninde sonunda aile içinden birinden çıkarBayanlar merhaba öncelikle konuyu anlatayım,bundan 4-5 sene önce bir kutu yaklaşık olarak 100 gram falan altınımı kaybettim,hala acaba ne oldu diye aklıma takılıyor uykum kaçıyor,mesele altında değil daha bulamam ama gercekten ne olduğunu bikmemek cok zor,acaba bu kayıp olayını hocalar bilirmi,sorsak bir tehlikesi olurmu ,bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi
Ya ne hocası, kocan almıştır ya da evi kitlemeden gittiyse bilen bir komşu girmiştir. 100 Gr altın evde mi tutulur siz de bi acaipsiniz. Ne hocası bulacak of yıl 2026 bırakın şu işleriŞöyle ki bir hafta evde yoktum tatildeydim,odamda aynamın önündeydi,geldiğimde yoktu,eşim evdeydi ama oda annesine gidip kaldı bi kaç gece,kapıyı kitlenez çeker genelde,acaba birimi girdi aldi bilmiyrm
Polisi çagırdık tabi ama kapıda zorlama yoktu,ama kilitsiz kapılar zorlanmadan açılıyor zaten,bina kamerasına faln baktılarda ,alanda elinde çıkacak değil,bişey yapmadılar yani
Şimdi aramıyrm sadece hala ara ara aklıma geliyor ve ne oldu acaba diyrm
O dönem bi tanıdığım hocaya sor demişti,biride tehlikeli demişti,şimdi yibe aklıma gelince burda bir bilen varmı diye sizlere sordum
Ha ha,polışte aynısını demişti,ama hepsi eşimn hediyesi ve 14 ayardı ,birde aramız iyi şükür,polis boşanma durumunz carmı demişti hatta
Evet genelde öyleymiş ama benim eşim maaşıma bile karışmaz,yani sıfır ihtimal
Dört beş yıl önce kaybettiğiniz altını niye şimdi arıyorsunuz?
Kocan almış tabi saf yavrm abshsjsskŞöyle ki bir hafta evde yoktum tatildeydim,odamda aynamın önündeydi,geldiğimde yoktu,eşim evdeydi ama oda annesine gidip kaldı bi kaç gece,kapıyı kitlenez çeker genelde,acaba birimi girdi aldi bilmiyrm
Polisi çagırdık tabi ama kapıda zorlama yoktu,ama kilitsiz kapılar zorlanmadan açılıyor zaten,bina kamerasına faln baktılarda ,alanda elinde çıkacak değil,bişey yapmadılar yani
O dönem bi tanıdığım hocaya sor demişti,biride tehlikeli demişti,şimdi yibe aklıma gelince burda bir bilen varmı diye sizlere sordum
Eş sorgulandı mı?Şöyle ki bir hafta evde yoktum tatildeydim,odamda aynamın önündeydi,geldiğimde yoktu,eşim evdeydi ama oda annesine gidip kaldı bi kaç gece,kapıyı kitlenez çeker genelde,acaba birimi girdi aldi bilmiyrm
Neden whatsapp mesajı gibi arka arkaya yazıyorsunuzHoca, kardeşime bahçenizde hazine var dedi ve yerini tarif etti, kardeşim tarif edilen yer dahil butün bahçeyi kazdı,alt üst etti bir şey bulamadı. Hatta bahçeye hocayı da getirmiş aramışlar ama yok bulamadi. Ama asla ümidini kaybetmedi, ömrün var oldukça arayacağım diyor
Benim bi arkadasimda kv si ile birlikte yaşarken altınları kayboldu.evde yaşayan kv kp eşi kendisi.Dugun takilariydi.ortaligi ayağa kaldırdı.herkese söyledi.evden altınların kaybolduğunu duymayan bi sağır sultan kaldı.sonra ne oldu altinlar olduğu gibi yerine geldi.Koydugu dolabin diğer tarafindaymis güya ki oraya da kırk kere bakmisti.Tabiki eşinden suphelenmistik.ortaligi ayağa kaldıracağını herkesin duyacağını tahmin etmedi.sonra anneme babama laf gelecek diye paşa paşa koydu altınları yerine.ki onlarında bu altınlara hiç ihtiyaçları yok.olayin üstünden en az bi 10 yıl geçmiştir.altinlar hala arkadaşın kasasında duruyo.ki sizinki gibi 100 gr da değildi.bayagi yüklü bi para.o zamanlar 20 bin euroyu geciyodu.Ha ha,polışte aynısını demişti,ama hepsi eşimn hediyesi ve 14 ayardı ,birde aramız iyi şükür,polis boşanma durumunz carmı demişti hatta
aynanin önünde 100 gram altin mi saklanir cidden hani hic saklayacak yeriniz yok bari icice gecip dolabin üstüne koyulmus valizlerin içine falan koysaydiniz en azindan arayan eliyle koymus gibi alip gitmezdi bir iz birakirdi. insanlar lamba icin acilmis bosluklara sakliyor evde tuttugu altinlarini cidden cahillik etmissiniz.Şöyle ki bir hafta evde yoktum tatildeydim,odamda aynamın önündeydi,geldiğimde yoktu,eşim evdeydi ama oda annesine gidip kaldı bi kaç gece,kapıyı kitlenez çeker genelde,acaba birimi girdi aldi bilmiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?