• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınlarımı kaybettim

Cekummm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
457
181
103
39
Bayanlar merhaba öncelikle konuyu anlatayım,bundan 4-5 sene önce bir kutu yaklaşık olarak 100 gram falan altınımı kaybettim,hala acaba ne oldu diye aklıma takılıyor uykum kaçıyor,mesele altında değil daha bulamam ama gercekten ne olduğunu bikmemek cok zor,acaba bu kayıp olayını hocalar bilirmi,sorsak bir tehlikesi olurmu ,bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi

Benim çeyreklerin olduğu çantadan sadece 2 tane çeyrek kaybolmuştu ben de bir ara çok takıldım ama sayarken yere düşürüp süpürgeyle çektiğimi düşünüyorum ordan da çöpe gittiğini malesef .
Çok zaman geçmiş aklınızda tanıdık biri mi aldı diye soru işareti mi var yoksa hırsız aldı gitti deseniz 5 yıl sonra bu kadar kafaya takmazdınız

Hoca dediğiniz kişiler hoca değil şarlatan çıkacak. Hoca olsa o işi yapmaz zaten. Para kaptırmaya gerek yok. Siz bu durumdan korkacak görünüyorsunuz. Evhamlı yapınız var sanki, O yola hiç girmeyin. Akıl sağlığınız daha önemli.

Benim bi arkadasimda kv si ile birlikte yaşarken altınları kayboldu.evde yaşayan kv kp eşi kendisi.Dugun takilariydi.ortaligi ayağa kaldırdı.herkese söyledi.evden altınların kaybolduğunu duymayan bi sağır sultan kaldı.sonra ne oldu altinlar olduğu gibi yerine geldi.Koydugu dolabin diğer tarafindaymis güya ki oraya da kırk kere bakmisti.Tabiki eşinden suphelenmistik.ortaligi ayağa kaldıracağını herkesin duyacağını tahmin etmedi.sonra anneme babama laf gelecek diye paşa paşa koydu altınları yerine.ki onlarında bu altınlara hiç ihtiyaçları yok.olayin üstünden en az bi 10 yıl geçmiştir.altinlar hala arkadaşın kasasında duruyo.ki sizinki gibi 100 gr da değildi.bayagi yüklü bi para.o zamanlar 20 bin euroyu geciyodu.
Yani siz de çok bi güvenmeyin eşinize.kimin ne yapacağı hiç belli olmaz

Ben de küçükken kalabalık evde yaşıyorduk.
Babam hastalandı. Annem babam hastanede kalıyor odalarının kapısı kilitli anahtar babaannemde.
Hastanedeyken kuzenim geldi zorla babaanneme odayı açtırdı. Bilgisayar vardı odada yıl da 99 falan. Kimsede yok. Bilgisayarda işim var diye. Aradan 1 ay sonra babam iyileşmiş annem babam evde. Anneme para lazım olmuş altınlara bakıyor yok. Annem ortalığı kaldırdı. Babaannem anladı kim olduğunu bence ama temizlikçi çağırmıştım siz yokken o yapmıştır dedi. Konuyu kapattı. Ben anneme babama kuzenimden şüphelendiğimi anlatınca aile içinde sessizliğe gömüldü konu :)

Şöyle ki bir hafta evde yoktum tatildeydim,odamda aynamın önündeydi,geldiğimde yoktu,eşim evdeydi ama oda annesine gidip kaldı bi kaç gece,kapıyı kitlenez çeker genelde,acaba birimi girdi aldi bilmiyrm
Polisi çagırdık tabi ama kapıda zorlama yoktu,ama kilitsiz kapılar zorlanmadan açılıyor zaten,bina kamerasına faln baktılarda ,alanda elinde çıkacak değil,bişey yapmadılar yani
Şimdi aramıyrm sadece hala ara ara aklıma geliyor ve ne oldu acaba diyrm
O dönem bi tanıdığım hocaya sor demişti,biride tehlikeli demişti,şimdi yibe aklıma gelince burda bir bilen varmı diye sizlere sordum

Aynısını bana seneler önce bi adam anlatmıştı

Eski eşi bunu suçlamış altınları sen aldın diye😏

Polise neden gitmediniz dedim

Delil yoktu kilidimizi biri biliyor sanırım demişti 😄

Eşine bedeli askerliğini ve düğünü de kitlemiş.

Herkesten borç alıyordu.

Bence kocanıza güvenmeyin bu kadar.

Evet eşinizden başka giren olmadıysa 1. Şüpheli eşiniz
Gerçek
Ki keşke eşim alsaydı demenize bile neden olabilir
Bir arkadaşım annesi hastayken memlekete gidiyor
Eşide evde altınlar çekmecede
Evinde yokken kocası eve kadın alıyor
Altınları alıp gidiyor
Sonra komşular sen yokken kadın vardı evde sabah eşinle beraber çıktılar
Dediklerinde altınların aldatmanın gerçeği çıkıyor ortaya çıkıyor
Ve kadın eşiyle dahada evli
Komşu kötü oldu onlar iyi
Bazen konu açılıyor burada işte aldatmayı biliyorum eşine söyleyeyim mi diye
Bu olay geliyor aklıma 😁

Bayanlar merhaba öncelikle konuyu anlatayım,bundan 4-5 sene önce bir kutu yaklaşık olarak 100 gram falan altınımı kaybettim,hala acaba ne oldu diye aklıma takılıyor uykum kaçıyor,mesele altında değil daha bulamam ama gercekten ne olduğunu bikmemek cok zor,acaba bu kayıp olayını hocalar bilirmi,sorsak bir tehlikesi olurmu ,bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi
Tabi gidin sorun hocalara bana göre “üfürükçülere” cebinizdeki son paraları da onlara verin mis🤌

Şöyle ki bir hafta evde yoktum tatildeydim,odamda aynamın önündeydi,geldiğimde yoktu,eşim evdeydi ama oda annesine gidip kaldı bi kaç gece,kapıyı kitlenez çeker genelde,acaba birimi girdi aldi bilmiyrm
Polisi çagırdık tabi ama kapıda zorlama yoktu,ama kilitsiz kapılar zorlanmadan açılıyor zaten,bina kamerasına faln baktılarda ,alanda elinde çıkacak değil,bişey yapmadılar yani
Şimdi aramıyrm sadece hala ara ara aklıma geliyor ve ne oldu acaba diyrm
O dönem bi tanıdığım hocaya sor demişti,biride tehlikeli demişti,şimdi yibe aklıma gelince burda bir bilen varmı diye sizlere sordum

Hoacaya sorma kocaya sor bence.

Back
X