Bence sevgilinize evlendikten 1 yıl sonra 2 gününüzü o içini yaptırmayı planladığı evde detaylı bir şekilde hayal edip yazmasını isteyin bunu romantik bir şekilde söyleyin. Sonra o hikayedeki sizin durumunuzu da siz ekleyin. üzerine neden istemediğinizi anlasın. örnek verecek olursam ikinizde çalışıyorken akşam geldiğinizde yemek yapılacakken gel şu soğanı doğra, patatesi soy ya da sofraya tabak koyar mısın ,diyebileceksiniz, bulaşık için yardım isteyebilecekdiniz. Ama kayınvalide evinde beraber olacağı için o gelip içerde tv izleyip kanepede uzanırken siz mutfakta yemek bulaşık uğraşacaksınız. Bi de o arada sizden su, çay vs isteyecek. Malesef anneleri etrafta olunca ellerine yapışacakmış gibi davranıyorlar. Oğluna kıyamıyor anneler kalksa yapsa bile siz kötü olacaksınız. Bunu anlatın. ayrıca sarılıp film , tv izleyemeyeceksiniz, rahatça dokunamayacaksınız. Ben ailemi ya da kv ziyarete gittiğimizde eşimi özlüyorum. Ne özel bi muhabbetimiz oluyor,ne yakınlaşabiliyoruz. Yakın olmanın avantajları var ancak sınır koruyabilecek insanlarsa.