Altınların geri alınması mevzusu

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.520
1.990
83
Merhaba hanımlar , ben bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlarımdan fikir almak istiyorum. Eşimle ayrıldık 1.5 senedir ayrı evlerdeyiz. Artık boşanma vakti yaklaşıyor dava açmak üzereyiz. Normalde anlaşacaktım ama zamanla fikirlerim değişti çünkü altın vs istemiyordum ondan hiç birşey. Ama şimdi alıp afad a yada kızılaya bağışlarım diye planlıyorum. 6 tane bileziğim , kolyelerim yüzüklerim falan var. Ayrılırken geri aldılar. Bidaha da bu mevzu konuşulmadı ama eğer anlaşmalı vermek istemezse çekişmeli açılır. Geri kesin alırım dimi. Şahidim çok altınları alırken de şahitli aldılar. Düğün CD si var fotoğraflar var. Yani sorum şu bu parayı almak istersem alabilir miyim kesin? Altın olarak vermezse nasıl bir ödeme yapar ? Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim. Herkese iyi pazarlar…

Merhaba hanımlar , ben bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlarımdan fikir almak istiyorum. Eşimle ayrıldık 1.5 senedir ayrı evlerdeyiz. Artık boşanma vakti yaklaşıyor dava açmak üzereyiz. Normalde anlaşacaktım ama zamanla fikirlerim değişti çünkü altın vs istemiyordum ondan hiç birşey. Ama şimdi alıp afad a yada kızılaya bağışlarım diye planlıyorum. 6 tane bileziğim , kolyelerim yüzüklerim falan var. Ayrılırken geri aldılar. Bidaha da bu mevzu konuşulmadı ama eğer anlaşmalı vermek istemezse çekişmeli açılır. Geri kesin alırım dimi. Şahidim çok altınları alırken de şahitli aldılar. Düğün CD si var fotoğraflar var. Yani sorum şu bu parayı almak istersem alabilir miyim kesin? Altın olarak vermezse nasıl bir ödeme yapar ? Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim. Herkese iyi pazarlar…
Bu arada eşim devlet memuru.

Ciddi ciddi bir sene dolmasını mı bekledin?
Sana demiştim ya çekişmeli aç anlaşmalıya çevir kurtul diye.

Bırak onların olsun dünya mal, onların parasıyla hayır yapmayıver daha iyi kuzum.

Bir an önce aç davayı da daha fazla zaman kaybetme bu ana kuzusuyla, kendi hayatına odaklan.

Davanızın hakimi biz olmadığımız için ‘kesin’ alırsınız/almazsınız gibi bir yorum yapamayız ki.
Eski konularımı okuyabilirsiniz , ben haklıyım yani , kusurlu davranışı olan o ve çocuk yok. Aldatma vs yok. 3 ay süren bir evlilik ve geçimsizlik işte

Bırak onların olsun dünya mal, onların parasıyla hayır yapmayıver daha iyi kuzum.

Bir an önce aç davayı da daha fazla zaman kaybetme bu ana kuzusuyla, kendi hayatına odaklan.
ama Semra , işte kendimce biraz iyi olmayı bekledim. Şimdi iyiym düzeldim. Geçen sene hasta olmuştum uzun sürdü

Galiba biraz canı yansın istiyorum. Parayı alırsam kıvranır çünkü maddi olarak hiç yıpranmadı bu zamana kadar o yüzden bana değersiz gibi davrnadı

Takı erkeğin parası değildir. Kadınındır.

Eski konularımı okuyabilirsiniz , ben haklıyım yani , kusurlu davranışı olan o ve çocuk yok. Aldatma vs yok. 3 ay süren bir evlilik ve geçimsizlik işte

Eski konularınızı okusam da bir şey değişmez. Sadece sizin tarafınızdan anlatılanı okuyacağız neticede. Biz size istediğiniz gibi ‘kesin’ bir yorum yapamayız. Kesin kararı ancak davanızın hakimi verir. Avukatınızla görüşün o yardımcı olabilir size ancak o bile kesin bir sonuç söyleyemez

Alırsın.

Geçmiş olsun canım da yani nefesini yorduğuna değmez, uğraştığına değmez sende biliyorsun.
Ben ona biraz ağır konuşuyorum artık. Parazitsiniz falan dedim. Annenle ikiniz bir adam anca edersiniz dedim. Geçen mesajla tartışmaya başladık , bütün attığım mesajları annesine iletmiş

Takı erkeğin parası değildir. Kadınındır.
Aykadar ın ihtiyacı yok o karaktersizin aldığı bir çöpe bile. Eğer olsa al derdim ona.

Sadece bir an önce ondan kurtulmasını ve kendi hayatına bakmasını istiyorum, yeterince yıprandı o ve annesi yüzünden.

Eski konularınızı okusam da bir şey değişmez. Sadece sizin tarafınızdan anlatılanı okuyacağız neticede. Biz size istediğiniz gibi ‘kesin’ bir yorum yapamayız. Kesin kararı ancak davanızın hakimi verir. Avukatınızla görüşün o yardımcı olabilir size ancak o bile kesin bir sonuç söyleyemez
Ya tabi ki kesin bişeyi kimse bilemez sadece fikir yürütmenizi rica etmiştim

Her dava kendi içinde değerlendirilir. Yargıtayın farklı kararlar verdiği davalar var. Kesinlik ifade etmek, hatalı yönlendirmek olur.
Yok hayır son içtihatleri istikrarlı. Takılar kime takılırsa takılsın ve kim takarsa taksın kadına aitttir.

Siz de bir an önce avukat tutun. Forumda çok bilgi kirliliği var doğru yönlendirilmezsiniz konu sahibi.

Back
X