Vallahimi bende oldu sandım yupiii ama biz yarın oturmaya gidiyoruzFinal bölümü yarın kuzum. Hiç kaçırmadım ben ya uzun zaman sonra dirilişten başka severek takib ettiğim bi dizi yakalamıştım. Finale gitti o da iyi mi
Dirilişi izliyo musun
Bebek olduğu için ilk ona bakiyorsun sonra koca bebeğe en son kız ne zaman fırsat verirse o zaman üstünü değiştirip tipini biseye benzetiyorum.ne bu esrar korkma elektrik faturasını sıfırla demem :)İş, bi enerji dağıtım şirketinde çalışıyorum diyelim :)
Evde hep pijama şeklinde misin yoksa sabah kalkar kalkmaz üstünü değiştirip hemen kendine bakar mısın
Buzu diyeceğine zeymura 2-3 yumruk atsaydin keşke2-3 kilo almam lazım
Kaç çocuğun var?
Niye yahu :) Çok kilo kadar kilo kaybı da sorun benceBuzu diyeceğine zeymura 2-3 yumruk atsaydin keşke
Senin kafani kirarim. Azcik gobusum biraz kilo fazlam. Olmayan kiyafrtlerim. Kocaman goguslerim var diye bu kadar dalga gecilmezki insanla.Buzu diyeceğine zeymura 2-3 yumruk atsaydin keşke
Balayi derken?benim evin balkonuna cikmistik. Oda sayilir mi:)))Niye yahu :) Çok kilo kadar kilo kaybı da sorun bence
Üstteki sorunun cevabı ; Evliyim.
Balayına nereye gitmiştiniz? :)
Lisede tanıştık, okulda bir toplantıda.Uzuuun uzun anlatmış hatta burada,şimdi kısacık tutayım sıkılmayın :))Balayi derken?benim evin balkonuna cikmistik. Oda sayilir mi:)))
Esinle nasil tanistiniz?
Senin kafani kirsam nefs8 mudafaya girer. Farkindasin dimi?
Evde evet. Disarda hayir.Lisede tanıştık, okulda bir toplantıda.Uzuuun uzun anlatmış hatta burada,şimdi kısacık tutayım sıkılmayın :))
Makyaj yapar mısın?
SebepSenin kafani kirsam nefs8 mudafaya girer. Farkindasin dimi?
Hayır yüzde yüz doğalEvde evet. Disarda hayir.
Saclarin boyalimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?