Alttaki uyeye soru soralim☺

Final bölümü yarın kuzum. Hiç kaçırmadım ben ya uzun zaman sonra dirilişten başka severek takib ettiğim bi dizi yakalamıştım. Finale gitti o da iyi mi
Dirilişi izliyo musun
Vallahimi bende oldu sandım yupiii ama biz yarın oturmaya gidiyoruzdirilisi izlemiyorum.ben genel olarak tvye pek bakmam

İş ney

İş, bi enerji dağıtım şirketinde çalışıyorum diyelim :)
Evde hep pijama şeklinde misin yoksa sabah kalkar kalkmaz üstünü değiştirip hemen kendine bakar mısın

İş, bi enerji dağıtım şirketinde çalışıyorum diyelim :)
Evde hep pijama şeklinde misin yoksa sabah kalkar kalkmaz üstünü değiştirip hemen kendine bakar mısın
Bebek olduğu için ilk ona bakiyorsun sonra koca bebeğe en son kız ne zaman fırsat verirse o zaman üstünü değiştirip tipini biseye benzetiyorum.ne bu esrar korkma elektrik faturasını sıfırla demem :)
Sabah kacta kalkiyorsun

21:00 ile 00:00 arası değişiyor, yorgunluğa göre hergün değişiyor
En sevdiğin öğün hangisi?

Kahvaltiyi cok severim aslinda .soyle yayila yayila oturmayi. Tabi cocuklar olunca mazide kaldi bu durum.
Kilo sorunun var mi?

2-3 kilo almam lazım
Kaç çocuğun var?

Buzu diyeceğine zeymura 2-3 yumruk atsaydin keşke
Niye yahu :) Çok kilo kadar kilo kaybı da sorun bence

Üstteki sorunun cevabı ; Evliyim.
Balayına nereye gitmiştiniz? :)

Buzu diyeceğine zeymura 2-3 yumruk atsaydin keşke
Senin kafani kirarim. Azcik gobusum biraz kilo fazlam. Olmayan kiyafrtlerim. Kocaman goguslerim var diye bu kadar dalga gecilmezki insanla.
40 satir mi 40 katirmi?

Niye yahu :) Çok kilo kadar kilo kaybı da sorun bence

Üstteki sorunun cevabı ; Evliyim.
Balayına nereye gitmiştiniz? :)
Balayi derken?benim evin balkonuna cikmistik. Oda sayilir mi:)))
Esinle nasil tanistiniz?

Balayi derken?benim evin balkonuna cikmistik. Oda sayilir mi:)))
Esinle nasil tanistiniz?
Lisede tanıştık, okulda bir toplantıda.Uzuuun uzun anlatmış hatta burada,şimdi kısacık tutayım sıkılmayın :))
Makyaj yapar mısın?

Var fobiye giriyormu onuda bilmiyorum ama biri aniden yanıma gelince,yada aniden karşıma biri çıksa falan anımda basıyorum çığlığı bazen bu ufacık bişe bile oluyor ailem çok muzdarip bu durimdan bende

En son hangi kitabı okudun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…