Alttaki uyeye soru soralim☺

Paten :)
En son ne için ağladın?

Ev işleri bitmiyor diye sinirden ağladım :)

Günün nasıl geçiyor ?

Sabah kalkip oglum ve kizimla ilgileniyorum. Yemek yapiyorum ev isleri .oglumla oyun oynuyorum. Kizimi emziriyorum. Oglumu uyutuyorum. Kizimi uyutuyorum. Yemek ye derken aksam oluyor. Haftaya bide buna ise gidip gelmek eklenecek. Ohhh mis.

Hayatinda tek bir degisiklik yapma hakkin olsa neyi degistirirdin?

Ev hanımı değil iş hanımı olurdum.yanı herhalde
Basina be gelse sevinçten bayilacak duruma gelirsin

Büyük ikramiye çıkarsa sanırımAma en büyüğü çıkmasın
En çok hangi hayali kahramandan etkilenmiştin?

Sanirim hicbirinden.
Sevgilinin en sevdigin ozelli ne?

En çok akıllılığı ve duygusallığı
Peki senin sevgilinin?

Sevdigim hic bir yani yok artik.
Kucukken hayal ettigin en uçuk sey neydi?

Uzaya gitmek.Hep rüyalarımda görürdüm çok hoşuma giderdi :)
Saçını en çılgın hangi renk ve model yapabilirsin,çılgınlıktaki sınırın nedir yani?

Sacini hic boyatmamis birine guzel soru:)valla konu sac olunca hic cilginlik yapamicam.
Sirf cevre baskisindan dolayi isteyip de yapamadigin bisey oldu mu?

Banami sordun bunu

Hala çizgi film izliyormusun

Evet güya oğlum dinlesin diye açıyorum ama kendim oturup izliyorum
Alttaki arkadaşım hiç böyle ego tavan bi şekilde havalı havalı yürürken çtonnnkkk diye düştün mü

Daha komiği oldu.ilk defa topuklu giyip düğüne gittim kiir kitir gezdim düğün bitti.arabaya gidicem hafifibi yokuşa geldik iki metre falan fazla uzun değil.karşı karşı tarafın davetlileri bana bakıyor giymeye korkuyorum dusucem diye.düşmekten de diyip ayakkabıları elime aldım.karizme magma tabakasına ulaşmıştır sanirim

Bundan daha komik anın varmi

Ahh kıyamam sanaa hmm düşündüm düşündüm, hamileyken eşimin yanında ilk kez kaçırıp pırt yapmıştım. O baya baya komik bi andı. Şimdi anı olarak kaldı tabi böyle komiklikler.
Çalışıyo musun okuyo musun?

Biz gelince tutmuyoz saliyoz valla.hamileliği birakmadik o işi.bende hamileyken komşunun yanında ufak bi kaçırdım ama duyulacak kadar değildi.duymadı yanı umarım duymamıştırduyduysada çaktırmadi

Ev hanimiyim.umarım şimdilik tir

Çocuk kaç yasında.

Kadın kadının halinden anlar canım umursamazdı duysa da :)
Çocuk diil, bebe daha bebee 9.buçuk aylık paşam oiy anası dötüşünü yesin. Özledim
Kaç yaşındasın?

Bencede 7.5 aylık bi cimcime var

29.5

İstemisin

Oy maşallah annesi kokla
Evet canım. Ekimde iznim bitti mecbur başladım
Güneşin kızları nı izliyo musun

İzliyordu ama sonradan senaryonun içine edilince biraktim.

Sen izliyormusun final bölümünü izledinmi.nasıl bitirdiler.neler oldu.

Final bölümü yarın kuzum. Hiç kaçırmadım ben ya uzun zaman sonra dirilişten başka severek takib ettiğim bi dizi yakalamıştım. Finale gitti o da iyi mi
Dirilişi izliyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…